Reklama

Reklama

Hranice nemožného

(seriál)
Ukázka z filmu 6
Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller / Horor
USA, (2008–2013), 74 h 31 min (Minutáž: 43–81 min)

Hrají:

Anna Torv, Joshua Jackson, Lance Reddick, Blair Brown, Jasika Nicole, John Noble, Kirk Acevedo, Seth Gabel, Michael Cerveris, Mark Valley, Leonard Nimoy (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Příběh se točí kolem tří nepravděpodobných spojenců – půvabné a odhodlané agentky FBI, geniálního, ale duševně chorého vědce a jeho jízlivého syna s poněkud bouřlivou minulostí – kteří vyšetřují sérii bizarních úmrtí a katastrof, známých jako "Vzorec". (Warner Bros. CZ)

Videa (64)

Ukázka z filmu 6

Recenze (557)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Seriál, od kterého jsem očekával originální a zajímavý průběh a přitom jsem dostal zbytečně komplikující se příběh, který mě ještě k tomu příliš nebavil, protože měl od reality hodně daleko. Ale to J.J. Abrams tak dělal vždycky. Z jeho seriálů jsem si oblíbil hlavně Lost, protože se odehrával na ostrově, jenže chvíli na to se to začalo komplikovat a nakonec se to stejně absolutně zprasilo. Tohle by dopadlo jinak? Zase by mi naložili tisíc otázek a odpověděli by sotva na setinu...(5/10) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Pilot mě dost navnadil, ale u druhého dílu už jsem pocítil menší zklamání. Obšírnější koment nahodim po více epizodách. Edit: Tak nenahodím, protože jsem se přes "více" eipzod vůbec nedostal. Po šestém díle mě to přestalo bavit, takže jsem s Fringe skončil. Druhej Edit: Prý se kvalita zvyšuje, plánuju dosledovat... tak uvidíme. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Mám s tímhle seriálem jeden vážný problém a nemyslím, že zmizí s druhou (či jakoukoliv další) sérií: postavy dělím na ty, které mě víceméně nezajímají (střelený vědec, jeho syn, chápavý kámoš-polda) a ty, které mě serou (hlavní bloncka-hrdinka, černý skinhead, ta ruská xantypa z *** Dynamics). Námět není vyloženě špatný, jsem ochotná překousnout všemožné úlety od reality i aktivní bůžky ve stroji, ale jak se mám, kurňa, smířit s tou imho nesympatickou pipinou v hlavní roli? S lepším obsazením by to byly silné čtyři hvězdičky, kdyby se mi někdo hodně líbil, tak třeba i pět. Ale takhle... 65% EDIT: Tak jo, zvykla jsem si, zápletky epizod mě celkem baví (když už ne jejich řešení deus ex machina) a postavy beru na milost, akorát Olivia mi pořád přijde hnusnější než prdel. Přidávám procenta a tím pádem je třeba prdnout hvězdičku navrch. 73% ()

Chermy 

všechny recenze uživatele

Olivia Dunham je příliž nenápadná na hlavní postavu. Což by ještě tolik nevadilo, když má po boku charismatického Joshuu Jacksona. Jenže Fringe vlastně nenabízí nic dalšího. V dnešní silné konkurenci nemá moc šancí se udržet. Chcete-li mystiku, poslouží Lost mnohem lépe. Máte rádi kriminální případy? Zkuste raději Miami, Las Vegas...nebo Dextera. Aktům X se rovněž ani nepřibližuje....to bylo úplně jiné kafe, když Danu Scully pronásledoval požírač jater:-)...jakkoli totiž třeba tahle zápletka zní vtipně, Akta měly vždycky atmosféru a budily dojem skutečnosti. O to také byly strašidelnější. Naproti tomu Fringe je pohádka pro děti, při které si vzpomenete spíš na Heroes...které jsou prozměnu také lepší. Po pěti dílech..... stále stejná nuda to je! ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Akta X skombinované so seriálom Ztraceni. Všetko je dobre premyslené, do seba zapadajúce. No zároveň dostatočne otvorené a záhadné, že človek nevie čo môže očakávať v ďalšej časti. Výber hercov musím jednoznačne pochváliť. Konečne seriál, ktorý ide v stopách legendárnych Aktov X a zároveň dokáže posúvať nimi dosiahnuté hranice. ()

Galerie (964)

Zajímavosti (64)

  • Nina (Blair Brown) si prohlíží věci Williama Bella (Leonard Nimoy) a v záběru se objeví kniha s nápisem „Dr. Spock's Baby and Child Care." Spock je postava, kterou Leonard Nimoy hrál ve Star Treku. (Beckett51)
  • Walter (John Noble) na videokazete udáva súradnice s 49. rovnobežkou. 49th Parallel (1941) je názov britského filmu z obdobia 2. svetovej vojny. Americký distribučný názov filmu je "The Invaders" (Útočníci), čo je termín, ktorým Kronikári v epizóde označujú Pozorovateľov. Vo filme 49th Parallel hrá herec Raymond Massey, pričom v epizóde sa Kronikár vlastným menom volá Edwin Massey (Paul McGillion). (koba)
  • Epizóda Odpoutaný netvor dejovo nezapadá na druhej série seriálu. Dej epizódy sa odohráva niekedy v priebehu prvej série - epizóda sa preto niekedy označuje ako S01E21. (koba)

Související novinky

Lance Reddick zemřel ve věku 60 let

Lance Reddick zemřel ve věku 60 let

17.03.2023

Šok a obrovská tragédie. Tak nějak by se dala popsat nečekaná zpráva o smrti herce Lance Reddicka, jemuž bylo pouhých 60 let. Hvězda nespočtu seriálových a filmových rolí se zapsala do paměti diváků… (více)

J. J. Abrams chystá nový sci-fi seriál

J. J. Abrams chystá nový sci-fi seriál

12.12.2016

Režisér Star Treku a sedmých Star Wars zatím neoznámil svůj další celovečerák, na televizní scéně ale zůstává plně činný. Ačkoliv se o Westworld staral hlavně Jonathan Nolan, jednalo se o Abramsovu… (více)

Zemřel Leonard Nimoy

Zemřel Leonard Nimoy

27.02.2015

"Život je jako zahrada. Zažíváme dokonalé chvíle, ale uchovat je můžeme pouze ve vzpomínkách." Takhle před několika dny komentoval život herec a režisér Leonard Nimoy, v němž určitě poznáváte pana… (více)

Abrams: SW VII, robopoldové a magie s Cuarónem?

Abrams: SW VII, robopoldové a magie s Cuarónem?

29.01.2013

J.J. Abrams se oficiálně stal nejvytíženějším filmovým a televizním tvůrcem na planetě. Především: studio Disney oficiálně potvrdilo, že DžejDžej opravdu podepsal smlouvu na režii Star Wars: Epizody… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno