Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (619)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Poslední Scary Movie, které jsem neviděl a říkal jsem si, že se na něj podívám už jenom proto, že jsem na starší díly dřív koukal docela rád. Teď už ale vím, že jsem během tohoto filmu udělal jednu zásadní chybu. Nevypil jsem na ex barel čtrnácti stupňového piva, který by mě uvedl do kómatu a já bych tuhle hrůzu dokázal v poklidu přečkat díky oněmění z chlastu. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Zdálo se, že nás tahle série bude otravovat ještě hodně dlouho, nicméně mezi čtyřkou a pětkou je sedmiletá pauza, což by divák asi nečekal. Na popáté si utahujeme z kousků jako Černá labuť, Zrození Planety opic, Paranormal Activity nebo Mama. Některé narážky jsou povedené a dokonce i k smíchu, většina se ovšem dle očekávání bortí pod rukama. Úplné dno si přesto představuju jinak. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak už to začíná trochu drhnout a upřímně řečeno série Paranormal Activity kterou si tohle pokračování bere na paškál především mě nikdy moc nebrala, ale po takovým nijakým úvodu se to přeci jenom aspoň trochu rozjede i když je to z větší části založený na podobných fórech jako předchozí dvě pokračování tak je to pořád přeci jenom o trošku lepší než mizerný druhý díl a i za to nejslabší možná trojka a taky za to, že už je konec.50% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dozvěděl jsem se, proč je praktické mít v bazénu žraloka, pochopil jsem, že kdyby černou labuť tančila tyčová hvězda Kendra, tak bych se při vyslovení slova "balet" neosypával a považuji za užitečné vědět, že když policie tápe, tak vždycky zatkne Lindsay Lohan. Zparodováno je tady zkrátka kdeco, ale toho vtipného není zdaleka tolik, kolik bych si zasloužil za své dlouholeté trpělivé čekání na opravdu vydařenou parodii. Drebine, Topere nebo klidně i Limonádový jelimane, vraťte se! ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Je to moja chyba. Asi som nemal domov priviesť smrteľne nebezpečné divoké zviera.“ Ako minule, ani teraz nejde o príbeh, dej, postavy a ani logiku. Ide o čo najbrutálnejšie sparodovanie slávnych filmov, ideálne filmov z posledných mesiacov, aby ešte divákovi nevyšumeli z hlavy (takže bude "zaujímavé" pozerať takýto "aktuálny" film dajme tomu v roku 2030). Niektoré vtipy sú vtipné (Matt Damon, poník, hispánska slúžka) a to dokonca aj tie hrubozrnné, ale čím menej vulgárni a nechutní tvorcovia sú, o to je to vtipnejšie (pomerne inteligentný vtip a zároveň super nápad, ako ušetriť: namiesto scény, v ktorej hrdinky idú autom lesnou cestou, je záber na hračkárske autíčko). ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Ve scéně, kdy se Kendra (Erica Ash) snaží odvrátit pozornost Jody (Ashley Tisdale) ukázáním na podlahu a slovy "Oh. Food," si můžeme povšimnout, že tato slova neodpovídají mimice jejího obličeje. (civrss)
  • Ve scéně kdy Jody (Ashley Tisdale) podruhé vyřkne 4 zakletá slova, uřeže si muž v košili s kravatou všechny končetiny, ale po 3. přečtení slov má v záběru viditelně ruce. (D3NJI)
  • Na plagáte k filmu môžeme vidieť postavu Teda zo snímky Macík (2012). Vo filme sa však neobjaví. (PETOS)

Reklama

Reklama