Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím bohužel souhlasit, že nová podoba již zažitého se mi moc nelíbí. Dva noví „šéfové“ mi nejsou zrovna moc sympatičtí, vlastně jsem o nich až dosud ani neslyšel – nemá to ten správný náboj – což znamená, že je to nudnější a to je špatně. Třeba se to dalšími díly zlepší a já tomu pak zvýším ohodnocení, ale moc tomu nevěřím. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

1. díl - Černý kohout - zrovna jsem tam před pár měsíci byl a za ty prachy to pravdu žádná pecka nebyla. Máma a syn úplně neladili. 39%. 2. díl - Markova krčma - ukázkový příklad, jak to nelze dělat a že jsou devadesátky dávno pryč. Vlastně taková tragédie, ale majitel nebyl nesympatický. 73%. 3. díl - Motorest u Farmáře - no, taky velikánský průser. Majitel šmejd, šlo vidět, že natáčení pro mámu i syna bylo náročné, ani se jim nedivím. Takový křivý burani nemůžou uspět nikde v normálním podnikání, natož v gastronomii. 73%. 4. díl - Kotva (Lipno) - no to zase byly zjevy. Jako všechno špatně nebylo. Chápu o co jim jde, ale takhle to nejde dělat. Všechno se může pokazit. Nemůžou spoléhat jen na místo a na blbost lidí. 71%. 5. díl - Restaurace Rekovice - zajímavý případ. Poměrně specifický. 74%. 6. díl - Stará masna - takový svérázný majitel. V Kroměříži to nemá jednoduché, ale zbytečně sám sobě podráží nohy v některých věcech. 73%. ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Ano, šéfová! - 21% vs. Ano, šéfe! - 78%. Takže jestli dobře počítám, tak 57% dělá absence / přítomnost "hlášek" typu "No ty vole, to ses asi posral, ne? Voe, takovou sračku někomu servírovat! Voe, do prdele, to je hnus, voe!"? Ano, uznávám, že Jitka a Santo nejsou zrovna nejcharismatičtější osobnosti, ale po té zdrcující vlně kritiky jsem čekal něco absolutně jiného a mnohem horšího. Čekal jsem arogantní kretény s nosem nahoru, kterým není nic dobré, protože jsou to všechno český hnusy, který by oni ve svých německých restauracích nikdy nikomu nepodali a který se s italskou kuchyní nedají vůbec rovnat... A co jsem dostal? OK, možná trošku nemastní neslaní, ale pořád milí, sympatičtí lidé, kteří působí dojmem, že gastronomii rozumí a snaží se pomoci, Ale bez těch kurev a prdelí se to zřejmě plebsu nelíbí, což...? 80% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od Pohlreichových aut a motorek se tento pořad zase snaží vzbudit zdání lidovosti a že snad oba hlavní protagonisté jezdí všude MHD. Tomu ale asi nikdo moc nevěříme, stejně jako té bodré stylizaci čao, mámo - bon giorno, synku. Jinak ústřední dvojice zatím nic moc neprojevila, vše poměřují svými italskými chutěmi a jídly, ale ta zas nemusí sedět každému. Tvůrci se pak snaží hrát na nějaké ty citové struny a vydupat ze země příběh, ale jde jim to fakt mizerně. --- EDIT: Po více dílech mám pocit, že jde spíše jen o reklamního průvodce luxusními středisky nebo penziony s restauracemi. Navíc si ti dva odporují - v jednom dílu chlapa seřvou, že má moc vysoké ceny, v druhém ženskou, že je má moc nízké a nasadí je na cenu těch z minulého dílu, které kritizovali. Prase aby se v tom vyznalo. ()

Tsuki003 

všechny recenze uživatele

Smutná ukázka toho, jak tragický konec může vzít pořad, který prostě nechtějí tvůrci ukončit. Po mnohých řadách se Zdeněk Pohlreich nechal slyšet, že už s tímto končí, že na to nemá žaludek, nicméně se nechal přemluvit k dalším návratům. Jenže ve chvíli, kdy už toho opravdu nechal, se TV Prima radši pokusila vzkřísit mrtvolu, než aby takto úspěšný a oblíbený pořad důstojně nechala odpočívat v pokoji. Zkraje chvíli trvalo, než jsem si Pohlreicha oblíbila, ale pak mi nezbylo než obdivovat jeho schopnosti jak v oblasti gastromie, tak provozu, reklamy... zcela prosté logické uvažování, které ale nemá každý. Navíc má smysl pro humor, má jistý svůj styl, a v neposlední řadě je velice lidský - toho, kdo to potřebuje povzbudí, toho kdo by zasloužil nakopat do řitě, pomyslně nakopne. Je to prostě veliká osobnost a tu opravdu nedokáží nahradit dvě komické (nikoli zábavné) figurky, které mají rádoby zkušenosti z "velkého světa". Proč je to Santó a ne nějaký Honza nebo Kuba? Proč jsou to nesympatičtí lidé, naprosto neznámí a neznalí? Hnus. Milá TV Primo, laskavě uznej, že z Ano, šéfe není nutné dělat nekonečný seriál a vyrob něco nového, pokud možno dobrého. Ale to bychom jako diváci asi chtěli moc.. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno