Reklama

Reklama

Cobra Kai

(seriál)
  • USA Cobra Kai
Trailer 2
Akční / Komedie / Drama / Rodinný / Sportovní
USA, (2018–2024), 34 h 9 min (Minutáž: 22–49 min)

Hrají:

Ralph Macchio, William Zabka, Xolo Maridueña, Mary Mouser, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Peyton List, Vanessa Rubio, Jacob Bertrand, Gianni DeCenzo (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(6) / Epizody(60)

Pár desítek let po turnaji, který jim změnil život, na sebe znova narazí soupeři Johnny a Daniel. (Netflix)

Recenze uživatele HAL k tomuto seriálu (2)

Cobra Kai (2018) 

Schematické a předvídatelné jak prase, sluníčkové ještě víc. Kupodivu ale to moc nevadí, ten pohled "z druhé strany" je i tak zajímavý a zábavný - návrat ke klasice tak postmoderní, jak jen to jde, ale přitom pořád zábavně cheesy. Otázkou ale je, jestli to vůbec může bavit někoho, kdo na Karate Kidovi nevyrostl. /// Druhá řada pokračuje v ještě lepším stylu a je radost se na to dívat, třetí řada naopak většinu dobrého v seriálu solidně pohřbívá a nestojí za vidění vůbec... a když už, tak z ní bohatě stačí její poslední tři díly, všechny předchozí jsou úplně zbytečné. /// Čtvrtá řada - první série byly svým přístupem k původně filmovým postavám a příběhu zdaleka nejzajímavější a od té doby se už jede spíš na volnoběh, opakují pořád stejná schémata bez velkých překvapení - prostě se jen u půlky postav točí že kdo byl za kokota minule je teď v pohodě a obráceně, s povinným přírůstkem dalšího starce z originálních filmů, a teď už i s novou generací děcek která jede zase to samé co ta starší... ale vlastně mi to moc nevadí, jako příjemná odpočinkovka s místy dost zábavnými momenty to pořád funguje dobře. 8/10 ()

Série 3 (2021) (S03) 

První dvě sezony mě bavily hodně, právě tím jak chytře dokázaly navázat na staré filmy a přitom převrátit jejich koncept, směřovat úplně novým směrem - a přesně na tohle třetí řada úplně kašle. Místo rozvíjení příběhu někam dál se jen točí v kruhu nostalgického vracení dalších a dalších starých postav, opakování pořád stejných schémat, a ve finále i návrat do té totální osmdesátkové černobílosti, kterou se první dvě řady snažily rozbít. A přitom je to i docela nuda - poslední tři díly dobré, ale všechny předtím jsou v podstatě úplně zbytečné. Docela škoda, další pokračování mě tak už moc nezajímá. ()

Související novinky

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

Studio Sony odsouvá plánované premiéry

27.04.2024

Pokud jste fanoušky komiksových filmů a těšili jste se toto léto na pořádnou porci akční zábavy, máme pro vás špatnou zprávu. Sólovka spider-manovského záporáka ze stránek Marvel Comics, dlouho… (více)

Nový Karate Kid přivítá staré známé

Nový Karate Kid přivítá staré známé

25.11.2023

Legendy z plátna jen tak nemizí, zvlášť když je nostalgie v kurzu. Přibližně za rok a pár dnů, tedy 13. prosince 2024, by měla do kin dorazit nová reimaginace klasiky Karate Kid od studia Sony… (více)

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

Kdy se vrátí Zaklínač a Stranger Things?

22.04.2021

Šéf Netflixu Ted Sarandos na nedávné konferenci potvrdil kromě rozpočtu, o kterém jsme informovali dříve, kdy se taky diváci mohou těšit na pokračování největších hitů streamovací služby. Druhá řada… (více)

Reklama

Reklama