Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování úspěšného akčního thrilleru z roku 2014 přinutí legendárního Johna Wicka (Keanu Reeves) k návratu ze zabijáckého důchodu jeho bývalý spolupracovník, který se pomocí intrik snaží převzít kontrolu nad tajemným mezinárodním sdružením nájemných zabijáků. Krevní přísaha Johna zavazuje, aby mu pomohl, a tak se vypraví do Říma, kde se utká s několika nejnebezpečnějšími zabijáky na světě. (Freeman Ent.)

(více)

Recenze (1 126)

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá akční podívaná,až na akční scény které působí jak vystřižené ze hry ,přestřelky kde John kosí protivníky po desítkách ze všech úhlů a pořád dokola jak ze hry,Reeves působí dost prkenně při soubojích,R.Rose to pořádně seklo. ()

Istero 

všechny recenze uživatele

Bývalý kaskadér si natočil film plný bezduché neakce. Nebyt začatku a lokací v Římě, byl by to čistý odpad. Škoda těch 1,5 GB co prošlo drátem přes půl světa. ()

janvanicek 

všechny recenze uživatele

Pokračování thrilleru z roku 2014 sleduje nucený návrat Johna Wicka zpět mezi nájemné zabijáky. Bývalý spolupracovník, který s Johnem uzavřel pokrevní smlouvu, se snaží ovládnout mezinárodní sdružení nájemných zabijáků. John nemá na výběr a musí splnit to, co se od něho očekává. Výborný střih, výprava, kamera a spoustu akce. Keanu Reeves předvedl brilantní výkon. Velice výborný film, doporučuji. ()

Caesarion 

všechny recenze uživatele

Schválně to píšu jen ke dvojce. Stejně jako v prvním filmu je tu dost nerealných momentů a tim nemyslim těch akčních to chraň bůh. Ale třeba na konci se chlap se psem rozbíhá za pohledu tísíce vrahů-kde se tam vzaly? Nebo frajer vypíše odměnu a borec než dojde domu tak ho všichni chtěj zabít a ještě veřejně. Nic méně film dává ještě více nahlednout do duše vraha profesionala a jak funguje kde se pohybuje a s kym atd. To je páteř celého filmu s Reevsem co jakoby blbě čumí ale jde si tvrdě za svym a nikdy nepřestane. V době kdy se takovéhle akční filmy nevidí je John Wick maximálně výrazný a to je podle mého názoru i záměr tvůrců stejně jako dostat z Reevse to nejlepší. ()

Dazlidios 

všechny recenze uživatele

Ani nevím jestli jsem 1 viděl v kině a nebo ne, ale věděl jsem hned, že jestli bude pokračování tak ho vidět musím. Bum přišla dvojka a já hned běžel do kina. Už první scénou kdy si jde pro svoje auto jsem věděl, že mě film bude opravdu bavit a stalo se. Akční scény nahrány výborně velice mě potěšilo setkání NEO a MORPHEUS :D doufal jsem v nějakou srandovní narážku ale i bez ní jsme odcházel opravdu spokojen. Tento film se toho nebál a udělal otevřený konec a na to že jednička skončila uzavřeně i tak se na ní dokázali hezky napojit. Jediný co vytknu jako skoro u každého akčnáku je nesmrtelnost hlavního hrdiny. Bez toho by to ale asi ani nebylo ono. 4* ()

floppy4 

všechny recenze uživatele

Dvojka to isté čo jednotka, trošku obmenený príbeh, ale v podstate je to o tom istom, v rámci akcie možno ešte trošku viac vyhrotené. Uvidíme, čo tá trojka, ale zase sa to len zvezie na popularite prvého dielu. ()

Cezar209 

všechny recenze uživatele

zacnem pesimisticky a to ....3ku uz nerobte !!! zda sa ze jancovi dycha katastrofa na chrbat a tak trochu som to citil prave tu a teraz. Potencial tejto misie je vycerpany a v "najlepsom" treba prestat hlavne ak jednotka bola lepsia :o)) janco neostava nic dlzny svojej povesti "kadial perjde moja noha, tam sa cervena". Exterier temny tmavy pochmurny a interier tma ...takze bud som videl prd alebo prdku - bohuzial. v kazdom pripade som chytlavy na takuto temu a atmosferu ktoru dokaze janco vytvorit. este decko krvavej omacky a uz je to takmer tarrantino :o)) ()

Tempter 

všechny recenze uživatele

Jo, ale s filmem to nemá nic společného. Prostě hrajete pasivně počítačovou hru, kde nestačíte počítat body za rozstřelené hlavy a kde je více mrtvých, než v úvodních 20-ti minutách vojína Ryana. Scénáře netřeba, ten je jenom pro "debily"... ()

