Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Za nadvlády Impéria sa Obi-Wan Kenobi vydáva na kľúčovú misiu. (Disney+)

Recenze uživatele loki5 k tomuto seriálu (5)

Obi-Wan Kenobi (2022) 

Chtěl jsem dát odpad, ale své dva momenty to asi mělo. Jinak je to naprosto zbytečný seriál s obrovským množstvím logických lapsů, teleportujících se postav, nesmrtelných postav a amatérismu. Teď to nějak vymazat z paměti, ale to myslím půjde samo. 20% ()

Část III (2022) (E03) 

Krásně se scénáristi chytili do pasti, kterou si na sebe ušili. Prequely a sequely jsou strašná past. Už mě ty totální lapsy v kontinuitě docela nebaví. Viz "je to dlouhá cesta" a 2 minuty na to vystupují :-D. Uhasit plameny jo v pohodě, ale jen poprvé podruhé už to nejde. To Vaderovo killing spree mi taky dost nesedělo.  Už mě tohle unavuje. Stále to samé zajetí - útěk - zajetí - útěk - skrývání - zajetí atd dál. Osudový souboj (první, druhý, čtvrý, dvustý patnáctý až to úplně ztratí jakýkoliv smysl). Dojná kráva nostalgie se musí dojit až z ní zbudou jen kosti a kůže na buden. ()

Část IV (2022) (E04) 

Takže podvodní základna nemá vodotěsné dveře. Nějak se dá utéct před vodou (ok Obi-wan je jedi, ale i tak). Základna imperia nemá protileteckou obranu z nějakého důvodu. Celé je to hrozně nesmyslné když stejně víte že Obi-wana nechytí ani se jim nic nestane protože prostě co by se jím asi mohlo stát. Všichni jsou až žalostně neschopní. A ten závěr už je extémně dementní. Asi nastal čas říct černé kryse dost (myslím tím Disneyho, aby bylo jasno). Vynechal jsem Boba Fetta a už to tak zůstane. ()

Část V (2022) (E05) 

Ty vole to byla parodie. Desetiletá holka opravuje zařízení základny. Banda blbců stojí v místnosti a střílí po sobě aniž by se kdokoliv do čehokoliv trefil. Postavy mají granáty ale nikoho nenapadne je použít na obranu (až pak na sebe v dramatické chvilce). Dramatická vsuvka smrti dvou postav o kterých nevíte nic ale máte slzet. Složitě střílí do dveří ačkoliv lightsaber je otevře jedním seknutím. Jednotlivé scény na sebe ani nenavazují rozpojený meč se nějak objeví a pak i záhadně spojí. A k tomu ten naprosto debilní souboj s Vaderem. Někdo tě propíchne lightsaberem ? V pohodě to rozchodíš. Ach jo. Tohle je opravdu děs. ()

Část VI (2022) (E06) 

Zase se postavy náhodně teleportují. Zase to nedává moc smyslu. A když to celé vezmete je to vlastně totálně zbytečné a není to vlastně vůbec o ničem. Tenhle díl jsem ani nedokoukal. A tak nějak se SW končím. nemá to prostě už co nabídnout. Leda, že by se toho ujal někdo schopný. Jaký smysl má natáčet dramatické scény když mají všichni plotarmour a všichni jsou nesmrtelní. V nových SW už opravdu všichni. Propíchnou tě neva. Propíchnou tě podruhé v pohodě to se rozchodí (mimochodem za pár minut). Rozseknou tě napůl ? Ne v pohodě vezmu si aspirin. Zastřelí tě neva stačí radiátor místo pupku. Postava, které alespoň jednou nenatáhne brka a není oživena nemá ve SW co dělat. A že jsou tu některé, které přežili i dva výbuchy včetně hvězdy smrti. ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (více)

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

19.11.2022

Rod draka? Obi-Wan Kenobi? Nebo snad Pán prstenů? Kdepak. O největší americkou televizní premiéru letošního roku se nakonec postaral Kevin Costner a seriál Yellowstone scenáristy a showrunnera… (více)

Reklama

Reklama