Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Renatu, Johanu a Veroniku spojuje přátelství a firma, ve které pracují jejich tři manželé.  V manželství si už odžily nějaký ten pátek, i když jim je teprve kolem třiceti. Johanu manžel bil, Renatin manžel se znenadání začal chovat jako gangster, co schovává doma bouchačku a Veroničin manžel s Veronikou odmítal spát, aby ona pak našla v šuplíku pod postelí časopisy s gay pornem. Žádná slast. Hrdinky poznáváme v okamžiku, kdy jedou se svými manželi na chatu k jezeru někde na Moravě. Mají tam strávit prodloužený víkend. Holky, i když jsou manželi přehlíženy a občas i ponižovány, se ale tváří naprosto klidně. A podivně klidně se tváří také v okamžiku, kdy člun s jejich manželi najednou uprostřed jezera vylétne do povětří. Jsou to obyčejné ženské, kdo by od nich čekal vraždu, že ano? (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele honajz k tomuto seriálu (2)

Epizoda 1 (2019) (S01E01) 

Mno, není to náhodou zase nějaký zahraniční koncept? Pak bych pochopil ty divné kopance a nepravděpodobné postavy a šerifa z buranova, ze kterého mají všichni srandu, zvlášť když neví, co to je metro... Celá ta koncepce mi totiž přijde postavená na vodě - parazit si nikdy nezabije svého hostitele. A holky, i když je manželé srali, evidentně neměly a nemají žádný jiný druh obživy. Sice by mohly počítat s dědictvím, ale jak dlouho by jim vydržely při tak nákladném životním stylu peníze? Jistě zjistíme, co se dělo ve firmě, a jak vydělávala, ale ten zásadní "parazitní" rozpor tím nezmizí. (Btw, a čím tu rozbušku holky odpálily? A kde se tak technicky vzdělaly, že se jim povedlo výbušninu propašovat do dortu?). Ale i další postavy se podle mne chovají jak na hlavu padlé - jak pražští policisté, tak Myšička jako psycholog nebo Batulková jako esoterická matka (i když ta nakonec zahrála ještě nejlépe). A Bolek to brňáctví a hantec také zbytečně přehání. ()

Epizoda 2 (2019) (S01E02) 

Nějak mi přijde, že se tam může vlastně stát cokoliv, bez logiky děje. Ok, asi odhalujeme pozadí celé firmy a že třeba ten výbuch lodi měl možná na svědomí někdo jiný, ale fakt nepochopím, jak se odnikud objevují stále nové postavy, vůbec netušíme kdo, co, proč, jak (Ano, chápu, že divák asi má být v roli těch vykulených domácích putěk, a sám být vykulený, ale nějaké vysvětlení je potřeba divákovi alespoň naznačit, aby neplaval úplně na vodě a šel alespoň s nějakou postavou - zatím jsou tam snad všechny postavy jen záporné.) Nebo - chlápek, který je každou chvíli ve zprávách, chytí stopa a řidič ho nepozná, chlápek sám nejde nejdřív na policii, ale do baru, kde začne tykat servírce, a ona jemu, jako by se znali léta, a když ona ho vidí ve zprávách, tak nezúčastněně prohodí, aha, tak nejenom mrtvý, ale i zavražděný? Já když přijdu v Praze do baru, tak sice pravda nejsem Blažek, ale stejně personál kouká skrz prsty, co je otravuju a proč je obtěžuju, a ne ještě že by se mnou řešili rodinné krize... ()

Reklama

Reklama