Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Za nadvlády Impéria sa Obi-Wan Kenobi vydáva na kľúčovú misiu. (Disney+)

Recenze uživatele rime k tomuto seriálu (3)

Obi-Wan Kenobi (2022) 

Přidávám jednu hvězdičku, poslední dva díly hrály na jistotu a nostalgii a tím to trochu zachránily. Na druhou stranu celkově byl seriál slabej, první 4 díly šílený, poslední dva ušly, ale nevyhnuly se asi tak milionu nelogičností a nepřinesly nic převratného nebo ikonického. Ani závěrečnej souboj to nezvrátil, nebyl osudový a dostatečně promakaný. Bylo mě jasný po dvou seriálech, že to Disney nemyslí vážně, snaží se dlěat věci za málo peněz a povrchně, obi měl největší potenciál, ale oni ho nechtěli využít, možná už  na to nejsou lidi, ale spíš oni nemají ty správný lidi a nic se tam nezmění. Dnešní režiséři a scénaristi zjevně nemusejí mít ani tu základní kvalifikaci, natož aby vymysleli něco originálního, čert ví podle čeho je vybírají, ale tohle je degradace řemesla v praxi. ()

Část III (2022) (E03) 

Bude zas průšvih, naprosto jistě a nevyhnutelně. Absence byt jen trosku slušnějšího scénáře a neschopnost režiséra natočit dynamickou a zábavnou akci jsou jenom špičkou ledovce. Nemuzu si proste pomoct, kdyby to napsal a reziroval Tinky Winky, tak to dopadne minimalne stejne spatne, ale spise o neco lepe, protoze by to pak mohla byt i dobra komedie. ()

Část IV (2022) (E04) 

Oni to prostě točí jak počítačové hry, akorát si nezahraješ a místo toho hraje nějaké pětileté dítě. Celkově je to urážka inteligence dospělých lidí, tak si to děcka užijte. Na zmíněné scénáristy a režiséry si dám extra bacha, abych od nich něco dalšího  omylem neviděl. ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

19.11.2022

Rod draka? Obi-Wan Kenobi? Nebo snad Pán prstenů? Kdepak. O největší americkou televizní premiéru letošního roku se nakonec postaral Kevin Costner a seriál Yellowstone scenáristy a showrunnera… (více)

Reklama

Reklama