foto

Jana Plodková

  • nar. 5.8.1981 (38 let)
    Jičín, Československo

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Český lev

Ceny české filmové kritiky

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bábovky
2019 Hodinářův učeň
Noc v Mariandu
Skleněný pokoj
Teroristka
2018 Terapie
Tátova volha
Čertí brko
2017 Absence blízkosti
Kozy léčí (TV film)
Vyrobeno s láskou (TV film)
2016 Lída Baarová
2015 Ztraceni v Mnichově
2014 MY 2
2013 Rozkoš
2012 Polski film
Čtyři slunce
2009 Doma u Hitlerů (divadelní záznam)
Ocas ještěrky
Protektor
Průvodkyně (studentský film)
2007 Vratné lahve
2006 Setkání v Praze
2005 Domenica pomeriggio (studentský film)
Nejlepší je pěnivá (studentský film)
2002 Příběh vánoční

TV seriály

2019 Černé vdovy (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Stylista (TV seriál)
Festival ve Varech (E08)
Dáma a Král (TV seriál)
Jak svět přichází o doktory (S03E03)
Single Lady (TV seriál)
Pryč (S02E10)
Rekonstrukce (S02E09)
Svědek (S02E08)
další epizody (10)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Vražedné známosti (S01E08)
Single Lady (TV seriál)
O pár měsíců později (S01E10)
Pinďouři z automatu (S01E09)
Bankrot (S01E08)
další epizody (10)
Single Man (TV seriál)
Levá, kam se podíváš (E08)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Mrtvý lidi (E03)
Taxikář (TV seriál)
Revival pitomců (E07)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Lokomotiva vládního rady (E12)
Vlast a národ (E11)
Hra na štěstí (E10)
další epizody (8)
Kosmo (TV seriál)
Česká škola (E02)
Sumec nemá kníry (E01)
Žrouti (TV seriál)
Souboj titánů: Finále (E08)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2014 Neviditelní (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 11 (E11)
další epizody (12)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Hrdina (S01E13)
2012 Zázraky života (TV seriál)
Naděje (S02E15)
Dárce (S02E14)
Oslava (S02E13)
další epizody (15)
2011 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Messenger (S02E14)
2010 Ach, ty vraždy! (TV seriál)
Hřích profesora Sodomky (E02)
Zázraky života (TV seriál)
Miminko (S01E13)
Nevím, čí jsem (S01E12)
Maruška (S01E11)
další epizody (13)
2009 Vetřelci a lovci (TV seriál)
Zrozen bez porodu (E01)
2008 Comeback (TV seriál)
Lupiči (S01E07)

Dokumentární

2019 Film o filmu: Teroristka (TV film)
2008 Film o filmu: Protektor (TV film)

Hudební videoklipy

2017 Michal Hrůza - Polárka (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2019 26. Český lev (TV pořad)
Ceny české filmové kritiky 2018 (TV pořad) - mod.
Koptashow (TV pořad)
2018 Ceny české filmové kritiky 2017 (TV pořad) - mod.
2017 24. Český lev (TV pořad)
Ceny české filmové kritiky 2016 (TV pořad) - mod.
2016 Český lev 2015 (TV pořad)
2014 DVTV (TV pořad)
2013 Nominační večer Českého lva 2013 (TV pořad)
Zlatý časy! (TV pořad)
Český lev 2012 (TV pořad)
2012 7 pádů Honzy Dědka (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Fakta Barbory Tachecí (TV pořad)
Talkshow Jana Saudka (TV pořad)
2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
2006 StarDance aneb když hvězdy tančí (TV pořad)
2004 Na stojáka (TV pořad)
Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2018 Ceny české filmové kritiky 2017 (TV pořad)
2017 Ceny české filmové kritiky 2016 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(106)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace