Reklama

Reklama

Kingsman: Zlatý kruh

  • Velká Británie Kingsman: The Golden Circle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět Kingsmanů se poprvé představil ve filmu Kingsman: Tajná služba jako nezávislá, mezinárodní, špionážní agentura pracující v hlubokém utajení a jejímž cílem je bezpečný svět. V dalším pokračování Kingsman: Zlatý kruh čelí naši hrdinové novým výzvám. Centrála Kingsmanů je zničena a celý svět se stává rukojmím. Kingsmany čekají nové úkoly i překážky. Spojí se se spřátelenou americkou špionážní organizací Statesman. Obě dvě agentury musí společnými silami porazit nebezpečného nepřítele a zachránit tak svět. (CinemArt)

(více)

Recenze (867)

kukkik 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se velmi těšil. O to větší bylo moje zklamání, když z originálního nápadu, skvělé akce, dobrého soundtracku a překvapivých situací prvního dílu nezbylo zhola nic, kromě nezáživných eskapád nehorázného klišé. 3/5 a zklamaný výraz ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

A nebylo to špatné pokračování, poctivých 70%. Ale už to nebylo překvapení prvního dílu. I tak zase bitky, honičky a souboje jak má být a to i se všemi těmi technickými vychytávkami. Jo hezká oddychovka. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Parádní podívaná, která u mě překvapivě drtí svou obecně předpokládanou lepší jedničku. Tuna skvělých nápadů, skvělá popkornová kamera, dobrý triky, skvělej casting. Povědomě to u mě trochu možná ztrácí s mamutí stopáží, je to ale opravdu jen drobný smítko. Možná jen trochu víc akce a humoru bych si tu dokázal představit. Ale když se to začne řezat, neskutečně to baví. Taron Egerton je tu jako ryba ve vodě a rád si dám podobně naladěnou trojku, i s Chaningem. Jen ty hamburgery si mohli odpustit. Kvalit budiž důkaz, že jsem si to pouštěl s vědomím, že to za chvilku vypnu a prospím se. A najednou byl konec :-) ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Na filmech od Vaughna je vidět, že nad svými filmy opravdu přemýšlí. U Kingsmana si úspěšně udržel laťku nastolenou prvním dílem tím stylem, že nerecykluje co už jsme viděli, ale příběh posouvá dál a přidává i nové originální prvky (namátkou robotičtí psi, nábor nového člena v restauraci - to byl můj první hamburgr v životě, který bych si určitě nedal - , umístění nanočipu na sliznici, Elton John) ... Možná je na srovnání s Tarantinem trošku brzy, ale Vaughna posouvám do své Top 10 režisérů... ()

MilesTeg 

všechny recenze uživatele

Slabší než jednička. Příliš chaotické, naprosto nevyužitý Channing Tatum, hodně slabá záporačka a její zabezpečení směšné. Potěšil návrat Harryho a Elton John byl boží, ale co udělali s Merlinem bylo krátkozraké, podle mě celou sérii držel. Jo a psi se nezabíjejí, to se jako nic nenaučili?! ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Sledovanie tohto filmu som si užil a dokonca ma v podstate bavil viac ako prvý diel nakoľko som od neho nečakal tak veľa ako od prvého dielu. Bola to dobrodružná a aj celkom akčná jazda. Bojové scény boli efektné a bolo ich trochu viac ako v prvom diely. Ale oproti prvému dielu sa tu našlo aj viac chýb. Zábavnou vložkou bola prítomnosť Eltona Johna. Bavila ma aj Julianne Moore. Viac mohol byť využitý Channing Tatum a nie úplne sa mi páčila postava Colina Firtha, ktorý sa dlho zotavoval a jeho „pomätenosť“ mi prišla skôr otravná ako vtipná. A samozrejme psíkovia a najmä mopsíci sa nezabíjajú, takže smrti JB-ho sa mohli vyhnúť. 7/10. ()

