Reklama

Reklama

Ed TV

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Ed Pekurny (Matthew McConaughey) je docela obyčejný chlapík, který si myslí, že nemůže nic ztratit, když přistoupí na výhodnou nabídku kabelové televize a stane se hrdinou jejich nové show. Téměř přes noc se pořad, sledující Edův život v přímém přenosu, stane obrovským hitem a řadový prodavač z videoobchodu se promění v mediální hvězdu a miláčka celého národa! Hvězdné herecké obsazení včetně Woodyho Harrelsona, Elizabeth Hurley, Dennise Hoppera, Ellen DeGeneres a Martina Landaua a skvělá režie Rona Howarda (Apollo 13) nabízí pobuřující pohled na slávu přes noc a sdílení vašeho života s několika miliony vašich nejbližších přátel! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Vcelku zábavná (>americko-romantická< ;-) komedie, která však zdaleka nevyužila potenciál, nabízející se pohledem do zákulísí čehosi, čemu se poněkud eufemisticky a pokrytecky říká >reality< show. Ovšem rutinér (byť špičkový) typu R.H. vlastně snad ani nemohl natočit něco jiného. A je to škoda, protože tenhle námět měl na daleko víc! A tak vznikla taková nemastná neslaná pohodovka s happyendem, kerá vyšumí právě tak, jako tahle "Ed tv" show. Na nějakou opravdu sžíravou satiru na téma televizních sraček si budeme muset ještě počkat. Možná tak Robert Altman... :-) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodnocení by mohlo budit zdání, že se jedná o nezajímavý film, který se přiživil například na Truman Show. Opak je ovšem pravdou. Ed TV i přes fakt že v hlavních rolích vystupuje docela hodně hloupá rodinka Pekurnyových na mě působí jako chytrá, místy docela vtipná satyra na téma reality show. Mě osobně tyto věci nikdy nezajímaly, ale filmy ve kterých se vláčejí tyto "Pořady pro blbce" bahnem se mi líbí. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Od tochto filmu som veľa nečakal, ale skončil som prekvapený jeho sviežosťou, vtipom a premyslenosťou. Bál som sa Trumanovej šou chudobného človeka, ale tento film vzal veľa rovnakých tém a roztočil ich rôznymi smermi. Vo filme chýbal Trumanov smútok a ľudskosť, ale rozdiel sa docielil stručnejším a náročnejším spoločenským komentárom. 7/10 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Podobné Truman show s rozdílem, že jeden žije celý život ve světě za kamerou a druhý si tento život zvolí. Další rozdíl je v tom, že v Truman show Jim předvádí úžasný výkon, ale Woody si mě tolik neohromil. Jinak je to výborný film, který ukazuje jak se dá zbavit soukromý kvůli penězům a jaký to bude mít dopad. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem od toho nic a je pravda, že je na tom vidět, jak je to vede celkem klidnou cestou, dalo by se to mnohem více vyhrotit, ale tohle je pořád Ron Howard, který chce jít střední cestou. Má to ale smysl, má to vypovídací hodnotu a chce to ukázat, jak moc se nudíme. Vtipné je, že realita filmu se stává i realitou současnosti. Celebrita může být i neschopný člověk, který ani není takový dobrák jako Ed. ()

Galerie (52)

Reklama

Reklama