Reklama

Reklama

Dětská hra

  • USA Child's Play (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Andy dostane k narozeninám úžasnou hračku, která překračuje všechny představy a fantazie. Nejnovější výkřik technologií, funkcemi a možnostmi nabušená panenka, která umí cokoliv. Už to není jenom hračka, je to ten nejlepší kamarád. Je roztomilá jako obrázek a dětem přináší jenom nadšení a štěstí. Andymu a jeho mamince ale přinese jeho nová panenka ještě něco navíc... hrůzu, děs a strach o život. Nikdo totiž netuší, že tahle panenka je zlá jako všechna pekla světa, že dokáže zabíjet, že vraždí moc ráda a navíc s vynalézavostí těch největších psychopatů. Andy i jeho máma Chuckyho opravdovou podstatu brzy poznají, pomoci se ale nedočkají. Takovéhle pravdě totiž nikdo nevěří. A pokud uvěří, tak nepřežije, aby ji mohl potvrdit. Jako třeba soused, jehož záhadně přejela vlastní sekačka na trávu... Dobrou noc, Andy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (231)

Marze 

všechny recenze uživatele

Reboot Dětské hry se rozhodl vsadit na klasicky béčkové pojetí. Situační humor a bizarní způsoby vraždění, při nichž sice lítají střeva a cáká krev, ale vlastně nevíte, jestli si zakrýt oči, nebo se smát. Podstata Dětské hry, tedy hlavní postavy, jsou aktualizovány tak, aby dávaly větší smysl současnému divákovi, a to i tomu náctiletému. Od novinky Larse Klevberga nečekejte žádnou velkou filmařinu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 5/10 Děj 7/10 Atmosféra 8/10 Efekty 7/10/// PLUS: Chuckyho hlas (Mark Hamill), zvláště v druhé půli morbidní, zvrhlé, napínavé a rovněž moderní provedení je v pohodě, není rušivé, ani hloupé, vlastně skýtá spoustu možných nápadů MÍNUS: v zásadě ale jednoduché a celkově nevyužitý potenciál/// Shrnutí: Rád bych se přiklonil ke čtyřem hvězdičkám, ale chtě nechtě musím srovnávat nejen s původními díly, ale i se současnými horory. V rámci původních filmů se Chucky dočkal moderní inovace, která dává smysl a je tu hodně scén, které mají vysokou úroveň, přesto ale nejsem odvázaný a aktuální Dětská hra se stává pouze jednohubkou, které sluší DVD a obývák./// Celkem 68%/// ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

O vzhled Chucka jsem mě celkem obavy, ale není to nic zlého. Samozřejmě starý Chucky byl děsivější, ale tenhle je příjemně creepy. Hlas Marka Hamilla sice nenahradí Dourifa, ale Luke Skywalker je dostatečně silná náhrada. Bodycount jsem čekal malinko vyšší, ale dočkal jsem se pár zajímavých mordů. Oproti remaku je tento víc utrženější ze řetězu, ale nečekejte nějaké gore orgie. Hlavně finále má obrovský potenciál, který je rychle utlumen. Takže podtrženo sečteno, nová verze Dětské hry není vůbec zbytečný kousek a rozhodně nedělá ostudu staršímu bratrovi. Plusové body dostává hlavně ve chvílích kdy má svojí tvář a naopak zaostává na okatém odkazování. Ono totiž, kdyby tenhle Chucky vystupoval jako samostatný film s jinou panenkou jménem Harry, fungoval by možná i lépe. Souboj panenek tak letos vyhrává rozhodně Chuck oproti nudné a sterilní Annabelle. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Po dosť kontroverzných hodnoteniach (nerátam teraz zdejšího hororového exprda) som veľa nečakal, napokon prevažuje celkom spokojnosť, ale rozhodne nie nadšenie. Pripomenulo mi to jeden zo segmentov Horror Stories III, ktorý bol rozhodne desivejší. Že sa tvorcovia vydali vlastnou cestou je síce fajn, ani že nekopírujú originál, i keď to s pôvodným Chuckym nemá vôbec nič spoločné. Vymyslieť príbeh o čisto robotickej bábike utrpelo najmä na Chuckyho vizáži a mimike, ktorá mi príde asi najviac nezaujímavá, takže kto čaká pekne nasraný výraz a poskakovanie malého zabijaka po svojich obetiach, tak veľa toho nedostane. Rovnako s napätím sa tvorcovia veľmi nehrali, a tým pádom vytvorili "iba" celkom odľahčený a zábavný, k tomu dokonca vulgárny krváčik so solídnymi vraždami, striekajúcou krvou a sympatickými postavami. Porovnávať tento film so starými časťami vôbec nemá zmysel, ale vlažné prijatie filmu sa dá pochopiť. Moja latka v hororoch až tak "intelektuálne" vysoko nikdy nebola... a keď tak nad tým rozmýšľam, celkom som sa bavil. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak už od plakátů jsem se tohohle remaku děsně bála, protože prvních pět dílů s původní pannenkou je moje srdcovka a novej Chucky nevypadal zrovna přesvědčivě. Pak přišel nudný remake Řbitova zvířátek a první recenze na novou Dětskou hru a já si tím rozmyslela i návštěvu kina. Dnes na mě za sychravého počasí mrkl z hlubin internetu znovu, tak jsem se rozhodla že mu šanci dám a musím konstatovat, že je mi najednou skoro líto, že jsem kino vynechala. Nový Chucky oproti plakátům v reálu zase tak umělej není a rozhodně legendárnímu sériovému killerovi Charlesovi Lee Rayovi ostudu nedělá, naopak bere si to nejlepší z jeho prvních dvou filmů a doplňuje to o své vlastní moderní nápady, jelikož je asi i velkým fanouškem Black Mirror. A scéna s údržbářem tak působila jako skoro dokonalá reklama na chytrý modem jednoho tuzemského operátora XD. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Titulnú skladbu k filmu "The Buddi Song" zložil skladateľ soundtracku Bear McCreary a naspieval ju sám Mark Hamill, ktorý Chuckyho nadaboval. (tXtX)
  • Italský název tohoto filmu je La bambola assassina, což je v překladu „Zabijácká panenka“. (Lajty)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno