Reklama

Reklama

Suburra: Krvavé předměstí

(seriál)
  • Itálie Suburra: La Serie (více)
Trailer
Itálie, (2017–2020), 19 h 29 min (Minutáž: 40–63 min)

Předloha:

Carlo Bonini (kniha), Giancarlo De Cataldo (kniha)

Hudba:

Scott Morgan

Hrají:

Filippo Nigro, Francesco Acquaroli, Alessandro Borghi, Adamo Dionisi, Giacomo Ferrara, Claudia Gerini, Eduardo Valdarnini, Francesco De Rosa (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

V roce 2008 se spor o pozemky v přímořském městečku nedaleko Říma proměnil na smrtící bitvu mezi organizovaným zločinem, zkorumpovanými politiky a Vatikánem. (Netflix)

Recenze uživatele DAPDO k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2017) (S01) 

Dějově nás seriál zavede do doby před celovečerním filmem. Je to boj o pozemky mezi mafií, politiky a Vatikánem. Spousta intrik, podvodů, podplácení, násilí. Seriál rozhodně nezůstává oproti celovečeráku v pozadí. Zajímavý nápad dostali tvůrci tím, že každý díl první série začíná jeho koncem. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Druhá série mi přišla ještě o něco lepší než jednička, i když ty zvraty byly někdy šílený a bylo jich na můj vkus až moc. Tři kamárádi z první série se zase dali dohromady a snaží se ovládnout Řím všemi způsoby. Některý postavy nám v téhle sérii vypadly a kdo viděl film, dokáže už odhadnout, koho se bude týkat závěr trojky a kdo půjde z kola ven. ()

Série 3 (2020) (S03) 

Bláhově jsem si myslel, že seriál skončí tam, kde začíná film a to jsem se přepočítal. I kdyby někdy světlo světa spatřila čtyřka, čemuž závěr nahrál, protože se ještě zdaleka se všema nezůčtovalo, tak s filmem se to nedá vůbec spojovat. První dvě série byly výborný, nepětkoval jsem jenom proto, že těch zvratů kdo s kým, bylo někdy až na škodu. Ve třetí sérii ubyde náhod a zvratů, dvojice kamarádů konečně ovládne podsvětí Říma, jenže za nitky tahá tolik vlivných lidí, že ani na trůnu nemají na chvíli klid. Za mě nejlepší série, na škodu je jen úbytek počtu dílů. ()

Reklama

Reklama