Sweat55 

všechny recenze uživatele

Podle některých reakcí jsem to čekal mnohem horší, ale i tak bych si přál ještě něco lepšího, než to co jsem dostal. Dvojka Kingsmanů se totiž topí v syndromu každého druhé dílu, takže všechno musí být ujetější, výbušnější a zábavnější. Což je trochu škoda. Hlavně tím trpí akce, kdy se každá scéna snaží být lepší, než kostel v jedničce, ale svojí přeplácaností většina z nich padá na hubu. Naštěstí to pořád má dost zajímavé postavy a propracovaný svět, abych se na trojku pořád ještě trochu těšil. Pro třetí to chce ale trochu víc promyslet Matthew. ()

RajAthen 

všechny recenze uživatele

Kde jednička působila jako vcelku překvapivá a originální záležitost, dvojka prakticky nic nového nepřináší, obsahuje řadu hlušších míst a míra - chtěné - absurdity je občas na mě až příliš. Zároveň se ze všech postav stali nezničitelní supermani, což sice platilo i v jedničce, kde se to však díky hlavnímu protagonistovi, který byl ještě za ucho, dalo toto strávit. Nyní nám jsou všichni ukradení a musíme se spokojit s kejklemi, kterých je opravdu hodně. Jen pro mě je to tenkrát málo a srovnání s jedničkou tento díl zdaleka neustojí. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl film animovaný, tak tak nějak by asi měl vypadat pohyblivý komiks. Druhý díl Kingsmana je jiný než jednička. A má to snad být špatně, že se dvojka jen neopakuje? Oproti prvnímu filmu zde skoro není ten chladný humor. Zato nadsázka na staré bondovky je tu ještě větší. Pokud jsme ochotni takto film přijmout, bude nás bavit od začátku do konce. To se stalo. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

https://www.youtube.com/watch?v=xw0Pe1nSXuU Vaughn devastuje všetko okolo seba. Ale na rozdiel od drvivej väčšiny v takej opojnej akčnej zábave s tak gentlemanským nadhľadom, dramaturgiou, premysleným vedením a istotou nad tým čo človek robí. Je badateľné aj s Cuarónového vesmíru, že realizuje svoju predstavu. A všetko dokonale sedí. Miestami ste emočne zdrvení, aby následne ste boli spravodlivo nasraní a potom pre zmenu sa smejete, že to nie je možné, aby vznikali mrakodrapy zo živých ľudí. Ale to je Vaughn. S myšlienkou na Merlina, sa snáď nikto nelúči. Kingsamn je droga zábavy, z ktorej našťastie nebudeme modrať. (videné 15.02.2018, BDrip) ()

Shaleman 

všechny recenze uživatele

Oproti nepohlavnímu prvnímu dílu čistě a bezchybně natočná čistá a bezchybná oddychovka, která mě chytla a bavila od začátku až do konce. Jo, někomu to může přijít přes čáru, ale v téhle formě to jedině vítám. Na dokonalé bitky s elektrickým bičem jen tak nezapomenu! ()

waska 

všechny recenze uživatele

Pořád je to velká zábava, ale už to bohužel nepůsobí tak vtipně a originálně jako první díl. Zbytečně moc postav, zbytečně moc zmatku. škoda, filmu chybí původní nadhled. ()

gemi 

všechny recenze uživatele

"That’s the first decent shit I’ve had in three weeks." 141 minut a člověk si vychutná každou jednu z nich. Každý záběr je vypiplaný do posledního detailu a film ani chvilku nenudí. Prostě jako by tvůrci dostali mega rozpočet a zadání "natočte Bonda, ale ať je ve všech ohledech lepší a hlavně cool." Plný počet nedám jenom proto, že je to vlastně "bezduchá" guilty pleasure bez jakéhokoliv přesahu. Ale fakt cool! ()

Petula009 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné. Můj pocit, že jako klasicky každá dvojka to bude stát na prd se nenaplnil, ale nikterak ho ani nepředčil. Dobrá podívaná, výborné akční scény (a dobře secvičené, to se musí nechat) a líbivý casting. ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Klasická dvojka ve stylu “všeho víc”, což sice v kontextu Matthew Vaughna znamená spoustu brilantní akce, tunu kreativních řešení na poli postav a vyprávění a svižný styl, který se u režisérské elity hledá jen stěží, nicméně to taky znamená množství hlušiny, sem tam vyčuhující překombinovanost ve snaze dát příběhu větší rozměr, zbytečné odbočky v zájmu rozšiřování světa a spoustu dalších sequelových příznaků. Zkrátka větší porce téhož, jen v přebujelém a zbytečně rozmáchlém podání, které se marně snaží dostát očekáváním nahypeovaných fanoušků. ()

