Reklama

Reklama

Popstar: Vše pro slávu

  • USA Popstar: Never Stop Never Stopping (více)
Trailer
Hudební / Komedie
USA, 2016, 87 min (Alternativní 83 min)

Obsahy(1)

Conner4Real (Andy Samberg), někdejší člen chlapecké kapely Style Boyz a nyní úspěšný sólový umělec, si chce upevnit své místo na vrcholu hudebního průmyslu. Když se však z jeho posledního alba stane propadák, je rapper nucen vyrazit na výstřední turné plné pobuřujících triků a propagačních kousků v zoufalé snaze obnovit svou upadající image. Vzhledem k tomu, že prodeje stále klesají, turné se neuvěřitelným způsobem zvrtne a jen urychlí Connerův rychlý pád do hudebního zapomnění. Poté, co je turné nakonec zrušeno, původní členové Style Boyz Owen (Jorma Taccone) a Lawrence (Akiva Schaffer) navrhnou, že se znovu dají dohromady, aby zachránili zbytky kariéry svého přítele. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

kareen 

všechny recenze uživatele

Začátek byl takový nemastný neslaný, skoro jako by tvůrci vyplýtvali všechnu svou kreativitu na předchozím 7 Days in Hell, ale pak se to docela rozjelo. Nejvíc mě pobavila ta chytlavá hudební čísla s přiblblými texty, nebo třeba scéna s žádostí o ruku, to nemělo chybu. A hlavně se tam odvíjel moc příjemný a vtipný příběh o slávě versus přátelství (samozřejmě plný žánrových klišé, ale to byl protentokrát záměr). Film je nacpaný k prasknutí slavnými hudebními i jinými hvězdami, z nichž mě účast některých z nich docela udivuje, protože dost zapadají do obrazu toho, co tu Samberg a spol vlastně parodují. K tomu mám tři teorie. Za a) disponují překvapivým nadhledem a smyslem pro humor, za b) tomu se říká hledět do zrcadla a nevidět se, nebo za c) je jim to jedno, hlavně když jsou vidět na plátně či v televizi. Za to poslední bych se obzvlášť přimlouvala. ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Dám tomu ještě jednu šanci, protože jsem se bez titulků občas nechytal a ještě jsem usínal, ale po geniálně ujetém 7 dní v pekle, pro mě tohle představuje zklamání. Je to ve všech ohledech průměrné, jako kdyby se Andy a kolektiv snažili přiblížit průměrnému divákovi. A to je podle mě pro Samberga prohra. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Velkohubý židák s koňskými zuby si už pár let hraje na Divného Ela Jankoviče a vcelku trefně háže skvostná hudební hovna po všech těch příčinách prvních fleků na kalhotkách nevkusných školaček, beznadějně uvízlých ve slaboduchých osidlech komerční debility chlapeckých homokvartet, vyrachtaných popových kurviček a celé plejády neumětelských oslizlých buzerantů s narozeninovými dorty na hlavách, kteří místo zvukovodů dráždí především nevyvinuté klitorisy a velmi pozvolně sestupující varlata. Tento pseukument není zdaleka až tak třeskutý jako 7 dní v pekle, ale pořád je to skvěle zahraná, výborně natočená, vtipná a fekálně inteligentní satira, jež si ovšem tak trochu pokrytecky sere do huby a vyhání čerta ďáblem. Používat totiž k dehonestaci kdákajících buznoidů třeba Džiz-ina Tymbrgeje, který není nic jiného než jen pětatřicetiletý Bíbr, vymatlané negerské recitátory, jež jsou snad ještě větším a tupějším zlem, nebo nedejsatane Marušku Keryjovou, to je něco, jako dělat si prdel z Lunešitů, a pozvat si na to Hanychovou, Krajča, Tomáše Hnuse, Vojtu Dicka, Rytmuse, 5 Pičí, Holki a Bohuša Matuša. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Lonely Island miluju a tohle je pohodová komedie přeplněná hudebními celebritami. Na nejlepší songy (resp. videoklipy) téhle party to nemá, ale je to opravdu fungující film, který nestojí jen na té hromadě cameí. Trochu jsem se bál, ale za mě fakt povedené převedení Lonely Island do filmu. (8/10) ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Mám komedii Lonely Island hodně rád a vyloženě mě štvalo, že film vůbec v Čechách nešel do kin. Klukům jsem věřil, že zvládnou i celovečerák, protože jsou zcela nepochybně talentovaný a ač se o jejich humoru v žádnym případě nedá říct, že by byl na úrovni, má naopak velmi pečlivě vychytanou úroveň absurdnosti a stupidity, která výborně doplňuje téma excesivnosti života popovejch celebrit. Navíc mít ty koule a připlácnout je i s ptákem na sklo limuzíny zaslouží poklonu samo o sobě. Samozřejmě film není komedií, co by člověka totálně odzbrojila, ale určitě patří k těm zábavnějším a nekompromisnějším, které jsem viděl. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Malé cameo si zde střihla i Emma Stone jako Claudia Catrell v kratkém klipu Turn Up the Beef. (Sancoo)
  • Titulky obsahujú ešte jednu scénu. (Johnny.ARN)
  • Písnička "Equal Rights" je parodií na "Same Love" od Macklemora. (Sancoo)

Související novinky

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno