Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

campix 

všechny recenze uživatele

Příjemná žánrová jednohubka. Nečekal jsem od celovečerní premiéry Maxe Barbakowa s Andy Sambergem v hlavní roli velké divy, ale ve finále je to hodně zábavná podívaná. Motiv časové smyčky už dnes asi nikoho tolik nepřekvapí, ale přesto působí poměrně svěže. Samberg je překvapivě hodně fajn, nejde se vyloženě až na komediální dřeň a nepůsobí to tak nijak nucené. Milioti a Simmons jako sidekickové také na výbornou, takže nezbývá než doporučit všem, kteří hledají nenáročnou zábavu, která zvedne náladu. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Existuje film Na hromnice o den více, což je kultovka. Za posledních deset let vzniklo už tolik věcí (i seriálů, včetně jednoho dílu Legends of tomorrow) s tématikou časové smyčky a jakmile je na obzoru další, můj zájem strmě opadá. U Palm Springs to však kompenzují jistými dalšími elementy, počínaje šílenou feel good rom com zápletkou (a ano, k časové smyčce přistupuje zase trošku jinak) a také obsazením; J.K. Simmons je správně démonický, Cristin "matka" Milioti stále patřičně k zulíbání a Andy Samberg si jede svůj komediální standard, ač bych ho v tomto filmu úplně nečekal. Jak říkám už několik let, podobných komedií už zkrátka tolik nevzniká a jsem radši za každou povedenější od Hulu než povětšinou méně povedenou od Netflixu...7/10 ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„TAKŽE, TOHLE JE DNESKA. DNESKA JE VČERA. A ZEJTRA JE TAKY DNESKA… “ Film s časovou smyčkou. Fajn. Fór má bejt v tom, že na tu smyčku nejseš sám, protože bejt sám je vopruz (že Phile Connorsi?). Romanticky dramatická komedie, s pro mě nesympatickou ústřední dvojící a nic moc příběhem. /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film byl v roce 2020 nejsledovanější premiérou platformy Hulu. 2.) Thx za titule „salorblack“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  *  AKCE  ne  NAPĚTÍ  ne ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Příjemný kýč. 1)  Mám Andyho Samberga rád pro jeho obrovské charisma navzdory jeho nadměrnému pozadí a mizerným filmům, v nichž vystupuje. I tady je 42letý komik na svém písečku a předvádí své obvyklé kreace._____  2)  Přiznám se, že dostat se do podobné časové smyčky by mě lákalo...tak na měsíc. Co všechno by se dalo podniknout a vyzkoušet! Pak bych ale musel mít zaručenou cestu ven._____ 3)  Výstižný koment: Marigold***. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Klasický námet o časovej slučke ozvláštnený tým, že sú v nej uväznený dvaja, takže rôzne voloviny bez následkov môžu stvárať spolu. Slabinami filmu je, že nejak extra sympatický mi ústredný pár nepripadal a väčšinu filmu tvoria len krátke epizódky. Chcelo to priadať viac situácií, ktoré by postupne obmieňali. Tento aspekt tu do veľkej miery absentoval. Najviac sa mi páčil vývoj ich vzťahu a psychologický aspekt ohľadom toho, či vôbec opustiť tú sľučku alebo nie. Hlavne za vydarené finále dávam aj tretiu hviezdičku, ale celkovo to nie je nič extra, čo by som chcel vidieť druhýkrát. 5/10. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Kvôli pandémii Covid-19 film nebol vysielaný v kinách. (Arsenal83)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama