Reklama

Reklama

Popstar: Vše pro slávu

  • USA Popstar: Never Stop Never Stopping (více)
Trailer
Hudební / Komedie
USA, 2016, 87 min (Alternativní 83 min)

Obsahy(1)

Conner4Real (Andy Samberg), někdejší člen chlapecké kapely Style Boyz a nyní úspěšný sólový umělec, si chce upevnit své místo na vrcholu hudebního průmyslu. Když se však z jeho posledního alba stane propadák, je rapper nucen vyrazit na výstřední turné plné pobuřujících triků a propagačních kousků v zoufalé snaze obnovit svou upadající image. Vzhledem k tomu, že prodeje stále klesají, turné se neuvěřitelným způsobem zvrtne a jen urychlí Connerův rychlý pád do hudebního zapomnění. Poté, co je turné nakonec zrušeno, původní členové Style Boyz Owen (Jorma Taccone) a Lawrence (Akiva Schaffer) navrhnou, že se znovu dají dohromady, aby zachránili zbytky kariéry svého přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

silentname 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že tento fake dokument nebol vôbec najhoršou komédiou. Dokonca to má v sebe aj určitú myšlienku, ktorá sa dobre sleduje a má to zaujímavé momenty. Hudba je síce podľa mňa úplne otrasná (možno s výnimkou záverečnej skladby od Style Boyz) ale na druhú stranu ma veľmi bavili všetky hviezdne cameo a ako som už naznačil.. Andy Samberg nám trošku ukazuje ako to vo svete pop music funguje a zvláda to celkom dobre. Je to uveriteľné a aj jeho postoje sú veľmi uveriteľné. A chvíľku mu trvalo, kým si uvedomil skutočné hodnoty. Bavil som sa na správnych momentoch, ale čo mi vo filme chýbalo bol moment, kedy by som sa skutočne rehotal a smial na plné kolo. Väčšinou som sa sem tam pousmial a zasmial trošku, ale nič také silné tam nebolo. Je to podľa mňa film, ktorý stojí za to vidieť, má to nejakú inteligenciu, ale nečakal by som od toho zázraky. Rozhodnite sa sami. Hodnotenie: B- ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosta kokotina delajici si srandu ze vsech tech filmu o ceste na vrchol. Od zacatku do konce to jede podle klasicky sablony vzestup, pad, vyhrabani ze sracek, do toho spousta pisnicek s naprosto mimoznima textama, rozhovory se znamejma osobnostma a lehce dokumentarni styl. Jenze v kazdy minute filmu je vam jasny, jak si z toho tvurci delaj nehoraznou prdel. Ne, ze by to byla az tak uzasna komedie, ale par hlasek je zabijackejch, bavil jsem se od zacatku do konce a Samberg je v hlavni roli genialni. ()

Reklama

Saraph 

všechny recenze uživatele

The Lonely Island sleduji již od dob, kdy „I'm on a boat“ byla jejich novinka. Strašně se mi na nich líbí, že celou dobu dělají jen blbiny, ale v kvalitě naprosto rovné populárním skladbám a klipům. Díky tomu dokázali do tohohle filmu dosadit koncerty, které vypadaly tak dobře, že by to v reálu určitě fungovalo. Komedie mi přišla super nejspíš hlavně kvůli mému nadšení k této skupině, jejichž humor mě pokaždé dostane. ()

SamVimes 

všechny recenze uživatele

Do Justina Biebera i současné popmusic se strefuje velice snadno a to je asi i důvod, proč Popstar jako parodie jen klouže po povrchu a většina humoru je poměrně primitivní. Což je trochu škoda, taková popová variace na Spinal Tap by mohla být hodně fajn. I tak se ale najdou povedené gagy a na obsazení je vidět, že jsou už sehraní a dobře se u natáčení baví. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Prostě paráda. Takový Boratův Diktátor na poli moderní raperské scény. Navíc mě i ta hudební čísla bavila. Buď byla vtipná, nebo je prezentovala nějaká světová stár a nebo opravdu parádně zněla (a to rep neposlouchám). Hlavně tedy první polovina filmu je hudebními vystoupeními naflákaná jak prase! A to jsem si užil i ty písničky, které měly být propadákem. Zde velký obdiv tvůrcům, že se jim podařilo natočit jak dobré kousky, tak i ty špatné poutavě pro oko a ucho divákovo. Škodo že v druhé rozcházející části film vyměkne a stane se tuctovou ujetou komedií. Závěrečné vystoupení je ale zase skvělé. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Písnička "Equal Rights" je parodií na "Same Love" od Macklemora. (Sancoo)
  • Titulky obsahujú ešte jednu scénu. (Johnny.ARN)
  • Malé cameo si zde střihla i Emma Stone jako Claudia Catrell v kratkém klipu Turn Up the Beef. (Sancoo)

Související novinky

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Reklama

Reklama