Marrakech86 

všechny recenze uživatele

John Wick se vrací a je mi jasný, že byl naštvaný, když mu zabili psa a ukradli mu auto, ale teď se doslova na*ral, protože mu zapálili dům a tak střílel a střílel až se dostřílel až dokonce. Líbí se tam herci z jedničky a bylo to koukatelný, takže 60 %, John Wick je pořád dobrý a hlavně ...je to John Wick, proto to člověk musí vidět, jinak by mu John Wick střelil kulku do hlavy. ()

Vestor 

všechny recenze uživatele

Sice skvěle natočené akční scény, hezké lokace, ale místy to působí až jako lehká parodie. Zápletka už je trochu uvěřitelnější než v prvním díle, kde Wick vyvraždil půlku ruské mafie jen kvůli autu a štěněti, ale pořád je lepší se moc nezaobírat detaily a jen se bavit. Několikrát se zde opakuje osvědčené schéma "napřed jednou rukou zastřelím 50 řadových poskoků a pak 5 minut bojuju s hlavním bossem". Keanu sice pro svou roli opravdu dřel, válel se po žíněnkách s mistry bojových umění a na střelnici nechal kýbl kouřících nábojnic, ale k čemu to je, když potom likviduje padouchy tempem ala Žhavé výstřely 2 (chybí už jen počítadlo mrtvol v horním rohu). Místo roztahané trilogie z toho možná měli udělat jeden slušný film. ()

Ferguson 

všechny recenze uživatele

Tohle jako mělo být lepší než jednička (taková retro jednohubka)! Dvojka je jen manýristický nic. Nejvtipnější jsou pěstní souboje, kdy se místo pěstí používá pistole, samopal atd - to se snad nemůže líbit ani 13-letýmu klukovi. Scénář strašný, o hereckých výkonech ani nemluvě. Spoiler: Jediná scéna, která měla koule je jak Wick zabije ve výtahu tu agentku, která tam vystupovala asi jenom kvůli patce. ()

lahvi 

všechny recenze uživatele

Proc je proboha smyslem většiny dvojek jen to byt akcnejsi nez jednicka, pricemz pribeh a vse s tim spojene je podřadné. ()

lineker 

všechny recenze uživatele

Ve filmu bylo zabito přesně 87 lidí, 90% z nich střelnou ránou do hlavy. Pokud jsem první Wicka vnímal jako lehký akční toustík. U druhého jsme byl po první hodině definitivně přesycen a obdařen lehkou žaludeční nevolností. Zatímco u nula, nula sedmičky či Jasona Bourna se dokážu znamenitě bavit, tak tenhle "super" akční Wick, mne nedokáže absolutně přitáhnout. Snad je ty hromady mrtvol stojí za pozornost. Pro mne bezduchá střílečka, přirovnatelná ke starým Dosovským hrám. ()

SeeSaw 

všechny recenze uživatele

Desetinásobný level up, oproti prvnímu dílu! Akce je dynamičtější, svět vymazlenější a Wick charizmatičtější. Očekávání od třetího dílu budou nemilosrdná. ()

Jardinnn 

všechny recenze uživatele

Pan Wick a jeho dokonalý střelecký trenažér! Hromada "zkušených" zabijáků nabíhá panu Kínovi před bouchačku jak banda blbců, aby se nechali odbouchnout jak prasata při porážce. V jedničce jsem to přešel. Tady to bylo tak okaté, že mě to začalo vyloženě nudit. Pokud vznikne třetí díl, bude to nejspíš něco jako parodie na Terminátora. ()

majakmp3 

všechny recenze uživatele

Zhruba stejně špatné jako první díl. Nelogické, neoriginální, nezáživné s nesmrtelným hlavním hrdinou, této dojemné story, citlivě natočené podle skutečného příběhu. Vážně! Přísahám!!! ()

Související novinky

John Wick je miliardář

John Wick je miliardář

22.05.2023

Ačkoliv to tak po kvalitním, ale relativně nenápadném prvním filmu v roce 2014 nemuselo vypadat, ze série o nájemném vrahovi Johnu Wickovi se stal globální hit. Překvapivě se díl od dílu zlepšovala… (více)

Třetí John Wick si našel padoucha

Třetí John Wick si našel padoucha

19.01.2018

John Wick 2 loni vydělal dvakrát tolik co jednička (88 milionů vs. 171 milionů), takže se logicky dočkáme třetího dílu. Studio Lionsgate už ho stihlo oznámit na 17. května 2019 a stoprocentně ho… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

John Wick se vrátí

John Wick se vrátí

30.05.2017

Dvojka Johna Wicka vydělala dvakrát víc než jednička (88 milionů vs. 166 milionů), takže není divu, že se plánuje trojka. Režisér Chad Stahelski stále neví, jestli znovu usedne za kameru, protože… (více)

Reklama

Reklama