Reklama

Reklama

Nejhorší sny se mohou splnit třeba i o Vánocích. A přesně to se stalo Nedovi (Bryan Cranston), který přijel s rodinou za svou dcerou Stephanii (Zoey Deutch) a jejím novým přítelem Lairdem (James Franco) do Silicon Valley, kde oba pracují. Těšil se, že na svátky bude rodina pohromadě a on se seznámí s partnerem své dcery. Jediné, co jej ale čeká je naprostý šok. Jeho milovaná dcera, světlo jeho života, si nabrnkla bláznivě potetovaného, brutálně upřímného, bezohledně bezstarostného a naprosto výstředního počítačového multimilionáře. Laird postrádá jakékoliv zábrany a všechny problémy řeší tím, že si jich vůbec nevšímá nebo je prostě převálcuje. A teď chce během vánočních svátků získat požehnání od rodičů své milé, ještě než ji požádá o ruku... (CinemArt)

(více)

Recenze (476)

ywo666 

všechny recenze uživatele

Typická americká komédia, ktorá je ale vtipnejšia ako je bežné. Pritom to obsahuje všetky kliše a trápnosti ktoré nemusím. Dokonca ani otravný Franco mi film nepokazil. Jednoducjá zábava. Rko pomohlo. A Kiss rules. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, typické, sračkoidní, happyendové. Že se teď točí samé fekální komedie? No, točí. Doba je taková. James zahrál tohohle roztomilého zamilovaného pracháče opravdu důvěryhodně. Takový pozitivní snímek plný ujetých věcí jako třeba sob ve vlastní moči, a japonský multifunkční záchod. Nedalo, nevzalo. ..co je to dvoj..d radši nechci vědět.. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo fakt dobře, pak to přeskočilo do rutiny, vtipy se začaly opakovat a losí koule na obličeji, no jestli tohle někomu připadá směšné tak to já očekávám humor na vyšší úrovni. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Roky jsem tento film odkládala, protože jsem si říkala, že na takovou ko*otinu" nebudu mít náladu :D A žasnu, že tomu dávám 4* :D Je to sice typický hepáč (pardon), ale je to prostě jiné.Je to tak šíleně praštěné, ale smysluplné, že mi to nevadilo :D Hodně sprostých slov, ok, ale za mě skvělá sestava herců, která to držela pohromadě :) ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Klasický styl humoru, co by jste čekali od Hamburga, možná ještě trochu vyostřeným Franco/(Rogenovským) "stylem". Každopádně je to velká sranda, zejména díky obsazení. Kombinace Franca a Carstona je super a do toho Key a svým hlasem Cuoco, plus tuna pop-kulturních referencí a cameo (Třeba Elon Musk! A Kiss a Aoki), příjemná gradace a ač průhledný, tak zajímavý děj. Za mě hodně slušná komedie, na kterou se po čase bude dát podívat s klidem znova, což se o mnoha komediích často říct nedá... ()

Eleanor05 odpad!

všechny recenze uživatele

Docela ráda bych dala jednu hvězdičku alespoň kvůli těm Kissákům, ale tohle se nedalo. Nejstupidnější, nechutný, trapný "humor" a nulový, nudný příběh. Fotr je lotr od stejného scénáristy je oproti tomuhle intelektuální zábava pro jaderné fyziky. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Já se dobře bavil. Je to neurážející(svými kvalitami) komedie, která pobaví a je vidět, že se u ní herci dobře vyblbli. Tohle je show Jamese Franca a Bryana Cranstona. Ne všechny vtipy se trefí do vkusu, ale vyloženě špatných je fakt málo. Jediný výrazný problém je, že je to tak o dvacet minut delší, než by mělo. Přesto, jako odpočinkový film po náročném dni v práci to funguje velmi dobře, a já s tím ve výsledku nemám žádný problém. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Úplný úlet - aj tak by sa dala charakterizovať bláznivá komédia, kde sa človek musí mnohokrát až chytať za hlavu a uisťovať sa, či je toto na svete vôbec možné. Postava Lairda, ktorú bravúrne zvládol James Franco by asi vo svete nemala priestor na existenciu aj keď nikdy neviete čo sa v hlave excentrického milionára môže zrodiť za hovadiny, napríklad los namočený vo vlastnom moči. Popravde som nečakal že Bryan Cranston dokáže zahrať plnohodnotnú úlohu v komediálnom filme, ale milo ma prekvapil. Celý koncept filmu na mňa pôsobil super v tej danej chvíli kedy som ho pozeral a mal všetko čo by film tohoto formátu mal mať a pre to má odo mňa plné hvizdičkové ohodnotenie. Za to že som sa ani chvíľu nenudil a nič na mňa nepôsobilo negatívne. 97% ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Komedie s vysokým hodnocením. Vulgární, ale ne sprostá. Vulgární variace komedií „Fotr je lotr“ a „Hádej kdo“. Pro toto přirovnání bych snad mohl dát i čtyři hvězdy. Nevím tedy, co mi v tom brání. Každopádně, jestli tomu jednou ty čtyři hvězdy dám, bude to určitě za Kissáky. ()

