Reklama

Reklama

Jednotky vesmírného nasazení

(seriál)
  • USA Space Force
Trailer
USA, (2020–2022), 8 h 44 min (Minutáž: 25–37 min)

Kamera:

Simon Chapman

Hrají:

Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow, Owen Daniels, Hector Duran, Dan Bakkedahl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Vesmírné síly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (122)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci umět vysvětlit svým voličům, kteří nemají na jídlo, proč potřebujete pomeranč za 10.000 dolarů." Tak to je jednoduchý - v armádě nezáleží na penězích, ale na lidech. I když skafandry jsou mnohem dražší než astronauti, takže to je asi ta výjimka potvrzující pravidlo. Ale ono je to jedno, protože tohle je hovadina, která mě bavila a poučila. Třeba o tom, že Měsíc je přirozený prostředí vlkodlaků.  To mě třeba ve škole vůbec neučili. A taky mě neučili zpívat Kokomo, tak jsem výuku přenechal báječnýmu zpěvákovi a vynikajícímu tanečníkovi generálu Nairdovi, jehož interpretace je prostě vesmírná. Jo a ten seriál měl být o hodně vtipnější ve chvílích střetů zelenejch mozků s logikou, ale bohužel zůstalo jen u náznaků. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Steve Carell není zrovna můj "kůň", ale tady mi nejen že nevadil, ale docela dobře pobavil. Trapných vtípků pomálu, těch dobrých o něco více. Pro mě je to takové "béčko" The Brink z roku a opět lituji, že nelze dát půl hvězdy, protože tady by 3 a půl * bylo na místě. Desátý díl mi přišel trochu nedokončený. Bude pokračování? ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušná komédia, ktoré ale stráca na veľa nie dobre mierených vtipoch. Niektoré vyjdú fantasticky a niektoré sú trápne, alebo ich ani nepostrehnete. Škoda, ale druhej sérii šancu dávam, pretože casting je výborný. UPDATE PO DRUHEJ A ZÁVEREČNEJ SÉRII: Nečudujem sa, že ten seriál ukončili. Malo to fajn momenty, malo to fajn kasting, ale nejako si to nevedelo vybrať, čo to bude, pretože vtipné momenty striedali aj sem tam vážnejšie a moc to tam nesedelo. Chceli z toho mať paródiu na súčasnú NASA alebo iné vesmírne zložky, ale skončilo to na polceste. Oproti tomuto je Avenue 5 ďaleko lepšie. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Představte si alternativní universum, ve kterém trochu umírněnější Michael Scott místo prodeje papíru sbírá generálské hvězdy. Nutno říct, že nápad samotný má ohromný potenciál a hlavní herecká dvojka má také co nabídnout. Bohužel se nejedná o střelenou satiru nejvyšších postů Států, nejde o bláznivou jízdu na lince Země - Měsíc. Space Force se snaží působit reálným dojmem a přestože zde satira je, je jí moc málo. Na komediální seriál prostě není SF dostatečně komické, sem tam se usmějete a sem tam se povede dost dobrá narážka, ale v konečném součtu to jednoduše nestačí. Příběhově má seriál hlavu a patu, což je obrovské plus, jen bych se na místě tvůrců zkusil utrhnout ze řetězu a doručit divákům pořádné záchvaty smíchu. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Fú, riadny bizár! :-) Je to taký patetický patrionizmus, že nemám pochybnosti, že je to celé paródia, čo podľa mňa veľa ľudí s ohľadom na hodnotenia a komentáre nepochopila. Obe hlavné postavy výborne napísané. Teda tých bolo viac, ale okrem hlavnej dvojky to boli viac menej iba ploché archetypy slúžiace skoro iba na hahaha. Ale Carell s Malkovichom, to bola pastva. Jednak strašne dobre to hrali, ale hlavne tie ich postavy mali viacero rozmerov ako si tipneš na prvý pohľad. Carellov generál Neird nie je iba večný "průserář", čo chce ako bývalý vojak všetko riešiť bombou a Dr.Malroy (Malkovich) mierumilovný slniečkový vedátorko. Občas sa tieto ich vlastnosti fatálne striedajú. A k záveru skoro každej epizódy príde taká nie až moc vybičovaná sentimentálna dochuť. Uvidím ako sa bude dariť ostatným sériám, ale za mňa zatiaľ výborné. Teda... Za pár hluchých, alebo zatiaľ nevysvetlených miest zatiaľ. Tie ale myslím, že dajú zmyseľ v blízkej budúcnosti. Dúfam. :-) ()

Galerie (328)

Zajímavosti (14)

  • Vesmírne jednotky USA sa nachádajú vo Wild Horse vo východnom Colorade. Avšak samotné natáčanie prebiehalo v Los Angeles, ktoré je od Wild Horse veľmi odlišné. (Weezy22)
  • Kovový model slnečnej sústavy na námestí jednotiek vesmírneho nasadenia je geocentrický model zo stredoveku. (Weezy22)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama