Reklama

Reklama

The Morning Show - Série 3

(série)
Trailer 1
USA, 2023, 8 h 45 min (Minutáž: 46–56 min)

Hrají:

Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Jon Hamm, Natalie Morales, Billy Crudup, Bel Powley, Janina Gavankar, Marcia Gay Harden, Holland Taylor, Greta Lee (více)
(další profese)

Epizody(10)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (12)

Benjamin_L 

všechny recenze uživatele

Celkově lepší než druhá série, ale bohužel to moc našláplo na woke vlnu. Alex už toho přes plastiky nemá moc co říct a je celkem těžké určit co v UBA vlastně dělá. Z Bradley je lesba a společně s Corym a skvělou Stellou se stala nejvýraznější postavou třetí série. Tragikomický nádech z naší české kotliny tomu dává přehnaný nářek nad tématy potratů, Floyda či rasismu a jako třešnička na dortu je ten, kdo se popere s policistou, označen jako strašlivý terorista. ()

AtemuLukas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme tu třetí sérii, kterou jsme dlouho očekávali. Oproti druhé sérii, která dle mého názoru nebyla špatná, ale nebyla ani zrovna silná je tu dost posun kupředu. Ano předešlé řadě jsem dal 72% avšak i když jsem se u ni bavil, tak mi připadala dost uspěchaná. No nic jdeme na třetí sérii. Corymu, nebo respektive UBA dochází peníze a tak Cory chce UBA prodat. No a tady přijde na scénu miliardář Paul Marks, který uvažuje o koupi. Alex a Bradley jsou nadále v UBA a postupem času se dozvídají o směru UBA. Ovšem nejdřív tu máme teroristický útok na UBA v podobě hacknutí systémů. A právě to rozvine třetí sérii a otevře hned několik vedlejších zápletek. První je tajemství Coryho a Bradley. Druhá je milostná romance Alex a Paula. Dále tu máme linku o zrušení potratů a taky Hyperion, který patří Marksovi. No prostě linek tu je hodně a je vidět, že tady nic uspěchaného nebylo a tvůrci chtěli udělat pořádné drama plné zvratů. Asi nejvíc to je vidět právě na Corym, který tu pravdu exceloval. Jako nemůžu jinak, než dát této sérii 80% a doufat, že 4 série bude ještě lepší. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutečná pecka i ve třetí sérii a pro mě nejlepší seriál Apple tv+. Na chválenou konkurenci Boj o moc se teprve chystám, ale to co mi opět naservírovala Morning show, tak to přesně od HBO čekám také. Reese Witherspoon a Billy Crudup moje naprosto nejoblíbenější dvojka a Jon Hamm skvělý antagonista (musím už si dát ty Mad men), nemůžu než zkrátka chválit. Sice tentokrát již bez Steva Carella, ale stále si to drží kvalitu a doufám, že čtyřka bude! ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapuje mě, že si Morning Show stále drží kvalitu. I když začátek mi přišel dost zpomalený a průměrný, tak od poloviny se to krásně vyhouplo a gradovalo, ale to tenhle seriál ani jinak neumí. Trochu mě ale mrzelo, že nevyšel vztah mezi Jennifer a Jonem Hammem, ta chemie mezi nimi byla neskutečná! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

po slabé druhé řadě se Morning show pracně vrací na cestu kterou vyšlapala stále nepřekonaná první řada. I tady se opět honí hned několik zajíců, ale nejvíce prostoru dostává připravovaný obchod ve kterém má celou společnost koupit seriálový ekvivalent Elona Muska a tak je celkem jasné že ne všechno bude úplně růžové. Osobně sem rád, že se Morning Show vzpamatovalo a třetí série většinu času funguje ve všech svých linkách tak jak má. Celkem bych se obešel bez linky Reese a jejího bratra, ale asi bylo třeba sem nějak zakomponovat útok na Kapitol (i když pouze v retrospektivě)...70% ()

Galerie (82)

Reklama

Reklama