Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka, která bolí vážně až do konce. Nemám rád třpytící se upírky, Stmívání jsem taky neviděl, a proto si ani nedokážu vzpomenout, jaká vyšší síla mě donutila si tohle pustit. Film si sice dělá prdel z celé série Twillight, ale naprosto infantilnim způsobem, žádná scéna se nedá označit za povedenou, a už vůbec ne vtipnou. A pokud se tu tvůrci POKUSILI PARODOVAT i něco jinýho než jenom tuhle samo o sobě směšnou ságu, museli to v dané situaci někomu napsat na kozama vyplněný triko, aby to sadomasochistickej divák vůbec pochopil. Od podobných parodií si dám zase na dlouhou dobu pauzu. Dobře mi tak. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sledovat parodii na Twilight je jako zvracet žaludeční šťávy do záchodové mísy, která se snaží vykládat vtipy, nicméně od dua Friedberg, Seltzer jsem viděl i trapnější počiny a vlastně si ti dva zaslouží poděkování, protože ve světle jejich opusu se ona slavná sací červená knihovna potopila do ještě hlubší žumpy. Trvám však na tom, že současný boom metrosexuálního pseudoupírství by si zasloužil ztrestat mnohem důsledněji.. A jen tak mimochodem, Jenn Proske, co se vzhledu i herectví týká, strčí tu osobní spermobanku…, pardon, chtěl jsem říct krevní banku, Edwarda Cullena Patyzóna hravě do kapsy.. ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

23.10.2010 ~ Parodie mají jakous takous šanci na úspěch ve chvíli, kdy si berou na paškál ideálně žánr nebo alespoň větší skupinu známějších filmů. Pokud je ale středobodem parodovaného vesmíru něco, co samo o sobě je v originále v podstatě parodií, nevím, čeho jsem vlastně čekal, že se mi dostane. Zřejmě jsem se nechal ukolébat informacemi o minimu amerického nevtipu, tedy méně trapného sexistického a fekálního humoru. Na zbytek jsem bohužel zapomněl. ~ Nemyslím, že je nutné nějak dlouze představovat předlohu, jde jednoduše o sérii Stmívání, upíry a vlkodlaky skrývající se mezi námi a jejich "třídní boj". Tady se celá tahle série paroduje sice alespoň trochu vtipným způsobem, stále jde ale o typicky pitomý humor (chtěl jsem napsat americký, ale raději přibrzdím). Největším problémem parodie je, když víte, že to či ono je parodií a že by to tudíž mělo vyloudit svým přitažením za vlasy vzhledem k originálu úsměv, ale pokyn k němu mozek prostě nevydá. A mohu vás ujistit, že se nejedná o neurologický problém. ~ Tahle parodie není jednoduše nijak zvlášť vtipná. Autoři se snažili, ale moc tomu nedali a na výsledku je to vidět. Zparodovány jsou naprosto všechny nejznámější části upíří romance, ale když už v předloze se muselo některým scénám přinejmenším škodolibě uculovat, tady už se jedná o čistokrevnou zbytečnou trapnost. Pokud jste tedy viděli epesní parodické snímky jako "Děsnej doják" a podobné nechutné nevtipné trapné americko-imbecilně nezábavné (ne, nemůžu se udržet) komedie, tady sice chybí nechutnost, všechno ostatní ale zůstává, takže jsme si moc nepomohli, smažeme to, zapomeneme na to a raději si počkáme na další hloupoučké příběhy trojúhelníku Belly a Sebastiána se třpytivým vocasem. Na tohle dílo kašlete, než celý tenhle film je vtipnější Bellina replika z prvního dílu v altánku o tom, že v šestnácti letech cítí, jak stárne. A takové zjištění je po zkouknutí téhle "komedie" dosti smutné. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christopher Lennertz: 1. My Panties - Magicwandos [2:05] ,2. Succubus Baby - Magicwandos [3:06] ,3. Believe Nothing - The DeeKompressors [2:21] ,4. Late Night Superstar - Revival Chiefs [2:37] ,5. Are We On - Killdeer [3:38] ,6. I Miss You - Arlaner [2:12] ,7. Hey Eddie - Barnetta [0:30] ,8. It's Raining Men - Kelly Kass [4:04] ,9. My First Wish - Miss Eighty 6 [2:54] ,10. She's Going Down - Ali Dee [2:14] ,11. All the Way Up - Alana D [3:30] ,12. On Fire - Classic [2:02] ,13. The Hustle - The 26th Street Boyz [4:05] ,14. If I Was Your Vampire - Grecia Godliss [4:31] ,15. Wango Tango - Danielle Barbe [3:16] ,16. There I Stand - Madlife [3:53], ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Je to strašná kravina, ale některé vtípky jsou vynikající. Představitelka Belly/Beccy si grimasy K. Stewart pořádně nastudovala a paroduje ji opravdu dokonale. Kvalita režisérského dua se ale nezapře a větší hodnocení prostě dát nejde, každopádně mě to bavilo víc, jak všechny tři díly té stupidity dohromady. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kde na Beccu (Jenn Proske) zaútočí skupinka tří zlých upírů a Becce bylo řečeno, aby je postříkala sprejem, tak to udělá ale oni unhou, avšak sprej vystříkne do očí dívce, co má napsané na triku „Buffy“, což je odkaz na seriál Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997). (Varan)
  • Film se natáčel v Sheverportu, v Mindenu a v Bossier City v Lousině. (rafix)

Reklama

Reklama