Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Murray a Joyce míří na Aljašku a El je po uši v bryndě. Robin s Nancy vyšťourají pořádnou špínu na démony z Hawkinsu. Zprávy od doktora Owense vrátí El zpátky na zem. (Netflix)

Recenze (52)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemám šajna, co je na 4. sérii lepší: jestli účesy postav, dobovej soundtrack, příběhový podzápletky, ten specifickej humor kterej prostě žeru anebo Jakub Skokan mluvící rusky. No neber to soudruhu! Jo a mimochodem: ACAB :))) ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najväčším kokotkom série je zatiaľ Dustin so svojim premúdrelým chovaním a akože ironickými poznámkami, ktoré su neuveriteľne trápne. Mal som ho rád, ked bol zasran. Ale šancu mu dávam, som len pri tretej epizode. Ale musím uznanlivo povedať, že 4ta séria zatiaľ valí excelentne! ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jadrom tretej epizódy je otázka, či je Eleven monštrum, alebo záchranca sveta a stojí na tej správnej strane. Otázka bola zrejme aj zodpovedaná a divákovi je aj jasná, ale isté pochybnosti ostávajú. Okrem toho začína lov na Eddieho, policajti a agenti sa činia a prichádzajú na autách s húkačkami a svetlami. A áno, nachádzame sa aj na Kamčatke a na záver prichádzame na Aljašku. V Stranger Things 4 sledujeme veľa paralelných dejových línií, pričom je to podané prehľadne, zábavne a napínavo. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to čím dál lepší a lepší. Ani nevíte, jak jsem ráda, že se starý dobrý Stranger Things zase vrátilo. Začíná to vypadat velice nadějně. Zase tady cítím starou dobrou atmošku, vrátilo se vyšetřování paranormálna a tajný lezení do budov. Joyce a Murray (dokonce jsem si vzpomněla na jméno!) míří na Aljašku, a vůbec by mi nevadilo koukat na celou sérii jenom o nich. Ty dva spolu mají fakt dobrou chemii. O ruský zápletce pořád nevím, co si myslet. Zatím se moc nerozjela, každopádně cením, že z Rusů zase neudělali přiblblý šašky jako v minulý sérii, ale vcelku dobrý záporáky. Lucas se vrátil na dobrou stranu síly, trochu zklamání, že se z těch kluků vyklubali stereotypní americký fotbalisti. Doufala jsem, že budou trochu zajímavější, ale hádám, že nemůžu mít všechno. ¯\_(ツ)_/¯ Vědec z laborky je zpátky, a dokonce pomáhá El. A víte co ještě? Humor se konečně vyhoupl na vyšší příčku a už se mi při komedických odlehčení nechce skočit z okna. Hodnocení: perhaps I treated you too harshly/10 ()

corpsy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak konečne sa začína priostrovať. Stúpa napätie,  ale aj očakávania. Pomaličky sa dostávame k tomu, čo seriál tvorí, síce v temnejších témach a obrazoch, ale ako dospievajú samotný hrdinovia, speje ku tomu aj tento fenomén. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A tak ruský pašerák zháňa pre bacharov vzácny tovar - cigarety, arašidové maslo a Playboy...a pri súčasnej geopolitickej situácii budú zachvíľu pašeráci z Malajzie zháňať pre zasranú EU Ropu vzácny tovar - múku a olej :-D. Inak viete že psychológovia dokázali že najväčšiu traumu z ACAB majú ľudia, ktorí sú tak dementní že by nikdy nespravili psychotesty k ACAB___ :-D Ale už nevidno iba tenisky Vans, objavili sa tam aj Conversy a Reeboky a pri súčasnej vlne zdražovania budú mať detičky s neznačkovými teniskami ešte väčšiu traumu a budú ešte väčšími obeťami šikany na školách :-D... La sračka De Papel a Stranger Things, tú sa vždy rád odviažem a nestíham potom klikať na návštevníkov môjho profilu, ale baví ma to, nemôžem si pomôcť. Stále celkom príjemná atmosféra, 4 hviezdička pochopiteľne za ruský gulag :-D :-D ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda mi přišla že se v ní stalo mnoho, ale při tom nic. Některé postavy se chovaly nelogicky a celkově bych tuto epizodu označil jako "vyplňovací". Minulé 2 díly jsem si extrémně užil, tak čekám že se to pořádně rozjede. ()

LUKICKK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí díl za mnou a pořád mám z toho úplně stejný pocit jako z obou předchozích epizod, naprostá pecka! Reálně je to pořád to stejný Stranger Things jako předchozí tři série, ale prostě tím, že postavy už dospívají a celkově ten seriál dospěl a je delší a komplexnější, tak je ještě víc nabombený než předtím. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Už je nad slnko jasné,, že Hopper žije a jediná jeho nádej je ako inak Joyce. Nancy je na stope démona, ktorý začal vraždiť oveľa skôr ako si všetci mysleli. El sa po masakre s kolieskovou korčuľou dostáva do spárov CIA a tý jej dajú na výber. A ovplyvnená svojou nemohúcnosťou zo straty schopností sa rozhodne pridať k nim a zachrániť mesto. Max zisťuje prepojenie na obete démona a zisťuje že je tiež na jeho rebríčku. Prevedenie: Všetky hlavné postavy opäť vraciame pomaly ale isto do Hawkisu aby ako inak, opäť zachránili svet. Démon je každou časťou viac cool, dúfam že celé jeho univerzum nezarežú v dvoch vetách. Zatiaľ veľmi pozitívne hodnotím hercov aj atmosféru. 95% ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dianie sa rozbieha a ST valcujú vo všetkých smeroch. Krásnym dôkazom toho ako kvalitne je to natočené je fakt, že mi tá niečo vyše hodina vždy veľmi rýchlo ujde a ja sa vždy divím - to už? A tá hudba...luxus. 100% Netflix ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se plíživě posouvá do “stranger things normálu”. Obsahuje několik nebetyčných debilit (řešení okovů bylo tak debilní až jsem to málem vypnul, nebo ten způsob jak vrátit El schopnosti… ach jo) a několik retardovaných momentů (chování postav nedává smysl), že jsem bilancoval na dvou hvězdičkách, celkem dost dlouho. Nicméně díky celkovému rámci, který děj dostává hodnocení zvedám. ()

Reklama

Reklama