Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (410)

predators 

všechny recenze uživatele

A pak, že mobilní telefony škodí zdraví... :-))) Svěží jízda od začátku do konce, aneb jak se z obyčejného člověka stane velký hrdina. Tyhle filmy miluju! Skvělé herectvo, kterému prostě nejde nefandit...(tedy alespoň těm kladným :-)) a ikdyž víte, že tohle nemůže dopadnout špatně, nebude vám to vadit. Dojemný a vystupňovaný závěr filmu na nedělní odpoledne + skvělá písnička od Niny Simone - Sinnerman :-) 80% ()

lola3121 

všechny recenze uživatele

Příjemný thriller na ukrácení nudného večera. Stárnoucí Kim Basinger v roli unesené ženy, jejíž jedinou záchranou je mladík, kterému se jakousi podivuhodnou telkomunikační záhadou dovolala z rozmláceného telefonu poté, co zázračným způsobem spojila dva drátky. Pokud nebudete přemýšlet nad takovými detaily, čeká vás 90 minut celkem svižné podívané. Mě spíš než mladíček Chris Evans zaujal "zlý muž" Jason Statham a pobavil mě William H. Macy a jeho proměna z otráveného policisty na odchodu, kterého žena natírá pleťovými maskami, na téměř akčního hrdinu, který to v závěru všem natře. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Veľmi jednoduchá ale skvela, akčná a sakra napínavá jazda. Zopár drobnosti, nezmyselností a chybičiek krásy tam je, takže to zas úplne super nebolo. Každopádne výborná hudba (Sinnerman), akcie, štipka humoru (Nevím, co bych pro vás mohla udělat. Já jo. Už mi nikdy nevolejte), herci (Evans, Basinger, Statham, Macy) a hlavne skvelé tempo filmu vám nedajú vydychnúť! 85% - 4* ()

movie 

všechny recenze uživatele

Něco tak přervaného nesmysly a logickými peckami, jako je CELLULAR, jsem v "áčkové" kinematografii už hodně dlouho neviděl. Ke všemu tu ještě hraje Kim Basinger! Nevěřím že ta holka měla slabou chvilku, tohle je fakt špatná herečka ... hehehe. Nicméně díky množství komediálních prvků, které snímku ubírají na vážnosti, to nedopadlo tak špatně, celkem to odsýpá a nenudí. I když musím říct, že se Larrymu Cohenovi (scénář) variace na jeho výtečnou TELEFONNÍ BUDKU už prostě moc nepovedla! ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Thriller postavený na jednoduché zápletce a v kterém se vlastně pořád něco děje. Film je poměrně krátký a tak neztrácí dech a myslím, že hodně lidí bude i bavit. Celkový dojem ale poněkud sráží naivita a banalita příběhu a také různé nelogické řešení dějových zápletek. Pokud se chcete skvěle bavit vypněte mozek a jen sledujte. U mě je to lehce nadprůměrný film a s odřenejma ušima mu dávám nakonec 4 hvězdičky. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • Film měl před spuštěním natáčení chvíli „utrum“ kvůli ostřelovači, který terorizoval obyvatele Marylandu a Virginie v roce 2002. (imro)

Reklama

Reklama