Reklama

Reklama

Proč? 13x proto - Série 2

(série)
Trailer 2
Drama / Mysteriózní
USA, 2018, 12 h 38 min (Minutáž: 55–70 min)

Tvůrci:

Brian Yorkey

Předloha:

Jay Asher (kniha)

Hrají:

Dylan Minnette, Katherine Langford, Alisha Boe, Kate Walsh, Brandon Flynn, Christian Navarro, Michele Selene Ang, Ross Butler, Devin Druid, Tommy Dorfman (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Obžaloba školy končí před soudem a při výpovědích studentů vychází najevo znepokojivá tajemství. Claye pronásledují vzpomínky na Hannah. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (77)

ChrisBa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Patrím k ľuďom, ktorí si 1.sériu zamilovali a aj napriek tomu, že som chcel, aby to 1.sériou skončilo, tak mi zvedavosť nedala a pozrel som si samozrejme aj túto druhú. Bohužiaľ som sklamaný a to veľmi. Potenciál tu síce bol...rozprávanie udalostí z pohľadu osôb, ktorí boli na páskach sa zdal byť dobrým ťahákom. Ale bohužiaľ je to veľmi slabé.. Navyše najviac času na obrazovke je najmenej sympatická osoba z 1.série(rozumej Hanina matka), ktorej absolútne nefandíte.. monológy a myšlienky postáv chcú byť múdre a hlboké, ale skôr sú bezduché.. a nedá mi to.. v prvej sérii mi homosexualita vôbec nevadila, nebola samoúčelná. Ale táto séria je sprostou propagandou homosexuality. Hnevajte sa ako chcete, ale aby každý druhý človek v seriáli bol homosexuál, nemal problém si nájsť na každom rohu ďalšieho s kým sa môže dať dokopy.. k tomu príhovory ako je dobré že sa Chloe priznala a blá blá, to už je cez hranicu.. prahsprostá propaganda.. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvele prvni serii je tohle propad o uroven niz. Pripomelo mi to USA prislovi o mlaceni mrtveho kone, protoze to je presne co druha serie dela. Pryc je unikatni narativni koncept tapes a navic tentokrat i bez tech 80's soundtrack pecicek. Nicmene si clovek zvykne na ty charaktery a stejne se rad podiva jak jim v druhe rade dupou kralici. 5/10 ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série začala pomalu a nebyla ničím zajímavá, ale postupně dostávala sílu. Poslední díly byli velmi dobré, škoda jen toho horšího rozjezdu. Druhá série je o stupeň horší než první, ale rozhodně potěší. Škoda těch flashbacků, zbytečně podrážely nohy první sérii, která byla vyšperkovaná. 8/10 = 80% ()

erased 

všechny recenze uživatele

Zbytečné pokračování roku. Takhle roztěkané a od prvního dílu naprosto předvídatelné "zkoumání" rape culture a school shootings si klidně mohlo vystačit s krátkými speciály, a ani ty by s ohledem na málem perfektní první řadu nefungovaly kdovíjak světově. Nedík za zkažení příjemných vzpomínek. Malé dík za duet verzi The Day We Met. ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se týče kvality, je srovnatelná s první sérií. Oproti jejímu sladkému mysteriu se zde setkáváme s postavami více do hloubky a spíš než Hannu, zde řešíme je. Což je velice příjemná změna. Jen kdyby to chvílemi nebylo až tak moc dramaticky přemrštěné a vám nějaký hlásek vzadu v hlavě neříkal "Tohle už je trošku blbost..". Každopádně se mi více než hlavní příběh se soudem, líbila spousta vedlejších linek - Tyler a Cyrus, Alexův příběh a další. Přestože poslední díl je tu hodnocen jako jeden z nejslabších, pro mě je naopak velice silný. Scéna na záchodě a její následky by mohly slibovat mnohem lepší a vzrušující podívanou, i když bez dalšího pokračování už bych se obešla. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama