Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jakub, jehož celoživotní láska Věra zemřela za záhadných okolností, je přesvědčen, že za její smrt je zodpovědný boss regionálního podsvětí. Jakub je feťák a občasný dealer, který bojuje s drogovou závislostí, přesto se rozhodne smrt své dívky pomstít. Čas pro pomstu by měl nastat na večírku s maskami v nočním klubu, ale Jakub v klíčový moment nedokáže vystřelit na toho, kdo je podle jeho přesvědčení vrahem. Nalézá ovšem svědka, který může objasnit, jak došlo k Věřině smrti, a děj dospívá k osudovému rozuzlení... Třetí celovečerní film režiséra Milana Šteindlera je příběhem o mladých lidech tápajících v životě blízko propasti v podobě drog. Ve filmu, který osciluje mezi černou komedií a psychologickou detektivkou, vytvořili hlavní role Jan Dolanský a Radek Kuchař. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (274)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Milan Šteindler se podruhé vrátil do hrobu a mezi teenagery. Doba pokročila a jedou drogy, podsvětí, bossové, mafiáni a různý párty... Nevím jestli tohle mělo být drama nebo komedie, nebo mix obou žánrů. Dolanský jede jako vždy na sto procent a nebýt jeho, asi by to bylo zoufalé... Takhle nějak to dopadá, když někdo točí o tématu, které zná nejspíše jen z doslechu. * * ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Těžko uvěřit, že Milana Šteindlera zaujal zrovna tenhle scénář. Přitom je tak nezajímavý, že už v polovině mi bylo úplně jedno, jak film dopadne. Tím pádem ani "šokující pointa" nemohla sebeméně zapůsobit. Alespoň některé herecké výkony jsou dobré, ale nemají co dělat v jednom filmu. Ani detektivka, ani drama, ani komedie, jenom nuda. ()

Reklama

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Určitě to měl být dechberoucí dojemný příběh o dnešní mládeži, ale záměr se moc nepovedl. Jan Dolanský herecky dělal co mohl, zbytek teenagerů byl krapet mimo. Celkově to bylo takové klišovité a fádní. Možná se na tom podepsal i Milan Šteindler, ale určitě za to může velkou měrou scénář, který mi nepřišel jako výhra v loterii. Záměr tam byl, ale nepodařilo se jej naplnit. Nicméně závěr filmu byl velice pěkný. Škoda, že takový nebyl celý. Na zamyšlení ano.. ale víc od toho nečekejte. 60% ()

Trojkol 

všechny recenze uživatele

"Hele, máš prasklou auru .. Slep si ji .. tu auru .. Slep si, slep si.", neskutečné hlášky, nepřekonatelný Jan Dolanský v téhle "feťácké" roli. Je trochu škoda, že celý film se v podstatě točí kolem smrti Evy, ale nakonec Jiří Schmitzer, který přijde s konečným rozuzlením všechno zachrání. Bylo by to lepší jako "hořko-sladká" komedie, než jako drama, ale nakonec .. Kdo když se na to dívá bere ohled na tu dojemnou stránku týkající se smrti mladé dívky? Já se u toho lámu smíchy a nikdy nemůžu přestat. I kdybych to viděla po sté! ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

4 * pro ty hlášky, vynikajícího Jana Dolanského a taky pro ten úžasný konec, který poukáže na to, co všechno můžou drogy způsobit. Poprvé jsem film viděla někdy v pubertě, ale i tak ve mě zanechal silné dojmy. Vím, že ten film plno lidí považuje za pořádnou s*ačku, ale pointa snímku je výborná. Šteindler pojal život mladíků, kteří "ujíždějí" na drogách z mladistvého hlediska, ale určité momenty kladou stále důraz na to, že je to i skutečný svět, který se odehrává kolem nás. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (8)

  • Na pozvánce se píše, že maska na mejdanu v klubu Zoo je podmínkou. To znamená, že by všichni účastníci měli mít masku. Na mejdanu je ale vidět hned několik lidí bez masek. (Petr.Penicka)
  • Po filmu ještě v témže roce vyšla i stejnojmenná knižní podoba. (Erico)

Reklama

Reklama