Reklama

Reklama

Gotti

  • USA Gotti (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Příběh nechvalně proslulého šéfa podsvětí Johna Gottiho (John Travolta), zvaného “Teflonový Don”, člena newyorské zločinecké rodiny Gambinových. Sledujte očima Gottiho syna Johna juniora (Spencer Lofranco) tři bouřlivé dekády Gottiho života, během kterých se společně se svou ženou (Kelly Preston) navzdory mnoha tragédiím a pobytům ve vězení snažili udržet rodinu pohromadě. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (86)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Gotti mi nezarezonoval najmä čo sa hereckého obsadenia týka. A hoci sa tu John Travolta na reálneho "teflonového dona" vlastne aj trochu podobá, rola mafiánskeho bossa mu nesedela a rádoby tvrďácke pózy či grimasy, ktoré tu strúha tomu tiež moc neprospeli. Predstaviteľ Gottiho syna Spencer Lofranco je presvedčivý ešte menej než Travolta a postavu mladého búrliváka, majúceho našliapnuté k životu v otcových šľapajách mu zožerie asi málokto. U mňa bolo problémom aj to, že tento primárne gangsterský film sa viac sústredil na Gottiho rodinné peripetie než na jeho kriminálnu činnosť a to ustavičné preskakovanie príbehu medzi tromi epochami mafiánovho života na mňa občas pôsobilo mätúco. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že Gottiho bijografiji mám vcelku zmapovanou, a čet jsem a viděl jsem snad všechno co vo něm bylo napsaný a natočený, nemohu jinak než konstatovati, že i přes úmornou snahu pana Travolty předrsňákovat svý nejdrsňákovatější grimasy, i přes nekonečný píčování fakování atp (atakpodobně) se jedná o tak strašnou hovadinu, ne-li přímo sračku, ve který kdyby se všici zůčastnění zasněně a tiše s purpurou na péru jebali navzájem do zadku, bylo by to patrně stravitelnější. ()

Reklama

Sygi 

všechny recenze uživatele

Zmatený film plný postav, na které v průběhu filmu zapomenete, bez pořádného děje a hlavně bez napětí. Události ve filmu jako by nikam negradovaly, zkrátka se jen dějí a dějí, což ústí v to, že vám na konci filmu pramálo záleží na tom, jak to s Gottim dopadne (to se mimochodem taky jen tak stane). Časové skoky filmu taky moc nepřidaly. Dvě hvězdy dávám za mafiánskou atmosféru, kterou v sobě film cca má, a za Travoltu, který roli Gottiho dal více, než jsem čekal. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jestliže se John Travolta chtěl zapsat do hlavní topky gansterských filmů, nechápu proč nedal práci na scenáři třeba Steven Zaillianovi na místo totálních amaterů, tohle byla vrcholová ukázka jak zabít v podstatě zajímavý námět absolutně zoufalým scénářem, dějový postupy odnikud nikam, časové line bez vypravěčského smyslu Šitý horkou jehlou někde na píškovišti při hlídání dětí. Nevyznamenala se ani kamera, protože dávat záběry na postavy v dramatických scénách proti světlu, může jenom ultrakretén. Jinak bych se vsadil o kachnu s pivem, že John Travolta před natáčením čuměl na všechny klíčové mafiánky s Bobbym DeNirem. Špatný, hodně špatný. ()

filokk 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je parodie na Gottiho ten se bude asi obracet v hrobě, všechno špatně amatérská režie scénář hudba herci o ničem Travolta bída. Snad už v roce 2011 to měl točit mimo jiné i Barry Levinston, ale asi nebyli na něho love škoda. Jdu si spravit chuť a pustím si klasiku o Gottim 'Mafian' s absolutně skvělým Armandem Assantem ()

Galerie (41)

Zajímavosti (11)

  • Roli Angela Ruggiero měl původně hrát Joe Pesci. Kvůli ní přibral na váze 30 kilo, avšak producenti mu místo ní nabídli jinou roli, kterou odmítl a zažaloval je pro porušení smlouvy. (Sufferer)
  • Celosvětová premiéra proběhla 15. května 2018 na filmovém festivalu v Cannes. (ČSFD)

Související novinky

Zemřela herečka Kelly Preston

Zemřela herečka Kelly Preston

13.07.2020

Herečka Kelly Preston zemřela ve věku 57 let po dvouletém boji s rakovinou prsu. Zprávu přinesl její muž herec John Travolta. Preston započala svoji kariéru v soap opeře Capitol, k jejím nejznámějším… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama