Reklama

Reklama

Cry_Wolf

  • Česko Krutá hra (více)
Trailer

Obsahy(1)

Spolužáci Owen, Dodger a Tom jsou členy místního Klubu lhářů. Jednoho dne je nedaleko školy nalezena zavražděná mladá žena. Partička kamarádů roznese fámu, že vrah, který si říká "VLK" se chystá znovu zaútočit. Situace se však zvrtne v okamžiku, kdy začnou mizet osoby, které předtím označili. Nikdo z nich neví, kde končí pravda a začíná lež. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

TomX2 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku má film celkom pôsobivú atmosféru, no po pár minútach sa akosi vyparí fuč. Vo filme nás sprevádzajú absolútne nezaujímavé a nesympatické postavy, ktoré sa v každej chvíli chovajú veľmi iracionálne. Vrah bol nezaujímavý, chýbal mu ten správny šmrnc, maska bola nudná a svojím nepremysleným plánom sa neraz sám dostal do slepej uličky. Na druhú stranu som sa pri filme bavil, hudba sa mi páčila, herečky boli pekné a možno by som mu dal aj o hviezdu viac, no "nečakané" rozuzlenie na konci tomu dalo korunu. Podľa tých komentárov súdim, že som jediný, ktorý sa musel nad záverečným rozuzlením poškriabať po hlave a odčítal som ho v podstate už hneď? ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

no jejej, to zas bylo jednou příjemné překvapení! takový strašidelný obrázek toho, jak se může variace na městečko palermo v reálu zvrhnout... neokoukané tváře, solidně zahuštěná atmosféra, bravurní zakončení, jen škoda těch pár trapných pokusů o tradičně blbé lekačky... nicméně spokojenost na 70% ()

Reklama

Sabrewulf odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle film by si měli pouštět sebevrazi, je totiž vysoce pravděpodobné, že se unudí k smrti. Tam se vůbec nic neděje a když už, tak je to podáno chladně a prázdně, bez jakékoliv špetky atmosféry. Ať už jdou s těmi jejich rádobypřekvapivými ( a přeplácanými) pointami do háje. Opět jeden z těch filmů, který trpí syndromem "napínání diváka na úkor nelogiky"(stejným syndromem trpí např. Vesnice, nebo Blade Trinity), to je - postavy se chovají a konají s vědomím, že je právě sleduje DIVÁK, namísto chování se k dané dějové situaci. Zde to v praxi znamená to, že jedna z postav, o které se na konci dozvíme, že je vrah, je během filmu v jednu chvíli sama a BOJÍ SE VRAHA. P.S: Je opravdu drzé nazývat tento film hororem nebo thrillerem. Možná tak krimidrama, ale horor? ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si zase chtěla po čase střihnout nějaký pěkný horor, abych vybočila ze zajetých kolejí a dokázat si, jak jsem tvárná a měnitelná a otevřená všemu a ono ejhle, horor byl tím posledním žánrem. Spíš šlo o docela dobré školní drama v kombinaci s poirotovskou krimi strategií v "rukou" intrikána vraha. O hororu vážně nemůže být řeč. Zápletka slušná, pointa víc než dobrá, hlavní hrdina aspoň dokázal, že není jen slaďouš, ale že má taky v hlavě. Jen škoda, že mu to nikdo neuvěří. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Ako horor je to absolútne nulové, keďže tu žiadne vraždy nevidíme a postráda to akúkoľvek čo i len strašidelnú atmosféru. Navyše postavy na čele s hlavným Owenom sú nezaujímavé a nesympatické a dve tretiny sa film tvári ako epizóda Beverly Hills 90210, až tá záverečná hra trošku rozhýbe a zamotá dej, vďaka čomu už všetko nepôsobí tak infantilne, ako to na prvý pohľad pôsobilo. Šachy mám rad, tak aj napriek všetkým tým nedostatkom dám za tri. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (2)

  • Jeff Wadlow dostal šancu natočiť svoj celovečerný debut po tom, čo v roku 2002 vyhral milión amerických dolárov na filmovom festivale Chrysler Million Dollar. (misterz)
  • Natáčení probíhalo na univerzitě v Richmondu. (Lajty)

Související novinky

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

Kick-Ass 2 dřív, než jste doufali

11.05.2012

Tohle je docela překvapení. Jelikož má Matthew Vaughn spoustu práce ve světě marvelovských mutantů (natáčení sequelu X-Men: První třídy je naplánované na první polovinu příštího roku), s pokračováním… (více)

Reklama

Reklama