Reklama

Reklama

Edgar (Thomas Lennon ) už nie je najmladší a stále si nenašiel serióznu prácu. Pracuje v komiksovom obchode a sem tam niečo kreslí. Navyše ani jeho rodinný život nie je žiadna výhra, práve sa rozviedol a tak kým si nenájde vlastné bývanie, vracia sa domov k rodičom. V pozostalosti po bratovi nájde zvláštnu bábku vyzbrojenú hakom a nožom. Onedlho sa koná výročné stretnutie pri príležitosti 30 výročia záhadnej vraždy známej ako Toulon Murders a bábka je ako stvorená na to, aby ju tu vzal na aukciu a speňažil. Netuší, že onedlho svoj nápad trpko oľutuje. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (35)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tak tohle teda ano ! Neviděl jsem jediný díl této Puppet Master série a upřímně jsem o tom dodnes ani neslyšel. Troufám si ale napsat, že tento 13 ! díl, bude asi jeden z těch nejlepších, podle toho, jak jsem ty jednotlivé filmy tady projížděl. Možná časem, až třeba přijde xtý Lockdown Koronky a já budu mít zase čas, trhat rekordy v počtu zhlédnutých filmů za měsíc, tak si pustím jedničku. Každopádně, tohle byl masakr jako kráva ! Už ta úvodní scéna s perfektními titulky, naznačovala kvalitní podívanou. Loutky jsou skvělé, efekty velice podařené a to nejlepší je Gore. Je tu tolik brutálních scén, že ke spočítání bych potřeboval mininálně dvoje ruce. Vyzdvihnu scény jako močícího chlápka, ke kterému příletí loutka vrtulníček a uřízne mu hlavu, ta mu spadne do mísy a on si ji pomočí, no já se smál jako blázen, těhotnou ženu a vyndání jejího plodu bylo hodně nechutný a mnoho dalších extrémností a navíc nechybí zde ani nahota ! Tohle se povedlo, maximálně jsem se bavil (chybí tu zařazení do komedie jako na IMDb). Nádherný soundtrack už mi tu hraje asi po dvacátý, během toho, co píšu tenhle komentář. Doporučuji, i těm co neviděli žadný předcházející díl, je zde dobře odvyprávěné, jak to vše tak nějak  začalo. Určitě dám někdy znovu. (122. hodnocení) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Five puppets? This incident is starting to turn into a happening..“ Ten úsměvný brakový mód pozvedly dvě věci. Když Chuckieho pretoriánská garda řádí v hotelu s vyšší intenzitou než Dunston, má to své zlotřilé kouzlo (pomočená hlava v záchodové míse či „císařský vetřezlec“ za hranicí dobrého vkusu). A v neposlední řadě, Zahler umí napsat dialogy, které jsou pro tvůrce v tomhle žánru nedosažitelnou metou.. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Dlho som sa na tento film pripravoval, pretože som zároveň prahol po ďalšom Zahlerovi, zároveň som ale presne vedel, akému druhu zábavy sa upísal.  Vždy totiž nezáleží na tom, či trash točíte úmyselne. Jedna vec je samozrejme áčková pocta à la Grindhouse, zábavné však môže byť aj campové céčko, aké má na svedomí napr. Jennifer Lynchová. Veľmi ťažko ale môže byť zábavná Troma a takmer bez šance je na tom so zábavnosťou céčko, na štýl Charlesa Banda, pri ktorom jedným zo základných atribútov je, že obsahuje minimum hudby. To bolo predovšetkým tiché, striedanie tristných dialógov, občasného humoru a nezaujímavých vrážd. S nulovou atmosférou. Skoro som umrel od nudy. Zahler ne-Zahler, pocta ne-pocta. Nuda je nuda. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zahlerovo jméno v kolonce scénář navnadilo, jména dvou švédských nekňubů v režii děsila. Ve výsledku pak nejsem s filmem ani spokojen, ani jím nejsem vyloženě zhnusen. Na úrovni gore scén to celkem funguje, ale po některých zahraničních ohlasech jsem teda čekal ještě větší úlet. Sem tam pak pobaví nějaká humorná hláška, neschopné režijní duo buhužel nedokáže tyhle momenty plně prodat. Film se tak rozpadá na jednotlivé zábavné mikrosekvence a výplňovou vatu, přičemž ta vata se vždy musí přetrpět. Ucelený pozitivní zážitek z toho nemám. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě zklamalo. Jako fanda hororů s loutkama a fanda Puppet Master jsem čekal daleko více. Je tu vidět větší prachy a je tu vidět velká snaha režsiérů a rozhodně to jsou fandové. Ale co zklamalo jsou loutky. Na to že film má větší budget tak se tu loutky hejbou ještě méně než v předchozích dílech a film staví jen na gore, které je vydařené ale nestačí mi. Navíc scénář od Zahlera? Čekal jsem daleko více. Tohle hodně zabolelo. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (6)

  • Během natáčení posádka zachránila jedno mourovaté kotě, které našli pod podlahovými deskami při natáčecí scéně – koťátko pak pojmenovali po hlavní postavě „Toulon“. (ČSFD)
  • Z původních filmů Puppet Master se vracejí z loutek pouze Blade, Tunneler, Pinhead a Torch. (ČSFD)

Reklama

Reklama