Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rob (Marlon Wayans) se po rozlučce se svobodou probudí ráno nahý v hotelovém výtahu, pár hodin před svojí svatbou. Za každou cenu se snaží dostat do kostela včas, jenže shodou okolností se místo v kostele octne ve vězení. Když už se zdá, že z této situace není žádného úniku, začne padat časoprostorem a ocitne se opět nahý v hotelovém výtahu, ten stejný den ráno. Rob prožívá toto ráno znovu a znovu, dokud si svůj život nedá do pořádku a nestane se mužem, kterého si Megan (Regina Hall) a její otec představovali. (alisa.upir)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (34)

PanLord 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem z tohoto filmu velmi zklamaný. Námi milovaný Marlon se z kontroverzního, nekorektního a absurdně vtipného šaškoherce stal přizdikakánkem hledající lásku a uznání svého tchána. Absolutně nezajímavý film, jenž nejde prakticky dokoukat bez umírání nudou s rukou v kalhotách. Opravdu si ušetřete onen drahocený čas a jděte se projít, uděláte mnohem lépe. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Filmy s časovou slučkou ma vždy akosi bavili, hoci skôr ma vedia dostať mysteriózne drámy či thrillery. Ale aj komédie s takouto vymoženosťou sem-tam dokážu zaujať. Toto však nebolo nič prevratné a prvotný dobrý nápad sa postupne menil na očakávané klišé. Aj keď treba uznať, že tie neustále prepady v časopriestore mali aj viacero kvalitných scénok, na ktorých sa dokonca dalo prinajmenšom pousmiať (a občas sa dalo veru aj zasmiať). Avšak po čase je už celá schéma ako obohraná platňa, ktorá pomaly ale isto mieri k tomu, na čo sa po celý čas čakalo (pozor spoiler... happyend, kto by bol povedal, že?). Ale tak, nebolo to zlé. Vlastne, bolo to lepšie ako mnohé iné americké komédie. Takže, solídne 3 hviezdičky. ()

Reklama

Fungore 

všechny recenze uživatele

Přidávám jednu hvězdičku za snahu. Ale jsem zklamaný. Marlon je tu spíš trapný než vtipný, nudné opakovačky, které se brzy ohrají, stupidní konverzace, přehrávání.. já nevím, je to jako kdyby se Marlon snažil hrát parodii, ale film se přitom snaží tvářit vážně a celkově to nefunguje. Tohle nedopadlo dobře, ale věřím tomu, že se u toho pár nenáročných lidí pobaví. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Typický Marlon Wayans posledních let, vtipnou scénu střídají tři trapné a jedna stupidní. Tady je těch vtipných naštěstí tolik, že se dají ty zbytky křeče docela vstřebat. Ale vysvětlete mi, jak může příčetný člověk vymyslet třeba scénu s policajtama, která je opravdu dobrá a pak do stejného filmu vložíte naprosto iritující tancování u motorkářů. Tu scénu jsem nepobíral a upřímně jsem to chtěl skoro až vypnout. Fekální průměr. Tyhle komedie už nefrčí.50%. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tak bratři Wayansové jsou zpět, minimálně jeden z nich (navíc u Netflixu) a už to není tak trhlé. Zato přiblblé je to stále a po většinu filmu jsem se poměrně dobře bavil. Námět je už sice několikrát ohraný, ale zas ne tolikrát aby to nějak výrazně rušilo a některé gagy fungují výborně, u některých je člověku vyloženě trapně. Prostě taková ta klasika, kdo by ale od názvu Naked čekal něco víc, když by se za to stydělo i porno? Jenže přesně to něco navíc jsem si tu našel..harmonický závěr, který mě vyloženě strhl a i když působí lehce pateticky, během závěrečných titulků už se mi povedlo vytěsnit ony špatné momenty a odnesl si lehce stravitelnou jednohubku. ()

Reklama

Reklama