Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V undergroundovém světě motorkářských gangů je Smoke (Laurence Fishburne) neporazitelným králem. Jeho pozici ale ohrožuje Kid (Derek Luke), který má pro svržení krále i své osobní důvody. Vzrušující příběh pro milovníky rychlosti a akce! Orlando Jones, Kid Rock, Lisa Bonet spolu s dalšími sexy herci to v Motorkářích pořádně rozjedou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

ShotgunED odpad!

všechny recenze uživatele

To co rapeři zvládnou v tři a půl minutách, je zde natáhnuto na 106 minut. Soubor naleštěných strojů a koček kroutících se okolo. Totální vítězství formy nad obsahem. Není to zábavné, není to vzrušující, není to úchvatné, není to poučné, nemá to žádnou výpovědní hodnotu o MC, není to prostě nic, ale hlavně, že to je NIGGA. Lepší než tohle je lepší se podívat na na jakékoli Stunt video s mašinama. ()

Marduk665 

všechny recenze uživatele

Milujem filmy kde su silne stroje.Torque sa mi pacil tak prvich 20min potom to uz zacalo byt nezmiselne.ale tento film je o inom je tam vela prekrasnich strojov dej je taki no mohol byt aj lepsi ale nestazujem sa hlavne je ze sa priblizoval realite.Neviem ako niekto moze dat odpad uz len za tie krasne stroje si to zasluzi ** ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Motorkáři jsou takový dvojče rychle a zběsile, samozřejmě až na to, že se tady jezdí na motokách, ale vůbec to nevadí, protože účel pobavit fakt dokonale splní. Možná bych jen vypustil opět takový ty typický problémy a situace černošskejch gangů, který jsou v každým druhým podobným filmu, ale jinak to nedává moc šancí na stěžování, protože závody a všchno kolem toho jsou pěkně svižně natočený a hlavní herci v čele s Fishburnem dobrý. Takže cíl se kterým sem k tomuhle filmu sedal byl splněn. ()

Peytl odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl někdy někdo z těch pračuráků, od režiséra po posledního přizdisráče od cateringu, někoho při jízdě na biku aspoň z kolesovýho rypadla???? Ne a ne a ne a pláču a klepu se a chci spáchat něco odpornýho, ne, ježíš, tak hroznýho ne, to bych stejně nedokázal natočit, myslel jsem třeba jen komorně nasrat Fishburnovi do krku, můj ranní průjem je na kloktání vůbec to nejlepší. Už je vám zle....hm, tak jako mně ne, na to vsadím řežisérovu zvadlou měkundu. A ty hadříky, kristovokoule, to je mazec. Dlouho mě něco tak nenasralo. Howgh, doblil jsem. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

v cirka sedmnácti letech a jako velký fanda motorek jsem si zakoupil za strašný peníze na dvd tenhle titul. Už tehdá se mi zdálo že film silně pokulhává, ale mě nejvíc bavili ty motorky. Čas plynul a dvd se ve stojanu pomalu ztrácí pod nánosem prachu. Tentokrát už bych po filmu nešáhl. A ani nějak nemám chuť si ho znovu pouštět. Kde je problém? Příběh je postavený na klasické lince, máme tu mladého hrdinu, který si potřebuje vydobýt svůj respekt mezi ostatními získat lásku, přemoci bad guys a tak dále a tak dále, ale kromě videoklipového rychlého střihu film nabízí Televizní zábavu z produkce nějaké americké kabelovky. Těžko v něm hledat něco jiného než DVDbéčko, bohužel mu ale chybí vtip a bere se až moc vážně na to abych na něj pozval kámoše otevřel u toho pivko a příjemně jsme se pobavili. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Smoke (Laurence Fishburne) jezdí ve filmu na japonské motorce Suzuki Hayabusa vyráběné v letech 1999-2000. Jedná se o nejsilnější a nejrychlejší produkční bike 20. století, který pokořil hranici 300 km/h. (JARDAHONDA)

Reklama

Reklama