Kouzelně natočená gangsterka plná výrazných postav, přestřelek a všemu co k 30. letem patří. Herci byly do jednoho perfektní Laurence Fishburne má asi nejcharismatičtější roli kariéry a Tim Roth jako arogantní magor Dutch Schulz hodně pobaví. Největší mazák filmu byl ale Lucky Luciano. Přišlo mi, že tam z toho všeho má spíš prdel a je škoda že ho tam někdo třeba víc nenasral, aby se ukázla jeho plná síla. Nechápu, proč tenhle film tak zapadl.(2.5.2009)

Rozpočet $-miliónovTržby USA $23,499,102Tržby Celosvetovo $-(13.7.2009)

Priemerna gangsterka s lepsim obsadenim, ktora dobre posluzi na vyplnenie casu ale inak prilis nezaujme.(14.8.2003)

• Kaziuchi

Jaká škoda že Garcia nedostal více prostoru. Laurence Fishburne je dobrej herec, ale scénář mi příjde slabý. Navíc, když proti Dutch Schulzovi stojí "Královna". Ženská se do gangsterek jako vůdčí osobnost absolutně nehodí. Tím spíš né s touhle povahou. Fishburne ji sice časem na pomyslném trůnu vystřídá, ale v tu chvíli vymizí i veškerá kvalita scénáře a děj upadne do statutu "oko za oko..." A velké finále se taky nekoná. Od dobové gangsterky očekávám trochu více.(12.4.2012)

Nudná gansterka se skvělým hlavním triem,kterému vévodí Garcia jako Lucy Luciano.(9.4.2005)