Reklama

Reklama

Světla páteční noci

(seriál)
  • USA Friday Night Lights
Drama / Sportovní
USA, (2006–2011), 55 h 10 min (Minutáž: 42–62 min)

Tvůrci:

Peter Berg

Předloha:

Buzz Bissinger (kniha)

Hrají:

Kyle Chandler, Connie Britton, Aimee Teegarden, Brad Leland, Taylor Kitsch, Jesse Plemons, Zach Gilford, Blue Deckert, Maggie Wheeler, Aasha Davis (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(76)

Obsahy(1)

Pro malé městečko Dillon v Texasu je středoškolský americký fotbal vším. Místní tým Panterů má velký potenciál vyhrát texaský šampionát. Jenže hlavní hvězda týmu po nehodě v prvním zápase ochrne na dolní končetiny a vše se začne komplikovat. (Ignus.cz)

Recenze (21)

Cinemo.cz (Jakub Gazur)

"Málokterý seriálový výtvor se může pochlubit takovou emocionální hloubkou a natolik silnými charaktery. V případěFriday Night Lights může zdání velice klamat, jde o příběh ze sportovního prostředí, to ano, ale za touhle škatulkou se skrývá daleko více a byla by velká škoda nechat si tuhle…" více

25fps.cz (Lucie Zubková)

"Seriál Friday Night Lights se krom fotbalu věnuje hlavně závažným tématům současné (americké) společnosti, jež jiné seriály mnohdy opomíjejí, nebo nastiňují příliš povrchově. Užívání dopingových drog, potrat, síla médií a davového šílenství, začlenění ochrnutého člověka zpět do společnosti (s…" více

Související novinky

Wolverine: Spojenci a protivníci

Wolverine: Spojenci a protivníci

21.02.2008

Natáčení X-Men Origins: Wolverine je v plném proudu (štáb pod vedením Gavina Hooda se začátkem tohoto týdne přesunul z divočiny Nového Zélandu do civilizované Austrálie) a tak je načase shrnout si,… (více)

Reklama

Reklama