Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (185)

Vabr 

všechny recenze uživatele

Zase ta stejná chyba. Hlavní postava (opět) totálně nerozvinutá a ta její spolubydlící má větší rozvoj než ona! Proto jsem měl nejradši její spolubydlící, je i vtipná. Celý film působí strašně dvoutisícovkově, což opravdu film sráží kvalitou dolů. Přidali zde víc čerňochů + otravné postav. Nejsem rasista, ale vadí mi, že zde čerňoši zemřou hned a mají úplně pitomý postavy! Nevím, jetsli je normální, že jedna postava zemře, střih a další hned zemře. Zde jde absolutně vidět, kdo kdy zemře. Hlavní postavu opět vrah nezabije, když příležitost má! Prostředí působí strašně klišo-dvoutisícovkovým dojmem, který mi tak vadí - film se tím pádem nemůže brát vůbec vážně. K tomu tu je postava zhulence (taky dvoutisícovkový)! Průběh je dost nezáživný. Vůbec nechápete, co hl. postava přátelům řekla o událostech z prvního dílu. A pak mi přijde divný, jak to, že ta kámoška to o tom rybářovi ví. Konec zase strašnej! Ten zvrat na hřbitově! Vůbec není možný, aby zde vrah byl (nechci spoilerovat)! Poslední scéna ve filmu je stejná jak v předchozím díle, takže zase totální, nicnedávající sra*ka. Prostě kopírajt 1. dílu, jen víc čerňochů, odehrává se na ostrově, víc klišé, hrozné postavy a hrozný děj. Vysvětlení poslední scény z jedničky je opravdu ubohé. VYHODNOCENÍ: LEPŠÍ WILL NEŽ NIC ()

Pit 

všechny recenze uživatele

"už k ničomu dobrému", už po prvom snímku bolo jasné, že aj keď náhodou niečo také ako dvojka vznikne, tak to bude ešte slabšie ako jednotka. A .... štatistika sa zopakovala a u tohto. Pokračovanie už aj tak slabej jednotky, kde to teraz zasa len trošku vyťahovala z dna pekná Jennifer. Aj preto solidárne 2*. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokračování průměrného slasheru je, co se kvality týče, na tom podobně jako jednička, ale přece jen se mi zdá trochu zábavnější. A to hlavně díky krvavějším mordům a vyššímu bodycountu. Jinak film samozřejmě trpí nešvary, tolik typickými pro každý sequel. Má průhlednou pointu a spoustu otravných postav, chybí tu moment překvapení, hlavní hrdinka vystřelí osmkrát ze šestiraňáku, za to nejsme ochuzeni o tradičně debilní závěr. Ještě že tu je kočička Jennifer Love Hewitt se svojí promočenou, dobře vyplněnou košilí. ()

Cechyno4 

všechny recenze uživatele

Tak Sarah Michelle Gellar nám ve dvojce chybí a tak Jennifer Love Hewitt musela svou roli zvládnout sama. Od začátku trpí halucinacemi a paronoidními pocity. Všude vidí vraha rybáře. Děj filmu je neskutečně předvídatelný. Většina diváků hned po půl hodině ví kdo je vrah. Jednička patřila do průměru, ale dokázala některými nápady zaujmout, stejně jako určitou dávkou originality. Dvojka v tomhle značně pokulhává. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Pokračování osudů přeživších z předchozího snímku pokračuje přesně po roce a přidávají se nové postavy. Onen záhadný zabiják v rybářském plášti a s hákem v ruce se z nenadání vrací a tentokrát se už nemazlí s vůbec nikým. Vraždí prostě na potkání naprosto každého. Jde tady vůbec ještě o nějakou pomstu? S hlavními postavami si hraje jako kočka s myší, což naprosto postrádá logiku. Opuštěný hotel na Bahamách kvůli začínající sezóně hurikánů, nikde v okolí kromě jich a majitele hotelu ani živáčka a náš vrah neustále kolem pobíhá a z nenadání vždy někde vyskočí jen aby mohl do někoho vrazit ten svůj hák. Proč? Proč tam prostě rovnou nevlezl a nezamordoval všechny najednou, když to měl v úmyslu a když nikde nikdo nebyl? No, tady si nad tím tvůrci hlavu rozhodně nelámali. Zajímavé je, že tento námět i se stejným překvapujícím vyvrcholením se nejednou zopakoval a to dokonce i v jistém seriálu. Tento snímek vlivem své značné jednoduchosti a hlavně té masivní nelogičnosti velmi hodně ztrácí. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Premiéra filmu se v Americe uskutečnila v pátek 13.listopadu 1998. (Stocki)
  • Pracovní názvy: I Know What You Did Last Summer 2, I Know What You Did Last Summer...The Story Continues, I Know What You Did Last Summer: The Sequel, I Know What You Did Two Summers Ago, I Still Know. (Stocki)
  • Natáčeno od 27.dubna do 3.července 1998. (Stocki)

Reklama

Reklama