Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina filmu Tonda Blaník ohlásil prezidentskou kandidaturu, v kampani slíbil například máslo a lithium do každé rodiny nebo korupci dostupnou pro všechny a sehnal i sto tisíc podpisů. Kandidaturu na Hrad však nakonec nepodal, když se jeho asistentovi Žížalovi nepodařilo doručit včas podpisové archy na ministerstvo vnitra. Přesto Tonda Blaník pokračuje ve snaze zachránit českou zemi a ukázat jejím obyvatelům, jak se mít líp. Celovečerní film navazuje na úspěšný seriál Kancelář Blaník. (Falcon)

(více)

Recenze (496)

Sdoom 

všechny recenze uživatele

Sled povětšinou nevtipných, různě poslepovaných scén, tomu nelze říkat film. Sem-tam se tvůrcům povedla nějaká trefná narážka, ale na hodině a půl toho bylo opravdu pomálu. Zbytečný hype. (TV ČT1 HD) ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Prezident Blaník je v podstate len vysokorozpočtová filmová inscenácia seriálovej predlohy so sofistikovanejším príbehom, ale podobnou zápletkou. Ak ste videli seriál viete, čo máte čakať. Obstojné zavŕšenie kariéry najznámejšieho českého lobistu. ()

KennyNevym 

všechny recenze uživatele

Dalo by se rict, ze jako jedina politicka satyra dnesni doby si to zaslouzi max hodnoceni. Ale i kdyby nebylo, je to proste bozi! Je to sice trochu jako nekolik epizod nalepenyvh za sebou, ale vlastne to nevadi. POZOR pokud jsi ignorant bez nadhledu a smyslu pro humor nevhod na to. Akorat te to na**re ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem viděl nějaký český film, natož v kině. Miniseriály jsem nesledoval, přitáhl mě až humbuk na netu. No byla to sranda, co víc se k tomu dá říct. Dobře vymyšleno. Pan Daniel, to je talent brutální satiry. Jeho Blaník by si nejspíš za své výkony zasloužil podat ruku s Underwoodem. Jen mi tam přišlo až přemíry prdelí. Ale jinak fajn, rád jsem podpořil svou návštěvou. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Velmi nesourodé. Chvílemi jsem se válel smíchy, chvílemi zíval nudou. Přece jen krátkometrážní formát Blaníkovi svědčí více. Oceňuji Špačka a Kalouska, že do toho šli. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Jsem velkej fanda seriálu, nenechal jsem si ujít jedinej díl, film mě ale nebavil. Problém vidím v tom, že to vystavěli úplně stejně, jako dvanáctiminutové epizody Kanceláře Blaník. Tady bych Tondu rád viděl rafinovanýho, chlápka se dvěma tvářemi, vlídnou pro veřejnost, obhroublou pro své blízké, takhle na mě působil hloupě a to ho přece nevystihuje. Taky tady bylo některých věcí moc, protože se jiných, těch podstatných, nedostávalo. Myslím tím zejména boty a vulgarity. Boty jsou OK, to k tomuhle projektu patří, ale proč pořád ty stejný? Za film bych dal 2 pecky, třetí je čistě za odvahu, podtrženou těmi boratovskými setkáními se skutečnými prezidentskými kandidáty. ()

bari68 

všechny recenze uživatele

Priznám sa , že som z rovnakomenného seriálu nevidiel jediný diel a teda pred zhliadnutím som bol Tondom Blaníkom nepoľúbený. Teraz si až hovorím, že je to asi škoda, pretože tento film presne vystihuje súčasnú politickú situáciu a absurditu, v ktorej paroduje toto dianie dokonale. Niektoré scény sú presným trefením hrebíka po hlavičke. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Politická satira je nesmírně potřeba a je pravda, že v poslední době je jí spíš míň. Takže v tomhle ohledu je to v pořádku, navíc rýpat do těch, "co jsou nejvíc vidět", je důležitý, aby si nepřipadali tak neotřesitelní. Pravda ale je, že tady to postupně ztrácí dech oproti internetovýmu seriálu, kde se každej díl věnuje vždycky jenom jedné kauze. Tady to působí jako poslepovaný skeče a ono to tak vlastně i je. Nicméně, kdo zná Tondu Blaníka, vyloženě se nudit nebude, pro zbytek to bude taková divná přisprostlá podívaná. ()

Wally 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je to samá pi**, kur** a ču***....jinak jsem se skoro v kuse chechtal nad těmi všemi hláškami. Nádherně si autoři vytipovali všechny české ´politické´ průšvihy v naší zemi a naroubovali na ně Tondu. Klobouk dolů před M. Danielem a ať žije Tonda Blaník! ()

Zmrv 

všechny recenze uživatele

Hodinu a půl dlouhý díl Kanceláře Blaník se všemi klady i zápory, které k tomu patří. 80% "Pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí vy čů*áci" ()

krtek138 

všechny recenze uživatele

Skvělá satira, která plní kina díky prezidentské aktuálnosti. Občas fór trochu přes čáru (močící Tonda z pódia), ale u většiny gagů se chechtal vyprodaný sál. Každý z kandidátů dostal sodu, ale nadhled v tomhle případě pomůže. I když je to z velké části asi bohužel pravda. Kancelář Blaník nakoukanou nemám, viděl jsem všeho všudy tak pět dílů, ale celovečerní film mi sednul. Až mi bylo líto, že to nebylo delší. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

úporná snaha o dělání srandy.Podotýkám že mě Zeman řádně štve a nejsem, absolutně nejsem jeho fanda! Takže nejsem vázaná nějakými city ale hodnotím podle mých pocitů.Hodně přes čáru vkusu...Jaký měl film rozpočet? ()

aquiver 

všechny recenze uživatele

Až příliš opakující se nápady nejsou vhodné pro celovečerní snímek. Přemíra vulgarismů a snah o zesměšnění vypovídá nakonec víc o tvůrcích projektu než o objektu satiry... 55 % ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Seriál je fajn a člověk se baví u každého dílu, film bohužel tak zábavný není a roztažení na hodinu a půl Tondovi moc nepomohlo. Některé momenty a fóry byly dobré, ale celkově trochu zmatené a zbytečně dlouhé. Pobavily narážky na politické "skandály" - ukradení propisky, pád ze schodů... ()

Milan25 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem nikdy nesledoval, protože mi připadal neskutečně trapný, ale u tohoto jsem se relativně dobře pobavil. ()

Teg 

všechny recenze uživatele

Vtípky občas dobré i když jen "pro zasvěcené", ale jako celek to nějak nedrží pohromadě. Takže sorry jako, nejde udělat film jen na tom, že do něj natlačím co nejvíc známých osobností. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Mnohem víc mi teda sedla ta kampaň kolem filmu a různé mítinky, kde Daniel pronášel skvělé hlášky, než film samotný. Pár vtipů je samozřejmě fain, ale většinu času jen dost křečovitá snaha o politickou satiru. A hlavně celovečerní formát tomuhle spíš ublížil. ()

Reklama

Reklama