Bill BixbyKamera:
William K. JurgensenHudba:
Patrick WilliamsHrají:
Gary Burghoff, Victoria Jackson, Noble Willingham, Meeno Peluce, Lyman Ward, Dick Miller, Larry Cedar, Victoria Carroll, Sam Scarber, Clete Roberts, June BerryObsahy(1)
Děj se odehrává v St. Louis v roce 1954. Desátník Walter Evžen "Radar O´Reilly (Gary Burghoff), bývalý osadník vojenské posádky MASH 4077 (v seriálu M*A*S*H) prožívá svůj příběh: stane se policistou, přijde o farmu a svou milou nechá jinému W*A*L*T*E*R měl být seriál a měl vyprávět příběh postavy Radara ze seriálu M*A*S*H. Mělo jít o volné pokračování, ale byla natočena pouze pilotní epizoda, dlouhá 30 minut. (krib)
(více)Recenze (10)
Walter "Radar" O´Reilly je známa postava z kultového seriálu M.A.S.H. V tejto pilotnej časti ( vznikol len tento diel zamýšľaného seriálu ) sledujeme Radarové osudy po návrate do Štátov. http://www.youtube.com/watch?v=W0XajEAJHYI&feature=related ()
Osudy Radara O´Reillyho po návratu z Mashe v Koreji. Je škoda, že se nepodařilo natočit další pokračování, jelikož se jedná o podstatně lepší jeden příběh, než celá série After Mashe - už jen díky komičtějšímu rázu. ()
Seriál o Radarovi z MASHu sledujúci jeho život po návrate do štátov. S farmou to nedopadlo dobre a tak sa vydal do veľkomesta robiť policajta. Po pilote tento seriál rovno zrušili a ja si absolútne neviem predstaviť o čom by mohol seriál ďalej pojednávať a čím vôbec divákov zaujať. Radar je celý čas vystrašený jak malý psík a nevtipný. To, že rieši prípady typu napravenie drobného zlodejíčka prehovorením mu do duše fakt nikoho neohromí. Humoru tu je minimum. Aspoňže v tej dobe ešte sexica a veľmi divný živel Victoria Jackson tam občas vtipne zatancuje. Takže toto je fakt určené len hardcore fanúšikom MASHu a aj tí to zvládnu len preto, že to má len jeden diel. 4/10. ()
Chudák Radar. A možná to mohl být dobrý seriál. ()
Po pěti minutách jsem to vypnul. V podstatě až na Radara šlo o nový seriál, který s MASHem nemá moc společného, prakticky nic. Pokud od tvůrců dobrý, ale nepovedl se. ()
https://www.youtube.com/watch?v=OS8Vd1vVqXc Za radara *...:-( ()
Na první pohled odfláknuté. Působí to hrozně lacině a nezachrání to ani Radar. Jelikož pilot bývá nadupaný, tak není divu, že se natáčet nezačalo, protože už první díl nestojí za nic. https://youtu.be/OS8Vd1vVqXc ()
3* z nostalgie a díky zábavnosti Garyho Burghoffa. Jinak je asi dobře, že natáčení nepokračovalo. ()
Škoda, že nevyrobili více dílů, protože Radar by vlastní seriál myslím utáhl... ()
Těžko říct podle půl hodinky. Mě se to zamlouvalo a další díly by nebyly na škodu (aspoň 10). Originál (dokonalý) jsem si taky zamiloval až po několika (mnoha) dílech. Radar byl dokonalý a tady je taky úžasný. Bohužel se asi nedozvíme jaké by bylo pokračováni Waltera.... ()