Aurewen 

všechny recenze uživatele

Takoví více elegantnější a vulgárnější Avengers, jejichž tvůrci pro inspiraci zašli do různých koutů filmový branže - viz scény třeba s kostelem (Kill Bill), co vidíš v zrcadle? (Kokosy na sněhu), mletý lidský maso (Sweeney Todd), autíčková počáteční scéna (novodobý James Bond) a další. Došly snad nápady? Jo, líbily se mi efekty, bojový scény, hudba, zápletka nebyla špatná a obsazení taky fajn. Dalo se na to koukat nakonec✌️. Hlavní hrdina byl sympoš, ale pak to po**** tím, co udělal ve jménu bezpečnosti svojí snoubence, to tam fakt trošku rejžovi ujelo. ()

Inozuka 

všechny recenze uživatele

Super pop kulturní galymatiáš ... i když se trochu za každou cenu snaží trumfnout první díl, ale což. Nápad s americkou spřátelenou službou osvěžující, padouška Julianne Moore jeblá jak se patří, parádní akční scény, zavádění sledovacího zařízení a Elton geniální ... Jen škoda smrti pár oblíbených postav. Ale to už je život. Veď mě dál, cesto má ... Viva Las Vegan! ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

V druhém Kingsmanovi znatelně ubylo hlášek a akčních scén, pochopitelně se to podepsalo i na tempu, které není tak svižné jako v jedničce, a poutavosti, přestože má dvojka taktéž několik zajímavých nápadů. Nejsilnější stránkou je opět herecké obsazení. Všichni herci hrají perfektně, postavy jsou sympatické a každá má něco do sebe. Výjimku tvoří pouze hlavní záporák, Julianne Moore mi do této role zrovna dvakrát nesedla. Příběh na začátku překvapí suprovou scénou, pak se dlouhou dobu nic moc neděje, zlatým hřebem je jednoznačně závěr, ten jsem si užil suverénně ze všeho nejvíc. Zlatý kruh je každopádně opět perfektně natočený, pořádně šílený, kreativní a originální, nicméně už ne tak nápaditý a nekompromisní jako Tajná služba. 7/10. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Já s tímto druhým dílem zase nemám problém. Pro mne to zase byla zábava, taková odlehčená. Nemusíte u tohoto filmu přemýšlet a necháte se unášet danými sekvencemi. Už to ale není tak odlehčený jako první díl, ale na zajímavosti to určitě neubralo. Pořád je to kvalitní podívaná, která určitě si najde svý fanoušky. ()

Dandy95 

všechny recenze uživatele

Jednička byla skvělá parodie na všechny bondovky a spy movies. Dvojka už se bohužel stává parodií sama sebe. Je to super zábava, Elton John je highlight filmu, Vaughn má pořád akční scény a práci s kamerou skvěle pod kontrolou. Bohužel s novýma postavama nestrávíme moc času a příběh působí místama neuceleně, což sráží celkový dojem o level níž. Čekal jsem víc, ale pobavil jsem se krásně. ()

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

Kolik dalších Kingsmanů nás čeká?

08.12.2020

Zpátky v roce 2014 diváky v kinech mile překvapil nenápadný snímek režiséra Matthew Vaughna Kingsman: Tajná služba. Následně se tvůrce upsal taky jeho pokračování s podtitulem Zlatý kruh, které už… (více)

Kingsman 3 má datum premiéry

Kingsman 3 má datum premiéry

23.09.2018

Eggsy a spol. se oficiálně dočkají své třetí mise. Studio 20th Century Fox potvrdilo, že trojka Kingsmanů dorazí do kin v listopadu v roce 2019, režie se pak ujme otec série Matthew Vaughn (Kick-Ass,… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Reklama

Reklama