Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Parodie naprosté modní blbiny nedopadne jinak než: OPDAD! Co také čekat od dua neumětělů. Nevím jak může být někomu zábavné sledovat nezábavnou frašku, kde nejen není žádný slušný gag, ale i herci by ho ani neuměli zahrát. Tohle jen utrhne x melounů díky známé předloze. Jedno však musím uznat > byl to větší horor sledovat než původní Stmívání apod. růžové upíry. NEDOPORUČUJI! ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Fuuuuck... to čo bolo... ty vole to je mazec... Twilight sám o sebe absolutne nepotrebuje ozaj žiadnu parody... toto bolo hrozné umocnené minimálne na piatu a ozaj nechápem ako sa to vôbec mohlo dostať na net... aaa ak som niekedy písal, že tzv. "stráta života"... určite to nemalo takýto dôraz ako tuna. -10/10 Úplne v pi*i ()

Reklama

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Předem přiznávám, že z hlouby duše nesnáším výsměch upírským filmům zvaný Twilight saga a dodnes jsem nedokázala jedničku dokoukat do konce, jelikož už pětiminutové sledování u mě vyvolává vedlejší účinky jako ospalost, pálení žáhy, silnou nevolnost... Tak si říkám, proč jsem se propůjčila tomuhle, když vím, co ve mě vyvolává jen zmínka o čemkoli v souvislosti s Twilight? Že bych očekávala náležité parodické sepsutí a výsměch celému tomu rádoby hitu? Že bych očekávala, že Vampires suck bude hit u mě? Každopádně ať jsem si myslela cokoli, budiž vynesen verdikt. Omyl na mé straně. Ačkoli jsem vydržela skoro dokonce, asi že jsem byla unavená a to kývnu na mnohé, zažívala jsem u toho stejné pocity jako u originálu, ani chvíli se mi to nelíbilo, ani chvíli jsem se nebavila, celou dobu mi bylo trapně, že na to vůbec koukám. Jablko nepadá holt daleko od stromu. Už Twilight je samo osobě výsměch a parodie, jak chtěli tedy tvůrci tohohle díla parodovat, co už parodií jest? Parodie na parodii? Bullshit! Když amíci dělají totéž... je to totéž. Tohle není parodie, tohle je remake!!! Asi nejrychleji natočený v historii filmu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sledovat parodii na Twilight je jako zvracet žaludeční šťávy do záchodové mísy, která se snaží vykládat vtipy, nicméně od dua Friedberg, Seltzer jsem viděl i trapnější počiny a vlastně si ti dva zaslouží poděkování, protože ve světle jejich opusu se ona slavná sací červená knihovna potopila do ještě hlubší žumpy. Trvám však na tom, že současný boom metrosexuálního pseudoupírství by si zasloužil ztrestat mnohem důsledněji.. A jen tak mimochodem, Jenn Proske, co se vzhledu i herectví týká, strčí tu osobní spermobanku…, pardon, chtěl jsem říct krevní banku, Edwarda Cullena Patyzóna hravě do kapsy.. ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka, která bolí vážně až do konce. Nemám rád třpytící se upírky, Stmívání jsem taky neviděl, a proto si ani nedokážu vzpomenout, jaká vyšší síla mě donutila si tohle pustit. Film si sice dělá prdel z celé série Twillight, ale naprosto infantilnim způsobem, žádná scéna se nedá označit za povedenou, a už vůbec ne vtipnou. A pokud se tu tvůrci POKUSILI PARODOVAT i něco jinýho než jenom tuhle samo o sobě směšnou ságu, museli to v dané situaci někomu napsat na kozama vyplněný triko, aby to sadomasochistickej divák vůbec pochopil. Od podobných parodií si dám zase na dlouhou dobu pauzu. Dobře mi tak. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)
  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)
  • Film se natáčel v Sheverportu, v Mindenu a v Bossier City v Lousině. (rafix)

Reklama

Reklama