Reklama

Reklama

sKORO NA mizině

(seriál)
Trailer
Krátkometrážní / Komedie
Česko, (2020–2021), 3 h 36 min (Minutáž: 22–35 min)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Prázdné hlediště i pokladna. S tím se nyní potýká většina divadel nejen v České republice. Jak to ale herci a tvůrci prožívají? Jak se vypořádají s tím, že nemohou dělat to, co milují a co je živí? Na to vtipným způsobem odpoví seriál sKORO NA mizině, který vznikl v rekordním čase pod taktovkou tvůrců již legendárního online seriálu Lajna. (Filmové studio Dolní Vítkovice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Soweek 

všechny recenze uživatele

4,5*. Divadlo Mír je silně na vzestupu a dle mě momentálně kraluje české humorné scéně. Tuto partičku jsem měl rád už od Pečeného sněhuláka, který byl za mě velice povedený, ale obecně bohužel sklidil smíšené reakce. Nesmírně tu klukům přeju a i když to z 90% táhne Kozub, tak už bych si to bez zbytku Čubova týmu neuměl ani představit. Tři tygři a Skoro na mizině vyšvihly tohle divadlo do první ligy a něco mi říká, že se tam hezkých pár let udrží. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Kolečko je možná obrpíča, ale bez skoro na mizině bych prosmál o několik hodně minut svýho života míň a to by mě kurva mrzelo. Langoš absolutní TOP. Vašek Neužil versus Štěpán Kozub, naprosto vynikající. Druhá série ještě přebijí tu první v humoru. "Já když nevím co mám udělat, tak stáhnu kalhoty a jdu prcat ."  Díl Zával mě rovněž odrovnal. Nikdy bych neřekl, že Lanošovi nedělá problém veřejně si ze sebe dělat prdel, ale zvládá to i s Adélkou, která je btw. těžce sexy mimořádně kvalitně. Opravdu spojení Ostrava - Praha vymyrdlo nejlepší humor za posledních x let. Já snad pojedu za Langošem do Pyšel a pak rovnou za Vavou a ve finále se nechám dorazit od Štěpána Kozuba a celé té "mírovské" party. Tohle je nejnakažlivající mutace humoru od dob Menšika, i covid a jeho slavná delta můžou jen tiše závidět. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Dost zajímavý ostravský projekt, který reaguje na aktuální situaci. Herce už nějakou dobu sleduju na Youtube, ale tohle je úplně jiný level. Dost tomu pomáhá i širší obsazení. Dělají si srandu sami ze sebe, a to jim jde. Přijde mi to líp udělané než Dejvické divadlo. Nakonec jsme se dalších dílů dočkali a je to pořád sranda. Ubírá se to sice trochu jiným stylem, než by člověk čekal, ale to vůbec nevadí... Připojují se i známí herci jako Suchánek nebo Langmajer. Škoda jen, že už asi nebude víc dílů. I tak to ale stojí určitě za to. :) "V životě bych si divadlo nekoupil." :D ()

Marze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to taková srandička pro Youtube natočená v době koronavirové karanténové izolace což je bráno s nadhledem. Peníze vybrali fanoušci, což trochu kopíruje děj seriálu. V druhém díle, kdy se peníze ztratí, nastupuje Langmajer jako hvězdná posila a předvádí oproti vážným rolím uvolnění, hravý výkon. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ostravská partička společně s Jirkou Langmajerem, Kolečkem, Suchánkem atd…napsali a natočili velmi slušný miniseriál, který nám nabídne slušnou porci solidních hlášek, humorných situací ale i trapných momentů – nicméně v této nelehké době, ve které se natáčelo, si všichni zúčastnění zaslouží palec nahoru a velké díky všem, kteří na to poslali své peníze. Kozub pecka, Langmajer taky – zbytek slušný. Poslední díl se Závalem a „Lidl“ Vašutem nejlepší z celé dosavadní pětky. Už se těším až si na ty „ostravské kokoty“ zajdu „na živo“… ()

Galerie (20)

Zajímavosti (31)

  • Na konci epizody hraje píseň „Freedom On Sale“ od Monkey Business. (Duoscop)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

NEJ filmy a seriály roku dle ČSFD

31.12.2020

Úbytek filmů v kinech v uplynulém roce šel bohužel ruku v ruce s nižším množstvím kvalitních celovečerních filmů obecně, především těch hollywoodských. Z prvních deseti nejlepších filmů roku dle ČSFD… (více)

Reklama

Reklama