Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Michael Jordan v tomto dokumentárním seriálu otevřeně vypráví o svém životě a kariéře. Obsahuje dosud nepublikované záběry z jeho poslední sezóny v NBA. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (236)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Ako, samé 5ky tu padaju a 97% hovorí za všetko. Jeden z naj dokumentárnych seriálov na netflixe, to môže byt tiez pravda. Basketball ako tak vôbec nesledujem a NBA by ma určite nebavila. Chicago Bulls ale je asi pre mňa osobne najznámejší klub a M.Jordana uznávam. Určite patrí k tým najlepším basketbalistom dekády. Ale ako športový dokument ma o trochu viac očaril futbalový sunderland. Aj keď, posledné časti boli parádne. 4* ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Tady asi není ani co zmiňovat. Basket nehraju a ani se v něm nevyznám, ale znám ty ikony a jejich úspěchy. Je to hlavně o Jordanovi, kterej na svých bedrech dokázal utáhnout a ještě vyšvihnout jak Chicago Bulls, tak samotnou NBA. Skvěle udělanej dokument, kde se člověk i něco dozví, pokud není úplnej ignorant. 5* a.k.a 100% ()

Reklama

netahlo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Uf ... regulerni brekot na konci, jeste ted jsem plnej dojmu. Nemam slov. Toho Slovaka, co tady bleje sracky o velkem zklamanim, poslete na elektrosoky, protoze to snad neni pravda jak je blbej! Stejne jako kazdej, kdo tvrdi, ze nejakej Kobe Bryant nebo Lebron James jsou lepsi. LEDA HOVNO!!! Tenhle dokument nezna jine nez stoprocentni hodnoceni. Skoda, ze se vzdycky holt najdou dementi, kteri by sice taky radi dali pet hvezd, ale oni prece nepujdou se stadem, oni maji svuj nazor! ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Když jde o sportovní seriály či dokumenty, tak budu dost pravděpodobně v první řadě na to je vidět a určitě si je nenechám ujít. Vážně mě ale překvapilo, jaký ohlas Last Dance vyvolal a byl jsem zvědav na to, jestli dostojí hypu, který se kolem vytvořil. Dokument je to určitě zajímavý a kvalitní, ale i přes vysoké hodnocení z něj nejsem úplně nadšený, protože si myslím, že šel zpracovat srozumitelněji pro diváka. Pokud nejste fanouškem basketballu či Chicaga Bulls a neznáte alespoň základní události dopředu, tak se v něm dříve nebo později ztratíte. A to kvůli tomu, že se vzpomíná na přeskáčku a časová osa se neustále posouvá tam a zpátky. Podle mě by bylo mnohem lepší začít startem kariéry Michaela Jordana a skončit ve finále 98. Klidně i ty samé záběry, ale chronologicky. I tak je to ale super dokument, který doufejme odstartuje vlnu podobných záležitostí. ()

Strike 

všechny recenze uživatele

Fantastický dokument o Chicag...Michaelu Jordanovi. A samozřejmě oprávněně. I když většina důležitějších postav týmu zde má svůj prostor (možná kromě Toniho Kukoče), tak ústřední musí být MJ. I když jsem viděl několik dokumentů o MJ a Bulls, tak tento je daleko věpředu. Spousta neviděného materiálu, rozhovorů a perfektní scénář dělá z Last Dance opravdu zážitek, který nemůže nudit ani minutu člověka , který o basketbalu nemá ani páru. Zde je totiž obraz fenoménu, který psal dějiny současného sportu jak po stránce výkonů samotných, tak co se týče médií a hlavně businessu. Sentimentální poznámka na závěr - ano, měl jsem v pokoji na zdi plakát MJ v životní velikosti... ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • Názov seriálu vychádza z rovnomennej hracej knihy so stratégiami/taktikami, ktorú hráči Chicago Bulls dostali v NBA sezóne 1997-98. (Real Tom Hardy)
  • Jedná sa o najsledovanejší dokument v histórii ESPN. (Game90)

Související novinky

Příběh Dennise Rodmana v Las Vegas se dočká filmu

Příběh Dennise Rodmana v Las Vegas se dočká filmu

30.09.2022

Píše se rok 1998, tým Chicago Bulls se podruhé v historii snaží získat třetí zlatou medaili v řadě, když se rázem jeden z důležitých členů týmu a zároveň excentrický divoch Dennis Rodman rozhodne, že… (více)

Ben Affleck začal točit svůj nový film

Ben Affleck začal točit svůj nový film

12.06.2022

Minulé pondělí započalo natáčení nového snímku Bena Afflecka (Město, Argo) o tom, jak slavná módní značka Nike v 80. letech uzavřela přelomovou smlouvu s basketbalistou Michaelem Jordanem. Obsazení… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama