Reklama

Reklama

My z Kačerova

(seriál)
  • Česko Kačeří příběhy (více)
USA, (1987–1990), 36 h 40 min (Minutáž: 22 min)

Hudba:

Ron Jones

Hrají:

Alan Young, Russi Taylor, Chuck McCann, Terence McGovern, Frank Welker, Hal Smith, Hamilton Camp, June Foray, Peter Cullen, Tress MacNeille, Kathleen Freeman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(100)

Strýček Skrblík a jeho tři synovci, Dulík, Bubík a Kulík. Kdo by neznal tyto kačery z Kačerova? Když Skrblík, lakomý milionář sídlící v honosné vile, zrovna nestřeží své peníze před zákeřnými Rafany, vydává se na výpravy za dalším bohatstvím. A jeho malí synovci mu v tom pomáhají po boku Rampy McKváka. Proti nim ale stojí dva silní protivníci, Magika von Čáry a kačer Hamoun. Jejich výpravy ale vždy dopadnou dobře a doma na ně už čeká paní Čvachtová a samozřejmě čas od času hostující kačer Donald. (Zoiberg)

(více)

Recenze (610)

MrMar 

všechny recenze uživatele

Důvod, proč jsem jako dítě každou neděli vstával už před osmou. Chytlavá úvodní píseň, výborný dabing(dnes mi přijdou animáci dost odbytí), ale hlavně skvělé příběhy-akční, hororové, detektivní, komediální prostě všehochuť, která ani postupem času neztratila úroveň. Úplně nejraději jsem měl indianojonesovské pátrání po pokladech, ke kterým se hrdinové dostávali letadlem Rampy MacKváka :-) ()

type_B odpad!

všechny recenze uživatele

Implementace kapitalistických symbolů do mladých myslí diváků TV. V ČR rozhodně aktuální v 90. letech po revoluci, kdy jsem seriál viděl i já. Vysoké hodnocení svědčí o naprosté neprozřetelnosti, které jsem zpočátku taky propadl. I když se seriál snaží maskovat neustálou honbu za poklady (penězi - kapitálem) rodinnými hodnotami, faktem zůstává, že pro strýčka Skrblíka jsou stejně nejdůležitější. Copak někdy zůstal opravdu chudý? ()

Reklama

Vercinix 

všechny recenze uživatele

Co zbývá říci než to, že jsem měl nahrané všechny díly a ne zřídka jsem proseděl den u televize a hltal každý z nich! Pan Disney a jeho kouzelné postavičky, naiivita příběhů a přece napínavost a záhady,kterými procházeli všichni kačeři, jejiích dilemata, přání, nešvary i férové jednání! To vše a mnohem víc navždy formovalo můj charakter v dobách, kdy byl teprve utvářen!:) ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Kačerov jak hurikán k nám už míří auta laser aeroplán městem víří Příběhy píše z téhleté říše Kačer Teď k vám děti z dálky letí Kačer Přináší sem kouzelnou zem Kačer Kačeři příjdou, když jsi v nouzi Když tě úzkost ze sna vzbouzí zavolat jen stačí heslo Kačer Teď k vám děti z dálky letí Kačer Přináší sem kouzelnou zem Kačer Na tváře smích ti právě vpích pan Kačer Prostě i ta znělka je boží. ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Jsem holt už dítě porevoluční a tak byla má nejoblíbenější pohádková postava strýček Skrblík. Údajně jsem dokázal koukat celý den na jeden díl a pořád s otevřenou pusou. Víte proč? Protože TO MÁ DĚJ! Děti nejsou idioti a nenakrmí se tím, že nějaké blbé postavičky poskakují a po obrazovce a něco divně žvatlají. Ale když se tomu dá nějaký dobrý příběh a je to napínavé, tak nezbývá než koukat s otevřenou pusou. Ať už vám je pět nebo šedesát. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (27)

  • V původním komiksu Carla Barkse jsou skoro všechny peníze v trezoru strýčka Skrblíka stříbrné a měděné, téměř žádné nejsou zlaté. (HappySmile)
  • Všichni Rafani mají své vězeňské číslo složeno z číslic 1, 6 a 7. Např. 176-176, 176-617 a 176-716. (kubstvi)

Související novinky

Příběhy z Kačerova se vrací

Příběhy z Kačerova se vrací

17.12.2016

Televizní kanál Disney XD se rozhodl oživit kreslenou legendu. Příští rok se na obrazovky vrátí Příběhy z Kačerova, které se mezi lety 1987 a 1990 dočkaly přesně 100 epizod. Nová verze bude mít… (více)

Reklama

Reklama