Reklama

Reklama

Kancl

(seriál)
  • USA The Office (více)
Ukázka z filmu 1
USA, (2005–2013), 75 h 18 min (Minutáž: 21–51 min)

Režie:

Ken Whittingham, Tucker Gates, Jason Reitman, Joss Whedon (více)

Hrají:

Steve Carell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, Leslie David Baker, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Phyllis Smith, Kate Flannery, Creed Bratton (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(188)

Famózní komediální seriál o každodenním soužití nespokojených zaměstnanců v kanceláři společnosti Dunder Mifflin, které šéfuje zmatený Michael Scott. (Netflix)

Videa (2)

Ukázka z filmu 1

Recenze (420)

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Michael a Dwight. Na tyhle postavy nikdy nezapomenu. Seriál měl hodně skvělých epizod, ale stejně jako mnoho dalších trpí přetahováním. Tvůrci měli raději celou sérii ukončit s odchodem Michaela, protože cokoliv bez jeho nepřítomnosti je zbytečné. Nedávno jsem začal seriál sledovat znovu od začátku a mohu s klidem konstatovat, že funguje nejlépe na Youtube, kde je možné zhlédnout spoustu krátkých scének, tedy vždy to nejlepší z každého dílu. Osmou a devátou sérii bych zahodil. Zbytečné postavy: Kelly (jejíž charakteristika je, že pořád o něčem kecá) a Andy (který prozměnu pořád zpívá). ()

Davered 

všechny recenze uživatele

Důkaz, že remake dokonalého seriálu může být ještě lepší než originál. Americká verze je vtipnější (i když někdy za cenu uvěřitelnosti) a hlavně v ní hrají lepší herci (Rainn Wilson!!!). Nenechte se zmást prvními díly, které jsou prakticky identickou kopií britské verze; postupem času se začne ubírat trochu jiným, vlastním směrem. ()

Reklama

Happens 

všechny recenze uživatele

Steve Carell je perfektní komik. Hlavní postava sebestředná, neempatická, ale neuvěřitelně obětavá a doslova žije "rodinou" - to jest pracovním kolektivem. Jinými slovy, je to krásná ukázka toho, jak funguje pracovní teorém neschopnosti, že v dostatečně dlouhém období se lidé dostanou na pracovní pozici, na kterou nemají schopnosti/inteligenci. ()

Janek

všechny recenze uživatele

Steve Carell dostal neobyčejně těžký úkol a sice překonat Gervaise, což se mu nedaří (a že já mám Carella hodně rád). Je to přetáhlé, křečovité a vzhledem k obšlehnutí britského originálu až trapné. Hodnocení se zdržím, pouze podotknu, že tento seriál má smysl pouze tehdy, pokud jste neviděli originál, nebo pokud se vám originál nelíbil. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, je úplne zbytočné sa rozpisovať o tom, že anglická verzia je lepšia. Pretože aj napriek vysokej kvalite je to naozaj diskutabilné. Americká verzia sa po prvých 6 dielov, vybrala svojim smerom. A aj keď sa niektoré dejové línie dostali do rovnakého štádia ako to bolo v prípade anglického seriálu, celkovo je príbeh komplexnejší a zaujímavejší. Pre mňa sa jedná o jeden z najlepších seriálov. Jednak dokáže zabaviť a má svoje smutné a dramatické momenty a to všetko v dokonalej vyváženosti. Steve Carell je blázon a pre mňa jeden z najlepších súčasných komikov. Jeho filmy mám neuveriteľne rád a v tomto seriály som si ho užíval. Po jeho odchode, kedy by si človek mohol myslieť, že seriál skĺzne do hlúposti a už to nebude ono, sa seriál znova vybral iným smerom a znova bavil a dojímal. Jedna z veľkých výnimiek že všetkého veľa škodí. Toto by som mohol pozerať stále a zatiaľ ma to nikdy neomrzelo. Teším sa na deviatu sériu. 100% zábava a Rainn Wilson je dokonalý. ()

Galerie (1 719)

Zajímavosti (138)

  • Scéna, kdy Michael Scott (Steve Carell) políbí Oscara (Oscar Nuñez), je improvizovaná. Carell měl podle scénáře Nuñeze pouze obejmout. Reakce herců jsou proto autentické. (Senorgrinch)
  • Steve Carell se na anglický originál nechtěl vůbec dívat, aby nebyl ovlivněn hereckým výkonem Rickyho Gervaise, který hraje stejnou postavu. Viděl pouze několik minut. Naopak John Krasinski viděl všechny díly britského Kanclu. (don corleone)
  • Počítače, které jsou v kancelářích jsou opravdu připojené na internet a herci si často během záběrů kontrolují svůj e-mail nebo prohlížejí internetové stránky. (don corleone)

Související novinky

Netflix přichází o předplatitele

Netflix přichází o předplatitele

20.04.2022

Poprvé za poslední dekádu přichází streamovací gigant Netflix o své předplatitele. Důvodem je i nástup Disney+. Netflix ztrátu platících zákazníků přiznal ve své čtvrtletní zprávě, místo aby přidal 2… (více)

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

Nový film Johna Krasinskiho nabírá obsazení

26.01.2022

Tak to vypadá, se si hvězdy seriálu Kancl dají menší reunion. Režisér a herec John Krasinski (Tiché místo, Tiché místo: Část II) totiž do své novinky IF čerstvě obsadil Stevea Carella (Sázka na… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Reklama

Reklama