Reklama

Reklama

Dobré místo

(seriál)
  • USA The Good Place
TV spot
USA, (2016–2020), 19 h 46 min (Minutáž: 21–54 min)

Tvůrci:

Michael Schur

Hrají:

Kristen Bell, Ted Danson, William Jackson Harper, D'Arcy Carden, Jameela Jamil, Manny Jacinto, Marc Evan Jackson, Tiya Sircar, Ruman Kazi, Amy Okuda (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(50)

Díky chybě se sebestředná Eleanor Shellstrop po smrti dostane na Dobré místo. Chce tu zůstat, takže se snaží stát se lepším člověkem. (Netflix)

Videa (1)

TV spot

Recenze (109)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nejspíš vysněná představa scenáristů, jak by měl vypadat posmrtný život, aby to celé tady vůbec dávalo nějaký smysl. Představa je to velmi milá, seriál je velmi snesitelný. Od čirého průměru jej zachraňují fakt s gustem zahrané postavy (tupý DJ vede), občas překvapivě prudké twisty a lekce filozofie z Wikipedie (ale stačí). Docela jsem se s postavami sžila, ale 4. řady byly tak akorát, abych se s nima rozloučila bez bolesti. SHRNUTÍ: Posmrtný život na míru. ()

krauset 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chidiho studie o tom, zda se po těsném uniknutí smrti staneme lepšími lidmi, je méně zajímavá než otázky, které třetí série nenápadně klade. Jaký je sociální rozměr etického chování, jak na sebe vzájemně působíme, jak velký je vliv prostředí a okolí na naše skutky? Jestliže se může sejít specifická skupinka – a stanou se z ní dobří lidé, znamená to, že má každý lotr spřízněnou duši na konání dobra? Peklo jsou prý ti druzí, tady jsou jiní lidé spíš cestou ke spáse. Recenze na TVZone zde. ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě to bavilo, až jsem byl překvapený jak moc ... svěží, inteligentní, zajímavé zvraty ... super herci/čky --- postavy skvělé ... každá sama o sobě unikát ... ke konci však už přeplácané, zbytečně natahové a nudné .. dokoukal jsem jen ze zvědavosti (mít to víc sérií, končím) ... ještě, že to zakončili včas ... ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobré místo není žádná velká juchanda, u které se budete non-stop válet smíchy, ale spíše klasická odreagovačka, u které se dá vcelku slušně vypnout. Samotný koncept a námět nabízí asi více, než z toho dokázali tvůrci vymáčknout, a postupem času se i ukazuje, že samotní tvůrci vlastně moc nápadů nemají, a začínají se točit dost v kruhu. Příběh je postaven okolo určitého základního stereotypu postav, které se v sitcomech objevují, takže ani v tomto ohledu nečekejte nic světoborného. Každopádně Dobré místo vás určitě nikterak neurazí, a ani si neřeknete, že jeho sledování je ztráta času. A Janet je kudla pecková a roztomilá ženská (stroj / entita) ()

Adam_Musil 

všechny recenze uživatele

The Good Place je příjemná, neotřelá a především kvalitní oddechovka se zajímavými zvraty na konci jednotlivých sérií. Seriál je nicméně na můj vkus místy příliš utahaný a jeho příběh zbytečně rozčleňovaný do dílčích normovaných epizod, proto, ale i z jiných důvodů je obtížné udělit mu objektivní hodnocení. Některé momenty je navíc třeba brát i s velkou rezervou a vnímat je spíše jako satelity doprovázející příběh. ()

Galerie (756)

Zajímavosti (17)

  • Jason (Manny Jacinto) se během svého života živil jako DJ. Podobnou zkušenost má představitelka Tahani, Jameela Jamil, která pracovala jako DJka 8 let. (Ganka)

Související novinky

Nejlepší seriály posledních deseti let?

Nejlepší seriály posledních deseti let?

01.11.2019

Konec roku se pomalu ale jistě blíží a s ním pochopitelně brzy dorazí i nejrůznější filmové a seriálové žebříčky. Ty nás teď ale nezajímají. Místo toho se podíváme na žebříček, který se ohlíží rovnou… (více)

Reklama

Reklama