Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Justice League, ke které se připojili John Constantine a jeho milenka Zatanna, plánuje protiútok na Darkseida. Netuší však, že jsou skrze Cyborga sledováni. Tým se nakonec vypraví do Darkseidovi domoviny – na planetu Apokolips, zatímco Teen Titans zůstávají na Zemi, aby ji ochraňovali. (Mr.Baboon)

Videa (1)

Trailer

Recenze (37)

Kothy 

všechny recenze uživatele

Konečně pořádný animák, kde je člověk napjatý od začátku až do konce. Naši hrdinové se opět střetávají s Darkseidem, který JL rozmetá na prach. Zbytky z nich se tedy musí dát dohromady a udeřit zpět. Nemají to ale snadné, a proto jim musí pomoct i Suicide Squad. Dost mě překvapilo, že je tu Constantine jako hlavní postava a jak moc je vlastně silný. Objeví se tu většina známých postav a dost jich zemře. V něčem to trochu připomíná Flashpoint. Závěr je fakt super. "Vyhul si, sráči." ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Apokolips War je závěrečným filmem animovaného DC universa a jako takový uzavírá příběh spousty postav. A daří se mu to nad očekávání dobře. Docela jsem se divil jak se tvůrcům podařilo dát téměř každé postavě nějaký moment, kde by mohla zazářit, a zároveň rozjet a ukočírovat takovýto devastující příběh. Zvládnout něco tak velkého na ploše 90 minut, aby to nepůsobilo příliš přeplácaně nebo naopak příliš plytce, musel být opravdu tvrdý oříšek. Naštěstí se to tvůrcům povedlo na výbornou a tak si můžeme užít animák plný skvělých momentů, slušně zvládnuté akce a dokonce i s několika silnými emočními scénami. A ačkoli nejsem fanouškem podobných příběhů a zakončení, tak musím říct, že jsem si tento animák velice užil. 5* 91% ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Zdálo by se, že jde o the best of the best DC animáků. Eh, ani omylem, přátelé. Je to sice drsné (až moc, tohle není Vertigo víme?), krvavé a vyváženě nahláškované (King Shark je žralok), narvané spoustou postav, o kterých většina diváků nebude míti ani šajna, páč u nás přece DC moc nevalí, že? Ne. To není ten problém. Problém jest v tom, že na konci se člověk jako já, ironicky uchechtne ve smyslu....jasně, máme tu tuny utrpení, zmaru, smrti a apokalyptické destrukce megalomanských rozměrů, ale k čemu to všechno? když to nakonec opět(! zhruba posl.6 let u DC téměř na denním pořádku) vymažeme, tudíž se v podstatě nic hrozného nastalo. Cynik by mohl říci, že takovýto dějový spektákl, je tudíž k ničemu, protože se vlastně nestal. Heh. Příště až zase budete hráti na tuto notu, nechte je už konečně laskavě řešiti následky až do hořkého konce. A bez Flashe a jeho pointů. Byť za ten comicsový může někdo zcela jiný, jak znalci vědí. Všechny ty změny realit, restarty DCU každé 2 roky, jsou už k smíchu. K čemu mi je hrdinská, dojemná a jiná smrt jakékoli postavy v tomto filmu, když se prostě...nic nestalo? Asi tak. Když má byti svět rozflákaný, tak ať je aspoň jednou, rozflákaný na pořád. Tady se ani nikdo nedostal k tomu, aby se ten problém s planetou začal řešit a už je tu běh s časem. Škoda. Nechci zníti negativně proti DCUM, ale není mi líto, že už končí. Byla to občas dobrá jízda, někdy výborná, ale já dám raději přednost orig. filmům od Bruce Timma a spol., které spadají do Timmverse (Batman, Superman, Batman Beyond a JL TAS)... viz JL vs Fatal Five. Nepotřebují, krev, násilí, sprostá slova (až na 1 či 2 vyjímky) a přesto si zachovávají to, co pro mě znamená DC. Takovéto filmy, jako tento a jiné z DCUM, by měli dělati hrané! U kreslených to nepotřebuji. P.s. ten nesmyslný podtitul dark, je kapitolou, samu pro sebe, když jsou zde snad všechny týmy (byť ne v kompletní sestavě) z DCU. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Za poslední dobu určitě nejlepší DC animovaný film, vlastně jeden z nejlepších vůbec z dosavadních (jestli se nemýlím tak) 15. Temný, svižný, plný postav z předchozích filmů a bonusem je to, že to není pro děti. K dokonalosti tomu něco chybělo, ale opravdu jen málo. Vlastně ani nevím, co by to mělo být, možná jsem byl rozmlsaný animovanou verzí Mortal Kombat, kterou jsem viděl o pár dnů dříve, která mi přišla ještě o špetku lepší. Jinak ale silné 4 hvězdičky. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

20 minut deja a vyse hodina epickych akcnych scen. Vacsinou by som sa na to nestazoval, ale je toho vela. A pritom to je najlepsie v malych momentoch. Ako napr. Vztah Batmana so synom, telefonat Lois s Clarkom prip. ked si Harley pri masakrovani spieva "Ked si stastny, rozbijaj hlavy kladivom". A Luthorova hlaska "Na HR nebudu mat radost" po rozpraseni jeho poskokov nema chybu. Je to dobre, ale v tomto univerze su omnoho vypecenejsie kusky. 7/10 P.S. opat sa naplno ukazuje mimoznost Reevesa ako Constantina. Ta postava ma obrovsky potencial. ()

Související novinky

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama