Reklama

Reklama

Jednotky vesmírného nasazení

(seriál)
  • USA Space Force
Trailer
USA, (2020–2022), 8 h 44 min (Minutáž: 25–37 min)

Kamera:

Simon Chapman

Hrají:

Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow, Owen Daniels, Hector Duran, Dan Bakkedahl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Vesmírné síly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (122)

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z první epizody jsem byl zklamaný. Jednoduše jsem od tvůrce americké veze Kanclu a její hlavní hvězdy čekal víc, ale v následujících dílech se šláplo na plyn v případě absurdity, Steve Carell to pořádně rozbalil, některé postavy dostaly víc prostoru (i když nevyužití Lisy Kudrow je trestuhodné) a nakonec jsem byl spokojen. Není to revoluční podívaná, ale zábavná ano. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Duo Carell / Daniels ve mně trochu nahlodalo myšlenku, že když jejich spolupráce fungovala jednou, tak bude fungovat znovu. A trochu jsem pravdu měl, humor z legendární The Office tady zůstal a občas je hodně povedený, jenže je ho tragicky málo. Seriál nesmyslně skáče od komediálních dílů k dětinským rádobydramatům, které bych se nebál odvysílat na ČT Déčku. Po shlédnutí se neubráním kritice, že celá show vznikla pouze a jedině za účelem kritiky prezidentství Donalda Trumpa, na jehož účet je asi tak každý druhý vtip nebo komická situace. Je to určitě vznešená myšlenka a nebylo by to poprvé, kdy by zábavní průmysl sloužil k politické kritice a satiře, ale zastávám názor, že by zároveň měly být dodrženy kvality kinematografické. ()

Reklama

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Steve Carell není zrovna můj "kůň", ale tady mi nejen že nevadil, ale docela dobře pobavil. Trapných vtípků pomálu, těch dobrých o něco více. Pro mě je to takové "béčko" The Brink z roku a opět lituji, že nelze dát půl hvězdy, protože tady by 3 a půl * bylo na místě. Desátý díl mi přišel trochu nedokončený. Bude pokračování? ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci umět vysvětlit svým voličům, kteří nemají na jídlo, proč potřebujete pomeranč za 10.000 dolarů." Tak to je jednoduchý - v armádě nezáleží na penězích, ale na lidech. I když skafandry jsou mnohem dražší než astronauti, takže to je asi ta výjimka potvrzující pravidlo. Ale ono je to jedno, protože tohle je hovadina, která mě bavila a poučila. Třeba o tom, že Měsíc je přirozený prostředí vlkodlaků.  To mě třeba ve škole vůbec neučili. A taky mě neučili zpívat Kokomo, tak jsem výuku přenechal báječnýmu zpěvákovi a vynikajícímu tanečníkovi generálu Nairdovi, jehož interpretace je prostě vesmírná. Jo a ten seriál měl být o hodně vtipnější ve chvílích střetů zelenejch mozků s logikou, ale bohužel zůstalo jen u náznaků. ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujímavý komediálny seriál, ktorý sleduje stanicu Space Force ako sa snaží znova dostať na Mesiac. Jednotka Space Force musí čeliť výzvam ako konkurenčným krajinám aj osobným problémom a denným výzvam. Seriál sa zo začiatku pekne rozbehol, super humor zábavné situácie, pekné prostredie. Ale ku koncu seriál trochu stratil na humore aj na zaujímavosti a začal sa vliecť a zbytočne chodil okolo horúcej kaše. Ale pobavil ma. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (14)

  • 30. dubna 2022 bylo oznámeno, že byl seriál zrušen. (Karlosik_4)
  • Stevov Carellov otec slúžil v armáde a tiež bojoval v 2. svetovej vojne, preto Carell požadoval, aby bol seriál po celý čas úctivý k armáde. (Weezy22)
  • Vesmírne jednotky USA v skutočnosti nemajú jednotný dizajn uniformy aký je použitý v seriáli. (Weezy22)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama