Reklama

Reklama

Policajt v Beverly Hills III

  • Česko Policajt z Beverly Hills III (více)
Trailer

Obsahy(1)

Axel Foley (Eddie Murphy) se vrací do Beverly Hills, aby tu v zábavním parku Wonderland zažil neskutečnou jízdu na horské dráze! Když Axel se starými kámoši Billym Rosewoodem (Judge Reinhold) a Sergem (Bronson Pinchot) za zády pronásledují zločince přes nejrůznější atrakce až do podzemního bludiště, rázem je z něj ta největší podívaná, Policajt v Beverly Hills III, to je "divoká a vtipná akční komedie", která vás chytne a nepustí! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (204)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Vyšetřuju tady, myslím si, že dobře, protože jsem tady jen pár minut a už po mně stříleli." Axel se potřetí vydal z Detroitu do Los Angeles a já si myslím, že to neměl dělat. Ztratil totiž hodně na své ukecanosti i nadhledu, Billy zúředničil, Taggart se ani neobtěžoval vstoupit na scénu a načesaný záporák byl omyl sám o sobě. Takže se vsadilo na to, že zábavní park bude bavit a on to kupodivu nezvládl. To už byl lepší i Anihilator 2000, ale opravdu jen o kousek. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Velikánsky rozdiel medzi prvou a treťou časťou. Kým jednička bolá skvelá akčná komédia, toto je len tuctový akčný film s mizerným scenárom a zasmial som sa len raz a to keď strieľali dvaja muži so samopalmi na Murphyho skrytého za lavičkou, ktorá mala medzi latkami 5-centimetrové medzery a nemohli ho trafiť. A podobných stupídností tu bolo oveľa viac a nechýbalo osvedčené "A teraz zomrieš" a podobné hlášky. ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nejnudnější a na hony nejhloupější díl. Eddie Murphy skoro úplně vynechal humor, který jen tak tak držel první dva díly nad vodou. Trojka ale nudí od začátku do konce, a svou blbostí mi připomněl Tři nindži z zábavním parku. Jenže ti byli tou blbostí alespoň trochu vtipní, Murphy tady jen předvádí posmrtnou křeč. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

I přes scénář koketující s imbecilitou nejsou patálie v zábavním parku strýčka Davea až zase takovou katastrofou. Chytejte se stébel ve vedlejších rolích (McHattie, Elizondo), kaskadérsky povedené scény na kolotoči, camea taťky Hvězdných válek, či lehce parodického nádechu a relativně ve zdraví dospějete k závěrečnému kolektivnímu postřelení. Rypák Axela Foleyho by však už neměl překročit hranice státu Michigan.. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Harold Faltermeyer: 1. The Place Where You Belong - Shai [4:22] ,2. Summer Jamming - Inner Circle [4:03] ,3. Luv 4 Dem Gangsta'z - Eazy-E [4:33] ,4. Mood - Chante Moore [4:10] ,5. The Right Kinda Lover - Patti LaBelle [4:52] ,6. Keep The Peace - INXS [4:29] ,7. Right Thing, Wrong Way - Terence Trent D'Arby [5:13] ,8. Leavin' - Tony Toni Tone [4:04] ,9. Axel F - Nile Rodgers/Richard Hilton [2:57] ,10. Come See About Me - Supremes [2:37] ()

Galerie (53)

Zajímavosti (14)

  • Ve scéně na atrakci, kdy Axel (Eddie Murphy) zachraňuje dvě děti, které se drží, aby nespadly, jde vidět, jak oběma vysí nohy ven. V čase 29:44 však visí nohy ven pouze jednomu a v čase 29:48 je klec prázdná úplně, načež hned v dalším záběru jsou obě děti zpět. (Pulos)

Související novinky

Zemřel herec John Saxon

Zemřel herec John Saxon

26.07.2020

Ve věku 83 let zemřel v sobotu v americkém státě Tennessee herecký veterán John Saxon. Podlehl zákeřnému zápalu plic, jak médiím potvrdila jeho žena Gloria Martel. Rodák z Brooklynu s italskými… (více)

Reklama

Reklama