Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když začnou nevinní občané po celém Metropolis a v Gotham City páchat zločiny jako z nejhoršího snu, hledá Liga spravedlivých příčinu mimo tento svět – v říši nadpřirozena! V závodě o čas se Batman obrátí o pomoc na jediného muže, který se nadpozemským silám dokáže postavit: na Johna Constantina. Obvykle arogantní sólista Constantine brzy zjistí, že temnou moc může porazit jen tajemný tým ve složení Zatanna, Deadman a Etrigan Démon a sázka na divokou kartu, kterou se Constantine zdráhá povolat. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Výtečnej animák. Jedna z nejlepších DC adaptací v této podobě. Příběh je výtečný, umí navodit napětí, atmosféra také nebyla k zahození a ačkoliv klasická JLA neměla tolik prostoru, jeden sympaťák to ohromně vynahradil.. ano, mluvím o Johnu Constantinovi. To je frajer. Kéž by takhle dobře vypadal alespoň nějaký hraný DC film, protože tohle je od začátku do konce nesmírně zajímavá a strhující fantasy jízda a kvalitní podívaná, která předčasně zrušeného (a výtečného) Constantina s Mattem Ryanem využívá na maximum. Jen víc takových filmů. A Constantina. 75%. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Matt Ryan, který si perfektně střihnul Johna Constantina ve skvělém, ale zrušeném seriálu, se vrací, aby alespoň propůjčil svůj hlas animovanému Constantinovi. Spolu s ním se tu kromě klasických hrdinů z Justice League, objevují také neokoukané postavy jako Zatanna, duch Boston, démon Etrigan aka Jason Blood anebo Bažináč. Po dlouhé době přišli animátoři DC filmů s něčím trochu originálnějším a neokoukaným. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zápletkou zaobírající se všemocnou magií (proti které i Superman s Wonder Woman tahají za kratší konec) a týmem sestaveným z podivných, méně známých existencí (+ Batman) se tento lehce temnější DC animák vymknul standardním, okoukaným "pláštěnkám". V první půli potěšil velmi (i cynickým humorem), v akčním finále už Constantine metající firebally tolik nezářil. Každopádně obstojná jednohubka - 7/10 ()

Hanyou odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem měla v úmyslu dát vyšší hodnocení, ale pak jsem si uvědomila, jak stupidní je, že DC nezná lore k vlastním postavám. Bažináč není a nikdy nebyl Alec Holland, a jestliže je ve fázi své existence, kdy nesnáší Constatnina, tak už to ví. Obecně jsem zhrozená, že může vzniknout slušně vypadající animák, kde jsou jedny z mých oblíbených DC postav (Constantin, Bažináč a Etrigan) a stejně je to odpad. Dabing byl hrůzný (hlavně Bažináč a Etrigan), postavy se chovaly příliš náhodně a Batman tam byl, jen protože se na něm nejlíp rýžujou peníze. Navíc jedno klišé vedle druhého. Nic pro mě. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Temný příběh z DC dílny,proto mam rád DC a ne Marvel,protože marvel jsou pro mě klasické pohádky ,zde jsou alespoň nějaké příběhy a není tu nacpaný humor na sílu kam se jen podíváte.Příběh o démonech z ne tak klasickým hrdinou Constantinem je opravdu paráda a klidně bych se nezlobil kdyby toto bylo natočeno i jako klasický film.Postavy jsou tu dobře vykresleny a jejich tu opravdu dost,příběh taky dobrý no a Batman je zde taky :-).Za mě celkově 90% a pět hvězd. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (1)

  • Vzhled postavy John Constantine je navržen dle zpěváka Stinga. (Puxina)

Související novinky

Co se děje s Justice League Dark?

Co se děje s Justice League Dark?

30.08.2017

Comicsoví fanoušci prahnou po návratu Johna Constantinea a zatím se bohužel neblíží. Po zrušeném seriálu se začala chystat týmovka Justice League Dark, v níž měl John potírat démony s pomocí Bažináče… (více)

Reklama

Reklama