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Občas to musím přiznat ulítlo až za hranice přípustnosti, přesto musím kápnout božskou a říct, že kdybych tvrdil, že jsem se u filmu nudil a koutky úst se mi necukaly, byl bych asi největší lhář na čsfd. ()

Henk123 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se vydařilo. Odvážím se říct, že jsem se v kině takhle hooodně dlouho nenasmál a to není dlouho, co jsem viděl jednoho tlustoprda, kterej šel s popkornem a pitím a poslal tam pěknou rybičku ze schodů. Blbeček. Několikrát ve mě dřímal pocit, kdy to tam Walter White vybalí pěkně po Heisenbergovsku. Každopádně Franco pobavil a až na slabší poslední třetinu filmu to bylo perfektní. Bylo to tak dobré, že i když poblíž mě seděla velice svůdná dívka, která mi dělala neplechu (Tam dole), tak jsem stále dokázal film vnímat. Takže s tvrdym klackem dávám krásných 90% tomuhle motherfuckin filmu. okay ? ()

svobik 

všechny recenze uživatele

A proč ne, opravdu dobrá čistokrevná konverzační komedie tu nebyla ani nepamatuju, takže rád přihodím i čtvrtou hvězdu. Franco ty vygumované blbečky umí jako nikdo jiný. 7/10 ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Asi zde budu mluvit v rámci kontroverzní komedie. V tom ohledu, že tohle je přesně film, na který půjde spousta lidí do kina, hlavně mladších kategorií. A na jednu stranu, já je chápu. Tenhle film je sice jedno velký klišé, které se opakuje furt dokola. Je zde cítit vliv filmu jako Fotr je lotr, cože je jasné, jelikož se Ben Stiller osobně zasloužil o existenci filmu, tak to vypovídá samo za sebe. Tenhle film je taky plný "cringe" momentů, které jsou u podobných filmů na zcela řadovém pořádku. Asi mohu říct jen to, že ano, je to jedno velký klišé doplněné o perverzní vtipy dnešní doby, aby to přitáhlo cílovku, ale já tak nějak asi nemám zapotřebí hodnotit filmy přímo podle originálnosti nebo nevím čeho, ale podle toho jestli se mi to líbilo. A odpověď je ano. Opak toho, co slyšel na konci filmu Franco. Au, to pálí. Franco a Cranston prostě tvoří skvělou dvojku v podání lehkých nemesis a film díky tomu působit prostě protipólně leč příjemně. Je to kravina, ale lhal bych kdybych řekl, že jsem se nesmál. ()

Tft 

všechny recenze uživatele

Why him? spadá přesně do toho žánru až moc vychtěných komedií. Pokud člověk vypne mozek a jde do toho s tím, že se nechá zabavit necelé dvě hodiny průměrným humorem, někdy až těžce podprůměrným tak se bude bavit vcelku obstojně. Nic víc se od Why him? rozhodně čekat nedá, ale co i takovéhle filmy musejí vznikat, svoje peníze si vydělají a nijak extrémně mi to nevadí, jen to prostě není ten typ komedie, který bych zrovna vyhledával a označoval ho za tahouna žánru. Všichni herci si své role užívají, ale taky všichni extrémně přehrávají, především James Franco a Bryan Cranston. Žádné postavě se tak nedá věřit, že by byla ze světa lidí a nebyla vytvořena jen pro účel filmu. Není náhodou, že jednu z rolí dostal i Keegan-Michael Key, protože celý film je jako jeden ze sketchů jeho dua Key & Peele. Prostě je to celkem sranda a to je asi tak všechno. Lehce zapomenutelný film, kterých je za rok natočen tucet. 65% ()

denisse 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se u filmu takhle nenasmála. James Franco je prostě výbornej, scéna s krmením slepic perfektní. Tahle role mu byla ušitá na míru. Nemůžu jinak než 4*. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Největší prostor dostává vtipkování kolem hajzlu, protože musí (kvůli zápletce), ale stojí to leda za hovno. Šel z toho vytřískat pořádný nářez, leč nestalo se (jaké překvapení). 50% ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dalo se. Nebyl to takovej shitstorm jak sem se obával, tatík Bryana Cranstona je přesnej, Franco mi ani nevadil, a potěšil Key a hlavně Kiss, kteří mě fakt dostali. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Na každou trochu lidsky věrohodnou scénu tuna ultramoderních cool vychytávek a hlavně úděsného kalkulu tvůrců. Scény, které měly být vrcholem situačního humoru pak naprosto bez nápadu, zůstalo jen u lacinosti (Hajzl, Zkouřená mamka, Losí akvárium, Bukkake wtf?) Táta Bryana Cranstona byl sice poměrně laskavý mrzout, ale tím tuhle podivnou splácaninu z losích chcanek nevytáhl. Od Jamese Franca jedna z nejméně uvěřitelných postav. Chtělo to být crazy i romantické zároveň, ale nedařilo se ani jedno. Chyběl nejen komik, ale hlavně člověk s perem a kusem papíru, kterého by aspoň jednou za rok napadla nějaká ta hláška. Hamburg to určitě není. I ti Kissáci stojí jako kapela za hovno. Zase ještě někdy poruším své zkušenostmi nabyté zásady a pustím si americkou romantickou komedii. Smrtící kombinace neschopnosti. 20% ()

Reklama

Reklama