Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Za nadvlády Impéria sa Obi-Wan Kenobi vydáva na kľúčovú misiu. (Disney+)

Recenze uživatele TomasRichtr k tomuto seriálu (4)

Část I (2022) (E01) 

"Jedies hunt themselves" WTF! Tady se někdo snažil natočit úvodní scénu ve stylu Hanebných panchartů a absolutně mu to nevyšlo. ()

Část III (2022) (E03) 

Kurva přestaňte dělat z nejoblíbenějších postav retardy!!! Nejdřív Boba a teď Obi-Wan, a dokonce Leia, která je fakt mega nesnesitelná od prvního setkání s Obi-Wanem. A to má jako Vader fobii z trochy ohně teď? Nebo proč tam jen tak zůstal stát jak č*rák? A ten fight byl jako co?? I šedesátiletej Alec Guiness v původní sérii měl akčnější souboj! Každých 30 sekund tenhle díl vyplodí nějakou nelogičnost, že normálně na to napíšu asi nějakou analýzu, protože tohle je naprostý dilentantsví nejen s ohledem na starwarsový lore, ale i co se týče samotného filmového řemesla - konkrétně scénáře. ()

Část IV (2022) (E04) 

Jediný moment, kdy jsem měl pocit, že tahle epizoda k něčemu bude, je těch pár sekund u "hrobek". Jinak je to dost lacinej vývar z toho, co bylo ve finální misi ve Fallen Order, mínus logika, mínus překvapení. Proč aspoň toho Obi-Wana nenechaj se chvíli pomlátit na meče s Třetí sestrou? Pochválit se dá leda kamera a skvělý setdesign základny. ()

Část V (2022) (E05) 

Achjo, kéž by měli opravdu koule ji zabít... ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

19.11.2022

Rod draka? Obi-Wan Kenobi? Nebo snad Pán prstenů? Kdepak. O největší americkou televizní premiéru letošního roku se nakonec postaral Kevin Costner a seriál Yellowstone scenáristy a showrunnera… (více)

Reklama

Reklama