Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smrt se nedá ošálit, a pokud se člověk jednou ocitne na seznamu, osud už se postará, aby byl dodržen. Jedním z mála lidí, kteří to poznali, je dívka Clear Rivers, poslední člověk, který přežil katastrofu letu 180. Díky vizi jejího spolužáka sice několik lidí uniklo smrti v troskách letadla, vzápětí však jeden po druhém zemřeli jako oběti bizarních nehod. Clear je poslední a ví, že tentokrát je na řadě ona. Snaží se být ve střehu, bizarní souhra náhod, na jejímž konci by byla její smrt, však stále nepřichází. Není divu, smrt má právě další problém. Středoškolačka Kimberly Corman si vyrazila se třemi kamarády na výlet. Těsně před nájezdem na dálnici má velmi sugestivní vizi hromadné havárie, při které zahyne ona, její přátelé a také řada dalších lidí. Přes protesty přátel se jí podaří vjezd na dálnici na chvíli zablokovat. K nehodě tak sice dojde, ale zahynou při ní jiní lidé. Kimberly samotnou zachrání před smrtí mladý policista Thomas Burke. Dívka poté vyhledá Clear, která ji upozorní na význam předtuch a vezme ji za cynickým znalcem smrti Bludworthem. Ten jim poradí, že naplnění seznamu smrti může přerušit pouze nový život... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (534)

InJo 

všechny recenze uživatele

Skoro stejně dobré jako jednička. Oproti ní méně ponuré a originální, zato však více černohumorné. Mrazení v zádech mě doprovázelo skoro při každém úmrtí (fakt skvěle promyšlené). Tedy až na to závěrečné, to jsem se (stejně jako Tosim) úmyslně smál. A ta úvodní mega bouračka je vážně fantastická! Tolik mrtvol a výbuchů v jedné scéně - prostě slast! ;-) 70 % ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ono je to v podstate presne to isté, čo som videl v prvej časti. No nevadí. Myšlienka natočiť horror o samotnej Smrti si zaslúži pokračovanie. Skupine mladých ľudí sa, vďaka predtuche, podarí na poslednú chvíľu vyhnúť smrteľnej nehode. Tento krát to nie je letecká katastrofa, ale strašná reťazová búračka na rušnej dialnici. Zdanlivé šťastie sa však pre nich všetkých onedlho zmení na boj o život. Smrť sa pre nich vrátila. Nik ju nedokáže oklamať. Ich čas už prekročil svoj limit. Musia zomrieť. Ich osud je nezvratný! **** ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na jednotku sa nechytá, ale stále film pôsobí pútavým dojmom. Tie rôzne náhody a nehody potrebovali dostatok fantázie a aj reťazová nehoda na diaľnici bola lepšia než v ktorejkoľvek časti Kobry 11. Bolo tu aj dosť napínavých scén, kedy človek čakal, že teraz to príde a ono to neprišlo, alebo naopak, nečakal nič a niečo prišlo. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Recyklace dobrého nápadu, který zde již moc nefunguje. Jediným, ale zato pořádným kladem jsou originální a naprosto ulítlé smrti. Sice někdy až přespříliš překombinované, ale zato patřičně gore. Nic jiného u druhého Nezvratného osudu za zmínku nestojí. Snad již jen debilní scénář, ale to se dalo očekávat, že ? ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Výměna tváří proběhla v pořádku, v hlavní roly před tim kluk, teď holka v pořádku, téma naprosto ta samá blbost v pořádku, můžeme začít psát scénář takže, tenhle kluk umře takhle, tahle holka takhle no a nějak to dopadne stejně bude trojka. Nho co dodat za úvodní scénu na dálnici dávám hvězdičku navíc. Jinak koukám, že to má víc dílů, ale to už fakt m..ám neé. ()

Galerie (101)

Zajímavosti (30)

  • V původním scénáři bylo Timovi (James Kirk) devět let. Produkční společnost ale tlačila na tvůrce, aby nenechávali zabít tak malé dítě. Nakonec se dohodli na věku patnácti let. (Dreadd)
  • Když se v úvodu filmu přehrává scéna, kdy hlavní parta vjíždí na dálnici, tak později míjí autobus, který však kolem ani neprojel. Následně jedou 4–5 minut rychlostí nejméně 120 km/h, než dojde k nehodě. Tímto tempem by se nehoda stala 8 km od vjezdu na dálnici. Když se poté scéna opakuje, autobus kolem projíždí a k nehodě dochází po cca 3 minutách, a to maximálně 500 metrů od vjezdu na dálnici. (A7X92)

Související novinky

Krvavá romance pro Kristen Stewart

Krvavá romance pro Kristen Stewart

22.11.2007

Dnes vám nechceme kazit náladu a tak se nebudeme rozepisovat o Nezvratném osudu 4, který bude pod dohledem režiséra dvojky Davida R. Ellise dál ždímat vstupné z krvelačných dorostenců, jimž nestačil… (více)

Reklama

Reklama