Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 2
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Recenze uživatele Spiker01 k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2018) (S01) 

Trvalo mi přes půl roku dokoukat první sezónu. Po prvotním nadšení z toho, že by to mohlo dopadnout mnohem lépe, než ta starší filmová adaptace s Williamem Hurtem ovšem nepřišla touha si hned pustit další díl a vyloženě jsem to oddaloval. Bohužel seriál nemá nic navíc, co by jej oddělovalo od plev seriály zaplaveného Netflixu a hodnotil bych Lost in Space pouze jako neškodnou dobrodružnou podívanou, kterou asi jen málokdo sjel jedním dechem (i když prý i to je možné). Moc mě to nechytlo zatím, ale té druhé sezóně nejspíš ještě šanci dám. ()

Série 2 (2019) (S02) 

Po pár dílech zvláště u této sezóny jsem si často pokládal otázku, proč se na seriál vůbec dívám. Překvapuje mě červené hodnocení, osobně bych Lost in Space zařadil do škatulky netflixovské Řady nešťastných příhod (jež jsem nedokoukal, jelikož jsem se nudil jak čert), jen trošku lepší. Za mě je to naprostá generická sci-fi s několika cool momenty, ale stopáž na deset dílů je zkrátka až moc přestřelená. Nicméně tu poslední třetí řadu dám, jelikož mě zajímá, jak tenhle příběh konečně dopadne (před dvaceti lety se to dovyprávět nepodařilo)...6/10 ()

Reklama

Reklama