Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Speciální zásahová jednotka Navy Seals byla vyslána na záchranu posádky amerického letounu zajaté blízkovýchodními teroristy. Během akce zjistila, že nepřítel vlastní střely Stinger - vysoce technicky vyspělé a nebezpečné zbraně. Velitel zásahové jednotky poručík Curran dává přednost zanechání zbraní na místě před jejich zničením. To ovšem znamená, že teroristé mají v rukou dokonalou zbraň. Rakety tedy musejí být nalezeny a zničeny, nebude to ovšem snadné... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Quint 

všechny recenze uživatele

Takový levnější Top Gun. Jen je tu místo pilotů pěchota. Místo Toma Cruise Charlie Sheen. A místo legendární volejbalové montáže snad ještě víc nechtěně homoerotická golfová montáž. Jinak je to další čirá propagandistická náborovka, která údajně přiměla spoustu chlapů přidat se k Navy Seals, kde si podle filmu najdete spoustu skvělých kamarádů, s kterými pak budete hrát golf nebo střílet teroristy. Na ženy tu vojáci moc času nemají (jeden z nich dokonce uteče od oltáře poté, co mu přijde zpráva, že má jít do akce), zato na „bro time“, sbližování mezi sebou, poplácávání a klábosení v šatnách si čas vždycky najdou. ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Zastrčená vzadu na poličce, zaprášená akční jízda z 90. let, o které jsem absolutně nevěděl. Ale jsem rád, že jsem to dohledal a měl možnost to vidět protože to byla dobrá akční podívaná. Zajímavé herecké obsazení, dost akčních scén a jednoduchý příběh, který fanoušky devadesátkovejch akčních filmů rozhodě neurazí. Mam rád tuhle muziku s těhle starejch fimů, dodává tomu pěknou atmosféru. Já se bavil. 75% ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Mohla NÁMORNÁ PECHOTA, už kvôli béčkarskému názvu a réžii Lewisa Teaguea (ALIGÁTOR, CUJO, MAČACIE OKO), doplávať do kvalitného prístavu? Ťažko. Napriek tomu výsledok ani zďaleka nie je katastrofálny, hoci pachuť B-tvorby už má v žilách riadne rozšírenú. Najviac zrejme poteší pohľad na herecké obsadenie, ktorému okrem Charlieho Sheena, dominujú kamaráti Michael Biehn a Bill Paxton, obaja sa stretli už v TERMINÁTOROVI alebo vo VOTRELCOCH, snáď netreba dodávať, že v podstatne, ale naozaj v podstatne lepších príbehoch. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nebyl členem elitní vojenské jednotky tajné tak, že o její existenci panují oprávněné pochyby i na vrchním velení. To mi však nemohlo zabránit v pobaveném pohledu na americké ochránce světového míru nekompromisně zachraňující svět před použitím svých vlastních zbraní. Přestože se přitom kuly pikle, občas se i zabojovalo, tak se ke mně dokázalo ještě zákopem připlížit poučení o tom, že střílet pancéřovkou na potápěče nedává příliš velký smysl a vnuklo mi to i myšlenku na to, že si s kamarády někdy půjdeme pinknout pólo na golfových vozících. ()

Akana 

všechny recenze uživatele

Pro mě je docela pikantní, že tu Charlie Sheen ve vší vážnosti ztvárňuje přesně ten typ amerického hrdiny (nedisciplinovaný ale se srdcem na pravém místě, zkrátka sympaťák) z jakého o rok později ve Žhavých výstřelech udělal prvotřídního mamlase. Jinak je to další rutinně natočená náborovka US Army s jasně danými morálními kompetencemi. ()

Galerie (53)

Zajímavosti (13)

  • Michael Biehn (James Curran) vyhlásil, že natáčanie tohto filmu bolo pravdepodobne najhorším zážitkom v jeho živote. (beso74)
  • Rexer (Rick Rossovich) má pri golfe na sebe oblečené tričko s potlačou Martini Ranch. Bill Paxton (Dane) bol v 80-tych rokoch členom tejto rockovej skupiny. (beso74)
  • Dennis Haysbert, ktorý stvárnil príslušníka SEALs, si neskôr zahral aj šéfa pozemného ekvivalentu SEALs, a to jednotky Delta Force v seriáli The Unit (2006). (beso74)

Reklama

Reklama