Reklama

Reklama

Jedenáctiletý North má už dost svých nevšímavých rodičů, a tak se rozhodne za pomoci advokáta najít rodiče nové. Protože je chytrý a šikovný chlapec, je o něj poměrně slušný zájem. Jemu se však nelíbí ani v miliardářské domácnosti, ani u Eskymáků… (oficiální text distributora)

Recenze (41)

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Pokud si chcete skutečně užít, sjeďte si těch několik málo scény, ve kterých je Willis v roli Northova ochránce (vidět Willise v kostýmu velikonočního zajíčka je prostě žrádlo). Zbytek za moc nestojí a konec je vyloženě podraz, který bych od takového filmu nečekal... ()

pepo 

všechny recenze uživatele

priemerná komédia s neodolateľným willisom v úlohe northovho sprievodcu.humor je dosť nevyrovnaný.sem tam len pre deti a potom paródia na občana kana ktorá ma kráľovsky položí až doteraz ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus moc dětské. Ne že by mě tohle překvapilo, když ostatně v hlavní roli vystupuje tehdy 13 letý Elijah Wood. Pár lepších nápadů při kterých se člověk pousměje zachrání snad jen osobnost Bruce Willise, kterého by chtěl mít za tátu v té době asi každý z nás. Bruce to prostě s publikem umí. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Docela hezkej příběh jak mění rodiny se mi ale zdálo trošku přehnané, ale díval jsem se na to jako malý chlapec a bylo to malém chlapci tak jsem to více prožíval než dnes (( :: ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Vlastně to je fajn. Občas to sice je až moc, ale jinak fajn. Konec je ale vyloženej náser a kazí veškerej dojem. Škoda veliká, převeliká jelikož Bruce Willis je v tom strašně cute! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Absurdně zajímavé téma dětí nepotřebujících rodiče s jednou z nejdivnějších rolí Bruce Willise a na Roba Reinera, neskutečně fádní režií. Podivné a nudné. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Asi je to tím, že už stárnu, ale prostě se mi poslední dobou přestávají líbit filmy, kde jsou hlavními postavami děti. Tady byl malý Elijah "Frodo" Wood, který mi stačil. No a pak když se tam objevil ten brejlatej malej ulízanej vylízanec. Tak to už jsem měl dost! Dokonce ani moje oblíbenkyně Kathy Bates nepotěšila - nevím proč tu roli sakra brala. Na druhou stranu reputaci vylepšil Bruce Willis v zaječím oblečku a pak opravdu nečekaný konec. Takže mi bohatě stačí Kevin, který je Sám doma a malá Drew B. s E.T. - další dětské hrdiny nechám pro mladší. Aspoň zatím! ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

V té sebrance dětských filmů, co se jich v devadesátkách natočilo, se North malinko ztratil a je to docela škoda. Ono ne, že by snad šlo o bůhví co, ale na jedno podmračené pozdí odpoledne je to film jak dělanej. Malej Wood tu už o sobě dává vědět, že z něj v dospělosti něco bude, ale hlavní hvězdou je tu samozřejmě Bruce Willis, jehož vidět v růžovém kostýmu velikonočního zajíčka s mrkví v hubě je docela zážitek :) ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Rozhodovala jsem se mezi tři a dvě... Taky jsem si přála jiné rodiče... Takže tři... Btw: Už mě to přešlo. (Není to tímto filmem) ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Překvapivě koncentrovaný výkon tehdy třináctiletého Froda Pytlíka Elijaha Wooda a neodolatelný kukuč Bruce Willise. Za ně hvězda nahoru, jinak je to svým koncem řádně zazděný film s kvantem nepříliš logických scén. Neva. :-) P.S. Willis v zaječím kostýmku anebo v kovbojským je fakt cooooool! ()

peto12 

všechny recenze uživatele

Zábavná komédia o chlapcovi Northovi, ktorý sa vybral na rôzne kontinenty. Všade, kde bol, všade sa objavil Bruce Willis. Dosť vtipných scénok tu bolo, hlavne s kosačkou po snehu. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Když nesnášíš horko, nejezdi na Miami. V srpnu se tam lepěj koule ke stehnům jak plastelína. Elijah Wood hledal tak dlouho nejlepší rodiče, až nečekaně zjistil, že nejlepší je to vždy doma. Dost průhledný námět kompenzoval Bruce Willis. Sledování jak se postupně zjevuje v různých osobnostech patřilo k tomu nejlepšímu. A vyhrál to samozřejmě kostým králička :)) ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Bruš Wyliž je chytrý chlap a v roli vypravěče pronese moře pravd. Elijah Wood hraje světového cestovatele hledajícího rodinu, která ho nebude přehlížet. Nejvíce jsem se nasmál při trapné situaci, kdy se zjevil jeho nahatý zadek, z čehož byl nejvíce na větvi samotný Elijah. ()

Reklama

Reklama