Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější pěvecká soutěž v Čechách a na Slovensku je zpět! Nový ročník, nové hvězdy a tři nováčci v porotě! Jak si povedou Matěj Ruppert, Katarína Knechtová a Ben Cristovao vedle ostříleného Pal'a Habery? A kdo se stane novou SuperStar? Castingy začínají! (TV Nova)

Recenze (57)

Azrail 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně se sice SuperStar nemůže rovnat zahraničním soutěžím, jako The Voice, ale i tak mě poslední ročník této Československé soutěže zatím nad očekávání baví. Samozřejmě souhlasím i s názorem, že v porotě by měla sedět naprostá zpěvácká elita obou zemí, takže porota ve složení např. Karel Gott, Lucie Vondráčková, Palo Habera a Marika Gombitová by se mi též líbila, ale ono to není tak, že si producenti lusknou prstem a porotci přitančí. Pokud z nějakého důvodu nemohou nebo nechtějí v soutěži porotcovat, nikdo s tím nic nenadělá. A navíc, letošní porota se mi ani zdaleka nezdá tak slabá, jako tu mnozí líčí. Habera stále baví, Cristovao je tak trochu nová krev a zkouška naslepo, ale nedá se říct, že by hudbě nerozuměl, navíc dodává do poroty složené z klasických zpěváků tak trochu ortodoxní prvek. Dále je tu Katarína Knechtová, kterou já osobně považuji za výbornou zpěvačku a místo v porotě má dle mého názoru právem. Matěj Ruppert byla tak trochu jako u Bena sázka naslepo, ale zaprvé do poroty vnáší takový bláznivý komediální prvek a zadruhé se také nedá říct, že by svému řemeslu nerozuměl, byť není tolik na očích, co se týče technických záležitostí hudby, v tom je podle mě z poroty jeden z nejvnímavějších. Co se týče moderátorů, Jasmína je celkem příjemné oživení a Mareš je prostě sázka na jistotu, i když jeho vtípky jsou mnohdy ohrané, stále je to o parník náš nejlepší moderátor. Samotné technické provedení, kapela, exteriéry, interiéry, stylisté, celková show, to všechno si drží vysokou úroveň, srovnatelnou se zahraničními soutěžemi. A naposledy jsou tu samotní soutěžící, kteří letos patří k absolutní špičce všech ročníků, takže na mé straně převažuje spokojenost. ()

Michi88 

všechny recenze uživatele

To sorry, ale tohle jako fakt ne! Já myslel, že je to soutěž o zpívání a ne nějaká Pošta pro tebe. Nechápu, proč tam strkají ty medailonky s lidmi, kde vypráví své srdceryvné životní příběhy, jak to mají v životě těžké apod. Dneska, abyste postoupili, tak musíte být sirotek, rodiče vám umřeli hned při porodu, pak vás strčili do babyboxu, celý život jste žili v dětském domově, jste gay/lesba nebo minimálně bisexuální, trpíte hluchotou, slepotou a němotou a nevím co ještě všechno. K tomu z vás tragicky složená porota tahá s kým jste chodili, kdy jste měli první sex a šťourá se v úplných intimnostech, do kterých jim vůbec nic není a ti lidé na to samozřejmě odpovídají. Tak tohle fakt ne. Nejhorší ročník téhle soutěže. ()

Reklama

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Vše začíná a končí porotou. V porotě je jediný člověk, který je kompetentní k tomu, aby hodnotil budoucí uchazeče i titul "superstar". Jenže ten už je tam asi podesáté, takže zákonitě bude nudit, i kdyby se maximálně snažil o opak. Pak tam jsou tři nuly, z nichž minimálně 2 by samy měly vyhledat nějakého odborníka, který by jim poradil věnovat se činnosti jakékoli, ale hlavně jiné než zpěvu, přičemž jeden z nich je tam v rámci povinného rozvoje multikulturalismu a z druhého sálá debilita i přes televizní obrazovku. Je-li porota složena z neumějících šašků, jakou pak může mít úroveň (ať už pěveckou či zábavnou) ta soutěž? ()

castor 

všechny recenze uživatele

Každá série přinese nějaké milé oživení, ať se to samozvaným intelektuálům líbí nebo ne. Tentokrát to vypadá na Matěje Rupperta, který je zatraceně pohotový a zábavný. Potěší i půvabný element v podání Kataríny Knechtové a pochopitelně stálice Pavola Habery, který se nebojí pravdy. Máme tady tak další porci zesměšňování soutěžících, stejně jako hromadu nezaměnitelných hlasů budoucích náhradníků v muzikálech, kteří touží po svých minutách slávy. Pravidelným divákem se nestanu, ale oproti jiným (na oddychovou televizní zábavu erudovaným chytrákům) troufám poradit jednoduchý návod – tlačítek na televizním ovladači je dost, takže raději držte klapačku. Jsou mnohem škodlivější formáty televizní „zábavy“. A navrch jsme to jen a jen my, kdo dává komerčním televizím popud k tomu, aby vyráběly další a další odvary kdysi úspěšných pořadů. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Pěvecké televizní soutěže mají dlouholetou tradici. I Karel Gott tak kdysi začínal. Je to šance pro mladé talenty prosadit se v hudebním světě, i když dnes při velkém počtu rádobyzpěváků se to většinou nepodaří ani vítězům. Chci se zastat poroty. Myslím, že má od vedení televize svoje zadání. Musí z několika stovek účastníků konkurzu vybrat dvacítku finalistů. Musí to být z poloviny Slováci a z poloviny Češi, z poloviny dívky a z poloviny kluci, polovina musí dobře zpívat a polovina musí dobře vypadat, aby dokázali k obrazovkám přilákat dostatek hlasujících fanoušků. To je pro porotu nepříjemné rozhodování. Jediné, ne moc zdařilé zpestření jsou osobní příběhy vybraných účastníků. Občas se na kousek podívám, ale letos mne žádný pěvec nezaujal natolik, abych pořad sledovala pravidelně. Chtělo by to nějakou obměnu, protože i já si ráda poslechnu pěknou písničku. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama